için kaldı

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Ünlü sanatçı Mustafa Sandal yeni sevgilisiyle ilk videosunu Instagram üzerinden yayımladı. Peki Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz.

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
20 Ocak 2019 Pazar 18:47

Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? Ünlü sanatçı Mustafa Sandal yeni sevgilisiyle ilk videosunu Instagram üzerinden yayımladı. Peki Mustafa Sandal'ın yeni sevgilisi Melis Sütşurup kimdir, kaç yaşında? sorularının yanıtlarını haberimizde bulabilirsiniz. Peki Melis Sütşurup kimdir? Mustafa Sandal ile sevgili mi? Melis Sütşurup kaç yaşında? Ne iş yapıyor? Boyu kaç? Nereli? Melis Sütşurup ve Mustafa Sandal aşk mı yaşıyor? İşte yanıtları...

Melis Sütşurup kimdir?

Geçtiğimiz ay yeni bir aşka yelken açtıkları konuşulan Mustafa Sandal ile Melis Sütşurup'dan açıklama beklenirken, ilk hamle sosyetik güzelden geldi.

Aşkları, geçtiğimiz yılın son günlerinde yaptıkları Milano kaçamağında gün yüzüne çıkan ikili, ardından soluğu Tayland'da almıştı. Kendinden 20 yaş büyük popçunun 49'uncu yaş gününü de geçen hafta Roma'da kutlayan Sütşurup, önceki gün aşka geldi. Takvim Gazetesi'nin haberine göre; kız arkadaşlarıyla Kartalkaya'ya giden butik sahibi sosyetik güzel, Musti'nin yeni şarkısı 'Gel Bana'yı aracında dinlerken çektiği videoyu instagram'da paylaştı.

Mustafa Sandal'dan aşk itirafı

Bir çocuk annesi Sütşurup, şarkının şu kısmını paylaşarak hem aşkı itiraf etti hem de Musti'ye mesaj gönderdi:

"Orda bir dur rahatla / Bundan sonra seni kimse üzemez / Nefes al bir daha bir daha da seni kimse çözemez / Sanki kaderimi fırtınamda yazmışlar / Gel bana."

İki oğlunun annesi Emina Jahovic'le 11 yıllık evliliğini Haziran 2018'de bitirip adı pek çok güzelle anıldıktan sonra gönlünü Sütşurup'a kaptırdığı iddia edilen Musti'den ise ne zaman karşı atak geleceği merak konusu oldu.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar