Muhteşem İkili dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?

Ekranların merakla beklenen dizileri arasında yer alan Muhteşem İkili dizisinden ilk fragman geldi. Muhteşem İkili dizisinin konusu nedir, oyuncu kadrosunda kimler var? Dizi ne zaman ekranlarda olacak?

Muhteşem İkili dizisinin konusu nedir, oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
6 Ekim 2018 Cumartesi 11:00

İlk fragmanı yayınlanan Muhteşem İkili dizisinin başrollerinde İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin yer alıyor. Muhteşem İkili dizisinde buluşan oyuncuların nasıl bir rolde oynayacakları merak konusu. Diziyle ilgili detaylar haberimizde.

Muhteşem İkili dizisi hangi kanalda başlıyor?

Yapımını TMC, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği dizinin senaryosunu Başar Başaran ve Emre Özdür kaleme alırken yönetmen koltuğunda ise, Çağatay Tosun'un oturduğu dizide İbrahim Çelikkol ve Kerem Bürsin, birbirlerine tamamen zıt karakterdeki iki başarılı komisere hayat verecek. Aksiyon tarzındaki Muhteşem İkili dizisi Ekim ayında Kanal D ekranlarında olacak.

Muhteşem İkili dizisinin konusu nedir?

Muhteşem İkili dizisinde Mustafa Kerim Can ve Mert Barca adlı iki polisin renkli hikayesini anlatılacak. Mustafa Kerim Can ve Mert Barca iki başarılı narkotik polisidir. Mustafa Kerim Can ve Mert Barca şehrin en büyük uyuşturucu baronun uyuşturucu sevkiyatını yakalar ve uyuşturucu baronunu tutuklamak ister; ancak hem zengin hem de nüfuzlu ve tehlikeli olan bu adam Mustafa Kerim Can ve Mert Barca’yı öldürdüğü bir adamı öldürmekle suçlar. İki kafadar üzerlerine atılan bir iftira ile hapse girer. Şimdi hapiste olan Mustafa Kerim Can ve Mert Barca hapisten çıkacak hem onurlarını hem de mesleklerini kurtarmak için savaş verecektir. Mustafa Kerim Can ve Mert Barca aslında bir birine zıt iki polistir.

Muhteşem İkili tanıtım fragmanı

Muhteşem İkili oyuncuları kadrosunda kimler var?

İbrahim Çelikkol (Muhteşem İkili Mustafa Kerim Can) MKC

İbrahim Çelikkol 1982 yılında Kocaeli’nde doğmuştur. 36 yaşında olan İbrahim Çelikkol mesleğe ilk başladığı yıllarda uzun süre modellik yapmıştır. İbrahim Çelikkol aslında ilk olarak basketbol oynamış ve Genç Milli Basketbol takımına kadar yükselmiştir.  Modellik yaptığı dönemde Osman Sınav’ın onu keşfetmesi ile oyunculuk dersleri almış ilk olarak Pars Narkoterör filminde rol almıştır. Yeteneği ve yakışıklılığı ile izleyiciye kendisini sevdiren İbrahim Çelikkol daha sonra ki dönemde Özgü Namal ile Merhamet dizisinde yer almış ve ülkede tanınan bir jön olmayı başarmıştır.

İbrahim Çelikkol Seddülbahir 32 Saat’te Mehmet karakteri ile başrol olarak yer almıştır. İbrahim Çelikkol son olarak Siyah Beyaz Aşk dizisinde Ferhat karakterine hayat vermiş ve yine kalitesini ortaya çıkarmıştır. İbrahim Çelikkol mimar Mihre Mutlu ile evlidir. Namı diğer MKC yani Mustafa komiser bir süre Amerika’da yaşamıştır.Çok iyi silah kullanan ve çok çevik bir komiser olan Mustafa Kerim Can lüks yaşamayı sever. Mustafa eğlenceli bir komiserdir; insanları kızdırmayı sever. Uzun süredir de Mert Barca ile ortak olarak önemli bir örgütü çökertmek için çalışmaktadır.

Kerem Bursin (Muhteşem İkili Mert Barca)

1987 de İstanbul’da dünyaya gelen Kerem Bursin 31 yaşındadır. Amerikada’da oyunculuk eğitimi almıştır. Bir düğün için İstanbul’a gelince Gaye Sökmen ile tanıştı ve Türkiye’de ki dizi kariyeri başladı. Güneşi Beklerken dizisi ile Türkiye’de dizilerde oynamaya başlayan Kerem Bursin daha sonra Unutursam Fısılda filminde rol almıştır.  Serenay Sarıkaya ile sevgilidir şuanda. Son dönemde Şeref Meselesi Bu Şehir Arkandan Gelecek dizilerinde rol almıştır ama diziler tutmasa da Kerem Bursin ünlü olmaya devam etmiştir. Kerem Bursin Son olarak Blue Tv’nin vampir dizisi Yaşamayanlar’da rol almıştır.

Mert gözü kara hiç bir şeyden ve durumdan korkusu olmayan sert bir polis komiseridir. Eşi Yağmur ile ayrılmıştır; ancak tekrar bir araya gelmek için çalışmaktadır. Bir oğlu ve kız kardeşi vardır. Hayatta çok sevilmediğinin farkındadır. Mert salaş bir evde yaşamaktadır çok da dağınık bir adamdır.

Öykü Karayel

20 Ağustos 1990 da İstanbul’da dünyada gelen Türkiye’nin en güzel ve en yetenekli kadınlarından Öykü Karayel 28 yaşındadır. Şarkıcı Can Bonomo ile 2018’de harika bir düğünle dünya evine girmiştir. Çok bilinmez ama bu güzellikten bir tane daha var zira Öykü Karayel’in ikiz kardeşi vardır İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Kuzey Güney adlı televizyon dizisinde Cemre rolü ile televizyona geçmiş ve tiyatro yaptığı yıllarda aldığı gelecek vadeden genç yetenek ödülünün hakkını vermiştir.  Daha sonra Kara Para Aşk dizisi İpek karakteri ile sonradan kadroya dahil olmuştur.

Son olarak Kalp Atışı dizisinde Eylül karakterine hayat vermiş ve artık Türkiye’nin en çok sevilen kadın başrol oyuncuları arasında yer almıştır. Son olarak Kalp Atışı dizisinde Eylül karakterine hayat vermiş ve artık Türkiye’nin en çok sevilen kadın başrol oyuncuları arasında yer almıştır. Muhteşem Yüzyıl Kösem da Dilruba Sultan’ı oynaması ile dünyada tanınan bir isim haline gelmeyi başarmıştır.

Özge Gürel(Muhteşem İkili Nilüfer)

5 şubat 1987 de İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel 31 yaşındadır. Beykent Üniversitesinin Ticaret Bölümü kazanmıştır. Medcezir dizisinde oynadığı ”Ada” karakteri ile ünlenmiştir Kiraz Mevsim dizisinde Öykü Gürel karakteri ile dünyaya açılmıştır Dolunay dizisi Nazlı olarak yer almış ve büyük beğeni toplamıştır. Yıldızlar Şahidim dizisinde başrol olarak yer alsa da büyük hüsran yaşamıştır.

Nilüfer Mustafa Kerim Can’ın kız kardeşidir; Nilüfer abisine benzeyen eğlenceli bir kızdır

Eren Hacısalihoğlu (Muhteşem İkili Demiray)

Eren Hacısalihoğlu 1986 doğumludur ve 32 yaşındadır. Akçaabat Trabzon doğumludur. Son olarak Aşk Yalanı Sever dizisinde Ferit karakterine hayat vermiştir. Ankara Üniversitesi İnşaat Mühendisliğinde okurken Haliç Üniversitesi Konservatuar Bölümünden mezun olmuştur. 1.80 cm boyunda ve 74 kg’dır

Demiray babası Bekir’le deniz hattında kaçakçılık yapan bir adamdır. Demiray Muhteşem İkili’nin başının belalısıdır.

Fuat Fatih Odabaşı (Muhtemeşem İkili Kaan)

Çocuk oyuncudur. Leyla Şirin Ajans’a bağlı olarak çalışmaktadır. İlk dizisi Muhteşem İkili olacaktır.

Talat Can Büyükaltay (Muhteşem İkili Alper)

Stell Spor Salonu’nun sahibidir. İyi bir sporcudur.  Muhteşem İkili dizisi Talat Can Büyükaltay’ın ilk oyunculuk deneyimi olacaktır. Daha önce bir projede yer almamıştır. Kaslı bir adamdır.

Zafer Algöz

Zafer Algöz son dönemde çokça sinemada yer almıştır. Özellikle Cem Yılmaz’ın vazgeçemediği oyunculardandır. ‘Pek Yakında’, ‘Ali Baba ve 7 Cüceler’, ‘Arif v 216’ son dönemde yer aldığı önemli filmlerdir. Son olarak ise Bir Deli Sevda dizisinde yer almıştır.  2007 yılında Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde Yalçın Yıldız karakterine hayat vermiş ve ünlenmiştir.

Muhteşem İkili Engin Şenkan

Engin Şenkan 1944 yılında İstanbul Eyüp’te doğmuştur ve 74 yaşındadır. Ankara Cebeci Devlet konservatuvarı mezunudur.  Son olarak Kurt Seyit ve Şura dizisinde yer almıştır. İstanbul Devlet tiyatrosu oyuncusudur. sayısız tiyatro oyununda yer almıştır. Sadece tiyatro oyuncusu değil aynı zamanda yönetmenidir de. Dila Hanım Kınalı Kar Bizimkiler Kelebeği Rüyası gibi efsaneler de başrol olarak yer almıştır.

Alper Baytekin

Alper Baytekin Bursa Şehir Tiyatroları tarafından yetiştirilmiş bir oyuncudur. Daha sonra Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesinde Tiyatro eğitimi almıştır. İlk olarak Deniz Yıldızı dizisinde oyunculuk kariyerine başlamıştır. Buyur Burdan Bak programı ile büyük beğeni toplamış ve yeteneğini ortaya çıkarmıştır. Son olarak Hangimiz Sevmedik, Oflu Hocanın Şifresi gii projelerde yer almıştır. 2017 yılından itibaren Selin Karpuzoğlu ile evlidir.

Sabahattin Yakut

Sabahattin Yakut 1981 yılında dünyaya gelmiştir ve 37 yaşındadır. Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. Son olarak 7 Yüz isimli internet dizisinde ve Tatlı İntikam ve 2014 yapımı Şeref Meselesi dizilerinde rol almıştır.

Gökay Müftüoğlu

Gökay Müftüoğlu 1986 yılında Rize’de doğmuştur ve 32 yaşındadır. a Bornova Belediyesi Şehir Tiyatrosunda ilk defa oyuncu olarak yer almıştır. Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi mezunudur. Son olarak 2013 yapımı A.Ş.K ve 2015 yapımı Kara Seva dizilerinde yer almıştır.

Onur Aycelik

Onur Ayçelik son olarak Can Feda isimli sinema filminde yer almıştır.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar