için kaldı

Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi?

Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi? Ünlü Modacı Muammer Ketenci düzenlediği defilede poposunu açan şarkıcı Hatice için sert açıklamalarda bulundu. Peki Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi?

Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 17:40

Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi? Ünlü Modacı Muammer Ketenci düzenlediği defilede poposunu açan şarkıcı Hatice için sert açıklamalarda bulundu. Peki Muammer Ketenci kimdir, Hatice'nin popo açmasıyla ilgili ne dedi? ayrıntıları haberimizde.

Şarkıcı Hatice'nin ünlü modacı Muammer Ketenci'nin defilesinde eteğinin kuyruğunu kaldırarak poposunu göstermesi magazin gündemine bomba gibi düştü. Eleştirilerinin ardından açıklamalarda bulunan Hatice, "Defileden önce bunu yapacağımı Muammer Ketenci'ye söyledim haberi var" demişti. 

Hatice'nin iddiaları karşısında şaşkınlığını gizleyemen ünlü modacı Muammer Ketenci şu ifadeleri kullandı: Kendi dalımda zirvedeyim. Benimle uğraşan büyüklerimde var. Ben 9 tane ünlü çıkardım defilede. Hatice'yi defileye 1 hafta kala aradım. Çünkü Hatice'nin vücudu var. Şimdiki manken kızlarımıza bu elbiseleri giydirsek berbat olur. Defileye 2 gün kala teklifi kabul etti. Defileden bir gün önce provaya geldim. Hatice'nin acayip fit bir vücudu var. Modacı olmanın yanı sıra bir erkek gözüyle mükemmel vücudu var. Provada 'Şuramı açsam' falan dedi 'Ben de sakın öyle bir şey yapma sen öldürürüm' dedim. Tüm samimiyetimle söylüyorum. Beni topa koyarlar sakın yapma dedim.

Muammer Ketenci kimdir?

Hatice'nin defilesinde yaptığı hareketin ardından biz kez daha Muammer Ketenci kimdir? diye aratılmaya başlandı. 1965 yılında İstanbul‘da dünyaya gelen ünlü modacı Muammer Ketenci'nin asıl soyismi Üstübicioğulları'dır. Babaannesinin Üstübicoğullarına gelin gittiğini ve kızlık soyadının Ketenci olduğunu belirten Muammer Ketenci marka oluşturmak için babaannesinin soyadını kullanmıştır.

İlköğretim, Ortaokul ve Lise eğitiminin ardından, Avrupa da tasarım ve moda alanında eğitim görmüştür.Aslen Trabzon Akçaabat‘lı olan Muammer Ketenci 30 yılın üzerinde takı tasarım ve aksesuar işi ile uğraşmış ardından tekstile geçiş yapmıştır. Günümüzde İstanbul'da ve İstanbul dışında bir çok üniversite seminerler vermektedir.

Tasarladığı kıyafetler dünyaca ünlü isimler tarafındanda beğeni ile giyilmektedir. Yurtdışında ve yurtiçinde birçok ünlü ile çalışan Muammer Ketenci en önemli ve dünyada ses getiren çalışması ise Amerikalı şarkıcı Beyonce'nin Crazy in Love albüm kapağı için tasarladığı büstiyer'dir.

Muammer Ketenci haute couture tasarımların yanı sıra, halkında rahatlıkla satın alıp kullanabileceği özel tasarım modellerden oluşan konsept ürünlerini, kendi adını taşıyan ticari markası altında çıkartmıştır.Evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar