için kaldı

Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir?

Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir sorusu İstanbul'un en iyi komiserlerinin ortak düşmanlarına karşı birlikte savaşmalarını konu alan dizinin fragmanları sonrası merak konusu oldu İşte Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir Sorunun cevabı

Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
17 Ekim 2018 Çarşamba 17:57

Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir? Sorusu biri Anadolu diğeri Avrupa Yakasının en iddialı Organize Şube komiserleri Mert Barca ve Mustafa Kerim Can'ın yıllardır birbirlerinden uzk durmaya çalışsalar da bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalmaları ve bu operasyonda ortak bir düman edindikleri için birlikte savaşmak zorunda kalmalarını konu alan dizinin yayın tarihinin yakınlaşması ile birlikte merak konusu oldu. Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Merakla beklenen dizinin oyuncu kadrosunda ise İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel, Öykü Karayel, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Eren Hacısalihoğlu, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Onur Ayçelik, Su Demirel, Fatih Odabaş, Erden Alkan, Alptekin Ertürk gibi usta isimler yer alıyor. işte Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir? Sorusunun yanıtı...

Demiray Hazan (Eren Hacısalihoğlu)

Demiray Hazan, uluslararası bir yasa dışı kaçakçılık kartelinin Türkiye’deki hareketlerini yönetmektedir. Varlığı bilinmektedir ama kendi adamlarından ve bağlı olduğu kartelin üst düzey yöneticilerinden başka yüzünü gören kimse olmadığı gibi kayıtlarda ismi de geçmemektedir. Babası Bekir Hazan ise, MKC ve Barca sayesinde başarısızlıkla sonuçlanan bir uyuşturucu kaçakçılığı işinden sonra örgüt tarafından cezalandırılır.

Muhteşem İkili dizisinin Demiray Hazan'ı Eren Hacısalihoğlu kimdir?

Trabzon'da dünyaya gelen Eren Hacısalihoğlu, lise eğitimiden sonra Haliç Üniversitesi'nde eğitim aldı. Görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Eren Hacısalihoğlu, kamera karşısına ilk kez Mavi Kelebekler isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer alan genç oyuncu Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizide Yaman Bey karakterini canlandırdı.

2011'de Mavi Kelebekler isimli dizide Dejan karakterini canlandırdı. Dizi, Bosna Savaşı'ndan sonra yaralarını tamir etmeye çalışan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gamze Topuz, Yunus Emre Yıldırımer, Cahit Gök, Oya Okar ve Itır Esen yer aldı. 2012'de ise Benim İçin Üzülme isimli dizide Harun karakterini canlandırdı. Dizi, aynı kişiye aşık olan iki yakın arkadaşın zamanla birbirlerinden nefret etmesinin anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tansel Öngel, Fulya Zenginer, Rüçhan Çalışkur, Öykü Çelik ve Çağlar Ertuğrul yer aldı.

2014'te ise Kadim Dostum isimli dizide Ferzan Kadim karakterini canlandırdı. Dizi, uzun yıllardır geçinemeyen Kadim ve Dostum ailelerinin yaşadıklarını, komik çekişmelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Arif Erkin, Erol Aksoy, Tarık Papuçcuoğlu ve İlker Aksum yer aldı. 2015'te ise Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizide Yaman karakterini canlandırdı. Dizi, ninelerinin mirasını almak için yarışan iki gencin mecburiyetten evlenmelerini ve sonrasında birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Oya Unustası, Alper Saldıran, Eren Hacısalihoğlu ve Lemi Filozof yer aldı.

Başarılı oyuncu daha sonra ise Asla Vazgeçmem isimli dizide yer aldı. Dizi, oğlunun annesi ve aşık olduğu kadın arasında kalan bir adamın yaşadığı ikilemi ve başından geçen olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinden ise Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir yer aldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almaktadır.

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

Sümelanın Şifresi 3 Cünyor- 2017 (Sinema Filmi)
Payitaht Abdülhamid- 2017
Kalbim Ege'de Kaldı -2015
Asla Vazgeçmem-2015
Kadim Dostum-2014
Benim İçin Üzülme-2012
İnsan Aldandı - 2011
Mavi Kelebekler-2011

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar