Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

Muhteşem İkili 1. bölüm izle, Muhteşem İkili ilk bölüm izle. Biri Avrupa Yakasının, diğeri Anadolu Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri, Barca ve MKC... Bir görevde yolları kesişir. Muhteşem İkili 1. bölüm izle, Muhteşem İkili ilk bölüm izle bilgilerini sizler için derledik.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle
Son Güncelleme: 13 Şubat 2020 Perşembe 12:28
1 Kasım 2018 Perşembe 09:29

Muhteşem İkili 1. bölüm izle, Muhteşem İkili ilk bölüm izle. İstanbul'un iki yakasının en iyi Organize Şube komiserleri istemeseler de bir operasyon için birlikte çalışmak zorunda kalırlar. Muhteşem İkili 1. bölüm izle, Muhteşem İkili ilk bölüm izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Bu iki zıt karakterin görev için birbirlerine katlanması gerek. Peki kahramanlarımızın başına neler gelecek? İşte Muhteşem İkili 1. bölüm izle, Muhteşem İkili ilk bölüm izle bilgileri...

Muhteşem İkili 1. Bölüm Fragmanı

Biri Avrupa Yakasının, diğeri Anadolu Yakasının en iddialı Organize Şube komiseri, Barca ve MKC... Bir görevde yolları kesişir. İki zıt karakter bu görevde hem birbirlerini tanıma, hem de birbirlerine katlanmak zorunda. Zorlu görevde iki kahramanımızın başına neler gelecek?

Muhteşem İkili Fragmanı -2

Muhteşem İkili Fragmanı -3

Muhteşem İkili Fragmanı - 4

Muhteşem İkili Fragmanı - 5

Muhteşem İkili 1. bölüm izle

Muhteşem İkili oyuncuları

İbrahim Çelikkol (Barca), Kerem Bürsin (Mustafa Kerim Can), Özge Gürel (Nilüfer), Öykü Karayel (Yağmur), Engin Şenkan (Feridun Barca), Zafer Algöz (Yüksel), Eren Hacısalihoğlu (Demiray Hazan), Bora Koçak (Semih Karan), Sabahattin Yakut (Volkan Önder), Özbek Kaplan (Metin Meriç), Alper Baytekin (Saffet), Gökay Müftüoğlu (Hasan), Onur Ayçelik (Barbaros), Su Demirel (Yasemin), Fatih Odabaş (Mehmet Kaan Can), Erden Alkan (Sabri Hoca), Alptekin Ertürk (Bekir Hazan)

Mert Barca (İbrahim Çelikkol)

Mert Barca ya da emniyette tanındığı ismi ile Barca, Anadolu Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Oldukça yakışıklı ama bir o kadar da dış görünüşünü önemsemeyen bir adam. Geçmişte ona düzenlenen bir suikastta karısını ve doğmamış bebeğini kaybetmiş. Karısının ve çocuğunun katili bulunmamış. Organize şubeden emekli babası dışında kimsesi yok. İşi ve karısının intikamı her şeyi.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

İbrahim Çelikkol, 14 Şubat 1982, İzmit, Kocaeli, Türk dizi ve sinema oyuncusu, eski model.

Anne tarafı Selanik göçmeni, baba tarafı ise Arap kökenlidir.Oyunculuğa başlamadan önce profesyonel modellik yaptı. Basketbolla ilgilenen Çelikkol ligde oynadı, genç millî oldu. Basketi bıraktıktan sonra oyunculuk konusunda eğitim alan Çelikkol'un Osman Sınav'la tanışması hayatında dönüm noktası oldu.

Osman Sınav'ın çektiği Pars: Narkoterör filminde 'başkomiser Şamil Baturay' rolünün verilmesi le oyunculuk hayatına adım attı. Daha sonra M.A.T., Karadağlar ve Keskin Bıçak gibi televizyon dizilerinde boy gösterdi. 2011 yılında başlayan ve 24 Eylül 2012 de Final yapan İffet adlı dizide başrolde Cemil karakterini canlandırmıştır.

16 Şubat 2012'de gösterime giren büyük bütçeli sinema filmi Fetih 1453'te Ulubatlı Hasan karakterini canlandırmıştır. 2013 2014 yılları arasında Merhamet dizisinde fırat kazan ı canlandırdı.2014'te ekranda rol almaya başlayan Reaksiyon dizisinde bordo bereli Yüzbaşı Oğuz Ayaz karakterini ve 2016'da başlayan kördüğüm dizisinde Ali Nejat karakterini canlandırmıştır.

25.05.2017 tarihinde Mihre Mutlu ile evlenmiştir.

Filmografisi 

2008 Pars: Narkoterör Şamil Baturay Dizi 
2009 M.A.T. Sinan Atalay Dizi 
2010 Keskin Bıçak Mithat Dizi 
2010 2011 Karadağlar Gül Ali Karadağ Dizi 
2012 Fetih 1453 Ulubatlı Hasan Film 
2011-2012 İffet Cemil Özdemir Dizi 
2013-2014 Merhamet Fırat Kazan Dizi 
2014 Sadece Sen Ali Film 
2014 Reaksiyon Oğuz Dizi 
2016 Seddülbahir 32 Saat Mehmet Çavuş Dizi 
2016 Kördüğüm Ali Nejat Karasu Dizi

Mustafa Kerim Can (Kerem Bürsin)

Mustafa Kerim Can, MKC olarak tanınan, Avrupa Yakası Organize Şube’nin en iyi polisi. Zenginliği ile tanınıyor ama bu zenginliğinin nerden geldiğini kimse bilmiyor. Huysuzluğu ve söylenmesi ile ünlü, bir de gözü karardığında delice bir güce kavuşmasıyla. Şıklığına önem veren, bakımlı bir adam. Her şeyi de kendisi kadar ciddiye alıyor. Boşandığı eski karısı Yağmur’a hala aşık. Oğlu Mehmet Kaan Can’a çok bağlı.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

Kerem Bursin, 4 Haziran 1987 tarihinde İstanbul'da doğmuştur. Soyadının doğrusu Bürsin. Amerika'da (ü) olmadığı için (u) oluyor. Bir ablası vardır. 2000 yılında babasının işleri dolayısıyla önce İskoçya (Edinburg), Endonezya (Medan, Cakarta), Birleşik Arap Emirlikleri (Abu Dabi, Dubai), Türkiye (Ankara,İstanbul), Malezya (Kuala Lumpur), en sonunda da ABD (Teksas, Boston, Los Angeles) gibi ülkelerde yaşadı

2002 yılında on beş yaşındayken ABD'ye taşınıp Teksas'a yerleşti. Lise yıllarında arkadaşlarıyla bir Rock müzik grubu kurdu Teksas'ta birçok konser verdi. Liseyi Teksas'da bitirdikten sonra üniversite eğitimi için Boston'a taşındı ve Emerson College'da oyunculuk eğimi aldı. Üniversite bittikten sonra da Los Angeles'a taşındı oyunculuk yapmaya başladı. Her yıl yaz tatillerinde Türkiye'ye anneannesinin yanına geldi.

Carolyn Pickman ve Eric Morris'ten iki yıl oyunculuk eğitimi aldı. Kuzeninin düğünü için İstanbul'a geldiğinde Gaye Sökmen ile tanıştı ve Kerem Bursin, Gaye Sökmen Ajans'la anlaşarak Türkiye'de de oyunculuk yapmaya başladı.

2 Temmuz 2013 tarihinde başlayan "Güneşi Beklerken" adlı gençlik dizisinde Kerem Bursin, başrolleri Emre Kınay, Hande Doğandemir ile paylaştı.

2014 yılında yönetmeni Çağan Irmak olan "Unutursam Fısılda" isimli filmde Kerem Bursin, Hümeyra, Mehmet Günsür, Farah Zeynep Abdullah ve Işıl Yücesoy ile birlikte oynadı.

Ayrıca 2014 yılında "Şeref Meselesi" adlı dizide Şükrü Özyıldız ve Yasemin Allen ile başrolleri paylaştı.

Ocak 2015 yılında ise Mavi Jeans'ın, reklamlarında oynadı.

Filmleri

2006 - Rozar Man
2006 - Thursday
2007 - The Architec
2008 - Killian
2010 - Sharktopus
2010 - Kiss of Death
2013 - The Living Dead
2013 - Palace of the Damned
2013 - 2014 - Güneşi Beklerken (dizi)
2014 - Unutursam Fısılda (film)
2014 - Şeref Meselesi (dizi)

Yağmur (Öykü Karayel)

MKC’nin eski karısı, oğlu Mehmet Kaan’ın annesi. Başarılı bir avukat. İnatçı, başarı azmi olan bir kadın. MKC’nin kontrol manyaklığına boyun eğecek bir karakter değil. O yüzden boşanmışlar. İçten içe hala MKC‘yi sevse de MKC değişmediği sürece onu hayatına kabul etmeye niyeti yok.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

Öykü Karayel, 20 Ağustos 1990 günü İstanbul’da dünyaya gelmiştir. 27 yaşında olan oyuncunun kendisine tıpatıp benzeyen bir ikizi vardır, Ezgi Karayel. Öykü Karayel Çemberlitaş Lisesi’nde öğrenimine devam ederken son sene Kenter Tiyatrosuna kaydolmuş ve kariyerine bu yolda devam etmeye karar vermiştir. Liseden sonra konservatuar tercihinde bulunan güzel oyuncu, 2007 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümüne girmiştir. Konservatuar yıllarında 5 aylık eğitim almak üzere Londra’ya gitmiştir.

Başarılı oyuncu tiyatrodaki ilk önemli deneyimini Güzel Şeyler Bizim Tarafa adlı oyunda canlandırdığı Ayşe karakteriyle edinmiştir. Sergilediği bu performansla pek çok ödüle layık görülmüştür.

Aynı zamanda profesyonel manada sporla ilgilenen Öykü Karayel sertifikalı su altı dalışçısıdır.

Rol Aldığı Tiyatro Oyunları

2014 yılında Katil Joe, Tracy Letts imzalı bu eseri 15 ülkede, 12 ayrı dilde sahnelemiştir.

2014 yılında Güzel Şeyler Bizim Tarafa, Ayşe karakteriyle izleyicinin beğenisini kazanmıştır.

Kuzey Güney’deki Cemre rolüyle ekranların tanınan yüzlerinden oldu.

2011 yılında yayınlanmaya başlayan, 2 sezon boyunca devam eden ve yayınlandığı dönem büyük bir seyirci kitlesine sahip olan Kuzey ve Güney’de Kıvanç Tatlıtuğ, Buğra Gülsoy gibi başarılı isimlerle başrolü paylaştı.

Ödülleri

2011 yılında Güzel Şeyler Bizim Tarafa oyunuyla Tiyatro Eleştirmenleri Birliği tarafından Genç Yetenek Ödülü’ne ve Sadri Alışık Sinema ve Tiyatro Ödülleri’nde Efes Özel Ödülü’ne layık görülmüştür.

Yer Aldığı Projeler

• Kalp Atışı

• Muhteşem Yüzyıl

• Kara Para Aşk

• Kuzey Güney

• Bulantı Filmi

• İşe Yarar Bir Şey

• Güzel Şeyler Bizim Tarafa

• Katil Joe

Nilüfer (Özge Gürel)

Nilüfer, MKC’nin kız kardeşi. Tam bir özgür ruh. MKC ile başa çıkabilen tek, ona laf yetiştirebilen son kişi. Güçlü, akıllı, güzel ve çekici bir kadın. Kendi işinin başında. Abisine eyvallahı yok. Küçük yaşta annesi ve babası boşanınca annesiyle yaşadığı için onun huylarına sahip. Annesi gibi bir İstanbul kızı. Baba eksikliğini ise her zaman içinde taşımış.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

5 Şubat 1987 yılında İstanbul Silivri’de doğan Özge Gürel’in annesi ev hanımı babası ise emeklidir. İlk ve orta öğrenimini Silivri’de tamamlayan genç oyuncu Beykent Üniversitesi Uluslararası Ticaret bölümünü yarıda bırakmış ve oyuncu olma hayallerini gerçekleştirmeye koyulmuştur. Önce oyunculuk sonra da oyuncu yönetimi dersleri alan Özge Gürel, kısa sürede yapımcıları dikkatini çekti. Şimdiler hala şan, dans ve diksiyon derslerine devam ettiğini söylüyor.

İlk deneyimini “Kızım Nerede” dizisindeki “Zeynep” karakteriyle edinen oyuncu böylece televizyon dünyasına adım atmış olur. Daha sonra “Huzur Sokağı”nda “Melisa” ve “Muhteşem Yüzyıl”da “Rana Hatun” rolleriyle yer almıştır.

2014 yılında sevilen dizi “Medcezir” de “Ada” rolüne hayat vermiştir.

İlk başrolü “Kiraz Mevsimi” ile oldu.

2014 yılında yayın hayatın atılan ve döneminde oldukça popüler “Kiraz Mevsimi” dizisindeki Öykü rolüyle çok sevildi. Kiraz Mevsimi ile yıldızı parlayan genç oyuncu, dizide Serkan Çayoğlu ile başrolü paylaşıyordu.

2017 yılında ekranlara gelen ve Berk Cankat ile başrolü paylaştığı “Yıldızlar Şahidim” dizisiyle ekranlara döndü. Ancak dizi uzun ömürlü olamadı.

2017’nin sevilen yaz dizileri arasına girmeyi başaran Dolunay’da Nazlı karakterine hayat veriyor. Dolunay’ın başrolünde Özge Gürel’e genç oyuncu Can Yaman eşlik ediyor.

Rol Aldığı Diziler

Dolunay

Yıldızlar Şahidim

Kiraz Mevsimi

Muhteşem Yüzyıl

Medcezir

Kızım Nerede?

Feridun Barca (Engin Şenkan)

Mert Barca’nın emekli emniyet amiri babası. Polislik yılları başarılı operasyonlarla geçmiş bir eski kurt. Oğlu için endişeli. Organize şubede çalışmanın ne demek olduğunu biliyor. Barca içini açsa, oğlunun yanında olmak istiyor ama mesafeli bir ilişkileri var.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

İstanbul’da dünyaya gelen başarılı oyuncu, sahneye ilk kez lise eğitimi aldığı dönemlerde çıktı. Sahnedeki performansı çok beğenildiği için Şehir Tiyatroları’ndan teklif geldi ve tiyatro kariyerinin ilk adımını atmış oldu. Daha sonra Ankara Konservatuarı’na girdi ve uzun yıllar Ankara’da yaşadı. Uzun yıllar Devlet Tiyatroları’nda çalıştı ve emekli oldu. 1970’te Sıdıka Şenkan ile hayatını birleştirdi.

Uzun yıllar Devlet Tiyatroları’nda çalışan Engin Şenkan pek çok başarılı oyunda yer aldı. 2002’de Kumsaldaki İzler isimli dizide savcı rolünü üstlendi. Dizi, yıllar önce ayrıldığı sevgilisini hala çok seven bir adamın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kadir İnanır, Esra Özmen, Semih Sergen, Güven Hokna, Levent Özdilek ve Engin Şenkan yer aldı. Daha sonra ise Kınalı Kar isimli dizide Halil karakterini canlandırdı. Dizi, öğretmenin olmadığı bir köye gönüllü olarak giden Ali isimli bir gencin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Emrah, Özlem Conker, Nurseli İdiz, Mustafa Avkıran ve Engin Şenkan yer aldı.

Engin Şenkan 2006’da sevilen dönem dizisi Hatırla Sevgili’de Rıza karakterini canlandırdı. Dizi, siyasi görüşleri nedeniyle küsen iki yakın dostun çocuklarının birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Cansel Elçin, Beren Saat ve Okan Yalabık yer aldı. Daha sonra ise Baba Ocağı isimli dizide Halil Efe karakterini canlandırdı. Dizi, babalarının okumaları için İstanbul’a yolağı çocuklarının okumak yerine eğleceyi seçmelerini ve köye döndükten sonra yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Burak Özçivit, Ceren Hindistan, Gülden Dudarık ve Selim Gülgören yer aldı.

2012’de ise Yeşilçam’ın aynı adlı filminden uyarlanan Dila Hanım isimli dizide Seyit karakterini canlandırdı. Dizi, adaletsizliklere ve beylik düzene karşı çıkan Dila isimli bir kadının yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde Hatice Şendil, Erkan Petekkaya, Engin Şenkan, Hülya Darcan ve Necip Memili yer aldı. Daha sonra ise Kurt Seyit ve Şura isimli dizide Rıza karakterini canlandırdı. Dizi, birbirlerini çok seven Seyit ve Şura isimli iki gencin yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Kıvanç Tatlıtuğ ve Farah Zeynep Abdullah yer aldı.

Tiyatro Oyunları

2001 - İvan İvanoviç Varmıydı Yokmuydu : Nazım Hikmet - Bakırköy Belediye Tiyatroları 
1994 - Tanrı : Woody Allen - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1991 - Fırtına : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1990 - Budala : Fyodor DostoyevskiSimon Gray - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1988 - Üç Kuruşluk Opera : Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1988 - Damdaki Kemancı : Joseph Stein - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1987 - İnsan Maiere : Franz Xaver Roetz - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1986 - Söz Veriyorum : Aleksei Arbuzov - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1985 - İlk Yıllar "Roksolan" : Orhan Asena - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1984 - Düşüş (oyun) : Nahid Sırrı ÖrikKemal Bekir - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1983 - Mikado'nun Çöpleri : Melih Cevdet Anday - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1980 - Truva Savaşı Olmayacak : Jean Giraudoux - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1980 - Akümülatörlü Radyo : Tarık Buğra - İstanbul Devlet Tiyatrosu 
1978 - Ayyar Hamza : Ali Bey - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1978 - Söz Veriyorum : Aleksei Arbuzov - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1977 - Yelpaze (oyun) : Oscar Wilde- Ankara Devlet Tiyatrosu 
1977 - İzin Günü : Otto Fischer - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1976 - Fazilet Eczanesi : Haldun Taner - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1976 - Koç Yiğit Köroğlu : Ahmet Kutsi Tecer - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1975 - Pas Pas (oyun : İon Baişeu - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1975 - Parkda Bir Sonbahar Günü : Recep Bilginer - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1974 - Suçsuzlar Çağı Suçlular Çağı : Siegfried Lenz - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1973 - Nalınlar : Necati Cumalı - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1973 - Bu Hesapta Yoktu : Nikolay Ostrovskiy - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1973 - Akın (oyun) : Faruk Nafiz Çamlıbel - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1971 - Katip Çıkmazı : Dinçer Sümer - Ankara Devlet Tiyatrosu - 
1970 - Kaşıkçılar : Müsahipzade Celal - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1970 - Haydutlar : Friedrich Schiller - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1970 - Ali Baba ve Kırk Haramiler : Vadeha Atiyeh - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1969 - Midasın Altınları : Güngör Dilmen - Ankara Devlet Tiyatrosu 
1967 - Amedee Yahut Nasıl Kurtulmalı : Eugène Ionesco - Ankara Devlet Tiyatrosu 
Yönettiği Tiyatro Oyunları:
1980 - Euridice'nin Elleri : Pedro Bloch - İstanbul Devlet Tiyatrosu

Film ve Dizileri

2016- Girdap
2015- Unutamadım
2014- Emanet
2013 - Kelebeğin Rüyası 
2013 - Benim Hala Umudum Var 
2013 - Firuze 
2012 - Dila Hanım 
2011 - Herşeye Rağmen (dizi) 
2011 - Firar 
2010 - Gönül Ferman Dinlemiyor 
2009 - Nefes 
2008 - Baba Ocağı 
2008 - Güz Sancısı (sinema) 
2006 - Son Osmanlı Yandım Ali (sinema) 
2006 - Azap Yolu 
2006 - 2007 - Hatırla Sevgili 
2005 - Misi 
2004 - Büyük Umutlar 
2003 - Serseri 
2002 - Abdülhamit Düşerken (Tarık Akan Seslendirmesi) (Sinema Filmi )
2002 - Kumsaldaki İzler 
2002 - Kınalı Kar 
2001 - Koltuk Sevdası 
2000 - Bizim Çocuklar 
2000 - Melek Karım 
1999 - Ah Bir Zengin Olsam 
1997 - Eltiler 
1995 - Oğlum Adam Olacak 
1993 - Yazlıkçılar 
1989 - Bizimkiler 
1987 - Kaçamak (sinema)
1984 - Yalnızlar 
1987 - Yaprak Dökümü (Tarık Tarcan Seslendirmesi) TV Dizisi 
1987 - Kızımın Kanı (Tarık Akan Seslendirmesi) Sinema Filmi 
1987 - Kuruluş / Osmancık (Ahmet Mekin Seslendirmesi) TV Dizisi 
1986 - Ses (Tarık Akan Seslendirmesi) Sinema Filmi 
1986 - Acı Dünya (Tarık Akan Seslendirmesi) Sinema Filmi 
1985 - MacGyver (Türkçe Seslendirmesi) TV Dizisi 
1984 - Aliş ile Zeynep (Ahmet Özhan Seslendirmesi) TV Dizisi 
1983 - Üç İstanbul (A.Uz Seslendirmesi) TV Dizisi 
1983 - Ve Recep Ve Zehra Ve Ayşe (Mahmut Cevher Seslendirmesi) Sinema Filmi 
1983 - Kartallar Yüksek Uçar (Selçuk Özer Seslendirmesi) TV Dizisi 
1982 - Hacı Arif Bey (Ahmet Özhan Seslendirmesi) TV Dizisi 
1979 - Zenginlerde Ağlar (Rogelio Guerra Seslendirmesi) Sinema Filmi 
1978 - Denizin Kanı (B.Aras Seslendirmesi) TV Dizisi 
1977 - Aşk Gemisi (Türkçe Seslendirme) TV Dizisi
1976 - Zenginler ve Yoksullar (Nick Nolte Seslendirmesi) TV Dizisi 
1972 - Baba (Türkçe Seslendirme )Sinema Filmi 
1956 - Çok Şey Bilen Adam (Türkçe Seslendirme) Sinema Filmi

Yüksel Amir (Zafer Algöz)

Yüksel, Barca ve MKC’nin bağlı olduğu organize şubenin amiri. Çok komik olmasının yanı sıra yeri geldiğinde de çok ciddi bir insan. Bütün organize şubeyi kontrol eden Yüksel, konu MKC ve Barca’ya geldiğinde tansiyon aletini yakınında tutmak ister. Buna rağmen onlardan ayrı kalamaz çünkü onları iyi tanıdığı için onlardan nasıl faydalanacağını en iyi o bilir. Yüksel, Barca ve MKC’nin zayıf noktalarının da farkında, güçlü yanlarının da.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

Zafer Algöz (d. 30 Ağustos 1961, Kars), Türk oyuncu.

1975 sezonunda Bursa Devlet Tiyatrosu'nda açılan "Gençlik Kursları" ile tiyatro eğitimi alan sanatçı, 1980 yılında Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazandı. 1985 yılında mezun olup, aynı yıl Bursa Devlet Tiyatrosu'nda sanat yaşamına başladı.

1989 yılında İstanbul Devlet Tiyatroları'na tayin olan Algöz, birçok oyunda rol aldı, dizi ve sinema filmleri çevirdi. İstanbul Devlet Tiyatroları'nda oyuncu olarak çalışmaktadır.Ayrıca League of Legends adlı MOBA oyununda Türkiye sunucusu açılışa özel Gangplank adlı şampiyonun Barbaros adlı kostümünü seslendirmiştir.

Sahip olduğu ödüller

10. Lions Tiyatro Ödülleri, 2010, En İyi Komedi Erkek Oyuncu, Vahşet Tanrısı

Rol aldığı oyunlar

Münasebetsiz : Francis Vebe - Donkişot Tiyatro - 2011
Vahşet Tanrısı : Yasmina Rezzan - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2009
Amadeus : Peter Shaffer - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2008
Çok Yaşa Komedi : Anton Çehov - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 2005
Arturo Ui'nin Önlenebilir Yükselişi : Bertolt Brecht - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1998
Ay Işığında Şamata : Haldun Taner - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1997
Babaannem Yüz Yaşında : Roberto Cossa - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1996
IV. Murat : Turan Oflazoğlu - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1995
Tanrı : Woody Allen - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
Karanlıkta Komedi : Peter Shaffer - İstanbul Devlet Tiyatrosu
Bina (oyun) : Behiç Ak - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1994
Hamlet : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1993
Macbeth : William Shakespeare - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1992
Sersem Kocanın Kurnaz Karısı : Haldun Taner - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1991
Dün Gece Yolda Giderken Çok Komik Bişey Oldu : Larry Gelbert/Bert Shevelove - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1990
Yaşar Ne Yaşar Ne Yaşamaz : Aziz Nesin - İstanbul Devlet Tiyatrosu- 1989
Ballar Balını Buldum (Yunus Emre) : Nezihe Araz - İstanbul Devlet Tiyatrosu - 1989
Kısmet (oyun) : Erhan Gökgücü - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1986
Akıllı Tavşan : Nezihe Araz - Bursa Devlet Tiyatrosu - 1986

Filmografisi

Deli Aşk - 2017
Hayatımın Aşkı - 2016
Kaçma Birader - 2016
Ali Baba ve 7 Cüceler - 2015
Tut Sözünü - 2015
Küçük Ağa (dizi, 2014) - 2015
Pek Yakında - 2014
Beni Böyle Sev - 2014
Mihrap Yerinde - 2014
İntikam - 2013
Sultan 2012
Uzun Hikaye - 2012
İbreti Ailem - 2012
Mor Menekşeler - 2011
Dedemin İnsanları - 2011
Leyla ile Mecnun - 2011
Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi - 2011
Mükemmel Çift - 2010
Yahşi Batı - 2010
Umut - 2009
A.R.O.G - 2008
Cumhur Cemaat - 2007
Kurtlar Vadisi Pusu - 2007
Hasret - 2006
Umut Adası - 2006
Sınav - 2006
Kapıları Açmak - 2005
O Şimdi Mahkum - 2005
Çınaraltı - 2003
Esir Şehrin İnsanları - 2003
Cesur Kuşku - 2001
Evdeki Hesap - 2000
Duruşma - 1999
Salkım Hanımın Taneleri - 1999
Utanmaz Adam - 1998
Komşu Komşu - 1997
Ağır Roman - 1997
Televizyon Çocuğu - 1996 (Konuk oyuncu)
Oğlum Adam Olacak - 1995
Saygılar Bizden - 1992

Ödülleri

21. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yardımcı Rolde Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (Komedi) (Ali Baba ve 7 Cüceler)
22. Sadri Alışık Tiyatro ve Sinema Oyuncu Ödülleri Yılın En Başarılı Erkek Oyuncusu (Komedi) (Kaçma Birader)

Demiray Hazan (Eren Hacısalihoğlu)

Demiray Hazan, uluslararası bir yasa dışı kaçakçılık kartelinin Türkiye’deki hareketlerini yönetmektedir. Varlığı bilinmektedir ama kendi adamlarından ve bağlı olduğu kartelin üst düzey yöneticilerinden başka yüzünü gören kimse olmadığı gibi kayıtlarda ismi de geçmemektedir. Babası Bekir Hazan ise, MKC ve Barca sayesinde başarısızlıkla sonuçlanan bir uyuşturucu kaçakçılığı işinden sonra örgüt tarafından cezalandırılır.

Muhteşem İkili 1. bölüm izle - Muhteşem İkili ilk bölüm izle

Trabzon'da dünyaya gelen Eren Hacısalihoğlu, lise eğitimiden sonra Haliç Üniversitesi'nde eğitim aldı. Görünümüyle dikkatleri üzerine çeken Eren Hacısalihoğlu, kamera karşısına ilk kez Mavi Kelebekler isimli dizi ile geçti. Ardından pek çok dizi ve filmde yer alan genç oyuncu Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizide Yaman Bey karakterini canlandırdı.

2011'de Mavi Kelebekler isimli dizide Dejan karakterini canlandırdı. Dizi, Bosna Savaşı'ndan sonra yaralarını tamir etmeye çalışan bir grup insanın yaşadıklarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Gamze Topuz, Yunus Emre Yıldırımer, Cahit Gök, Oya Okar ve Itır Esen yer aldı. 2012'de ise Benim İçin Üzülme isimli dizide Harun karakterini canlandırdı. Dizi, aynı kişiye aşık olan iki yakın arkadaşın zamanla birbirlerinden nefret etmesinin anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Tansel Öngel, Fulya Zenginer, Rüçhan Çalışkur, Öykü Çelik ve Çağlar Ertuğrul yer aldı.

2014'te ise Kadim Dostum isimli dizide Ferzan Kadim karakterini canlandırdı. Dizi, uzun yıllardır geçinemeyen Kadim ve Dostum ailelerinin yaşadıklarını, komik çekişmelerini anlatıyor. Dizinin başrollerinde Arif Erkin, Erol Aksoy, Tarık Papuçcuoğlu ve İlker Aksum yer aldı. 2015'te ise Kalbim Ege'de Kaldı isimli dizide Yaman karakterini canlandırdı. Dizi, ninelerinin mirasını almak için yarışan iki gencin mecburiyetten evlenmelerini ve sonrasında birbirlerine aşık olmalarını anlatıyor. Dizinin başrollerinde ise Oya Unustası, Alper Saldıran, Eren Hacısalihoğlu ve Lemi Filozof yer aldı.

Başarılı oyuncu daha sonra ise Asla Vazgeçmem isimli dizide yer aldı. Dizi, oğlunun annesi ve aşık olduğu kadın arasında kalan bir adamın yaşadığı ikilemi ve başından geçen olayları anlatıyor. Dizinin başrollerinden ise Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir yer aldı.

TRT 1 ekranlarında yayınlanan, yönetmenliğini Serdar Akar'ın yaptığı Payitaht Abdülhamid dizisinde rol almaktadır.

Yer Aldığı Dizi ve Filmleri

Sümelanın Şifresi 3 Cünyor- 2017 (Sinema Filmi)
Payitaht Abdülhamid- 2017
Kalbim Ege'de Kaldı -2015
Asla Vazgeçmem-2015
Kadim Dostum-2014
Benim İçin Üzülme-2012
İnsan Aldandı - 2011
Mavi Kelebekler-2011

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar