Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? Çocuğu mu var?

Mucize Doktor dizisi her perşembe izleyiciyi ekrana kilitliyor. Diziyle ilgili Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? sorusu gündeme geldi. İşte Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? yanıtı.

Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? Çocuğu mu var?
Son Güncelleme: 7 Aralık 2019 Cumartesi 17:25
7 Aralık 2019 Cumartesi 17:18

Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? Çocuğu mu var? soruları Mucize Doktor sevenleri tarafından en çok aratılan konulardan bir tanesidir. Doktor Ferman ve Ali'nin davranışlarıyla izleyici her geçen gün ekrana kitleniyordur. İşte Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne? Mucize Doktor Ferman kardeşi kim? Çocuğu mu var? yanıtı. 

Mucize Doktor Ferman'ın sırrı ne?

Geçen hafta yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor'da Ferman, bir süredir gizlediği sırrını Ali'ye anlattı. Ferman'ın serebral palsi hastası olan bir kız kardeşinin olduğunu öğrenen Ali, hayatında ilk defa Ferman'a dokunarak sarıldı.

Mucize Doktor Ferman kardeşi kim?

FOX TV'nin yayınladığı günden beri reyting rekorları kıran dizisi Mucize Doktor, dün akşam 13'üncü bölümüyle ekrana geldi. Ferman'ın yıllardır herkesten sakladığı sırrının ortaya çıktığı sahnede izleyenler duygusal anlar yaşadı.

Doktor Ferman kız kardeşinin hastalığının sebebinin kendisini olduğunu itiraf ederek gözyaşlarına boğuldu. Ferman'ın ağlamasına dayanamayan Ali ise hayatında ilk defa kendi isteğiyle birisine dokundu ve Ferman'a sarıldı. O anlara ise kendilerini takip ederek bakım merkezine gelen Ferman'ın sevgilisi Beliz de şahit oldu.

Doktor Ferman'ın çocuğu mu var?

Doktor Ferman'ın çocuğu yoktur kardeşi vardır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar