Moğol Komutanı Alıncak kimdir? | Diriliş Ertuğrul Alıncak kimdir?

Moğol Komutanı Alıncak kimdir? | Diriliş Ertuğrul Alıncak kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni yayımlanan fragmanının ardından diziseverler Moğol Komutanı Alıncak kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı.

Moğol Komutanı Alıncak kimdir? | Diriliş Ertuğrul Alıncak kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 16:58

Moğol Komutanı Alıncak kimdir? | Diriliş Ertuğrul Alıncak kimdir? Diriliş Ertuğrul dizisinin yeni yayımlanan fragmanının ardından diziseverler Moğol Komutanı Alıncak kimdir? sorusuna yanıt aramaya başladı. detaylar haberimizde.

Moğol Komutanı Alıncak kimdir?

Engin Benli'nin canlandırdığı Moğol Komutanı Alıncak kimdir sorusunun yanıtını bulmak için araştırmamızı tamamladık. Diriliş Ertuğrul dizisinde geçen Moğol Komutanı Alıncak'ın tarihini bir gerçekliği bulunmamaktadır. Dizisinin senaryosu gereği canlandırma bir karakterdi.

Engin Benli kimdir?

Engin Benli (d. 23 Şubat 1970; İzmir), Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

İlk öğretimini, İzmir'de tamamladıktan sonra lisans eğitimini Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarında 1995 yılında tamamladı. Profesyonel tiyatro hayatına Ankara Devlet Tiyatrosu'nda oyuncu olarak başladı. Ardından 1995-1997 yılları arasında Bursa Devlet Tiyatrosu'nda stajyer sanatçı olarak görev yaptı. Kurulduğu yıl olan 1997 yılından bu yana İzmit Şehir Tiyatrosu’nda oyuncu olarak yer alıyor. Ayrıca, tiyatro aktörlüğünün yanı sıra çeşitli sinema ve televizyon çalışmaları da yapmaktadır. Özellikle 2010 - 2013 yılları Arasında yayınlanan Kanıt adlı dizideki Başkomser Orhan rolü ile geniş kitlelerce tanınmıştır. Daha sonra Poyraz Karayel adlı dizide Zafer karakterini canlandırmıştır. Göç Zamanı dizisinde Artem karakterini canlandırmıştır.

2019'da Diriliş: Ertuğrul dizisinin 134. bölümünde Alıncak karakteriyle diziye dâhil oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar