Vuslat dizisindeki saatin anlamı ne? 6 sayısının önemi ne?

TRT 1'de yayınlanan Vuslat dizisi ilk bölümünde yer alan sırlarıyla merak edildi. Peki ama Mehmet Şefik Korkmazer kimdir, saatinin önemi ne? Vuslat neden 6? İşte Vuslat dizisindeki saatin anlamı ne? 6 sayısının önemi ne? yanıtı.

Vuslat dizisindeki saatin anlamı ne? 6 sayısının önemi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
13 Ocak 2019 Pazar 16:04

Vuslat dizisindeki saatin anlamı ne? 6 sayısı neden sürekli kullanılıyor? Mehmet Şefik Korkmazer kimdir? soruları TRT 1'de yayınlanan Vuslat dizisinin ilk bölümünü izleyenler tarafından merak konusu oldu. İşte Mehmet Şefik Korkmazer kimdir, saatinin önemi ne? Vuslat neden 6? sorusunun yanıtı.

Vuslat dizisi Mehmet Şefik Korkmazer kimdir?

Vuslat dizisinde Mehmet Şefik Korkmazer, Aziz'in dedesidir. Mehmet Şefik Korkmazer vefat etmiştir fakat köstekli saati dizinin ana konusudur.

Vuslat dizisinde Mehmet Şefik Korkmazer'in saatinin anlamı ne?

Vuslata ermek anlamı çıkarabiliriz. Çünkü Mehmet Şefik Korkmazer ölmüştür ve geriye sadece köstekli saat kalmıştır. Diziyi izleyenlere göre Aziz, Vuslat'a ermek için yola çıkar ve o saate ulaşır. Acaba bu neyi ima ediyor? Aziz ölecek mi? Yoksa dedesinin ömrü Aziz'e mi geçti?

Vuslat dizisinde neden sürekli 6 rakamı geçiyor?

Çünkü Aziz'in rüyasında Aziz ölüyordu ve uyandığında kendi saati dışında bütün saatler 6'yı gösteriyordu. Fakat Mehmet Şefik Korkmazer'in köstekli saat 6:05'i gösteriyordur. 6-7-8 saymaya başladı. Aziz de neden 1 den başlamadın deyince Abdullah oyun 6 dan başlar dedi. duvardaki saat aklına geldi. Saat de 6 da kalmıştı. Ne oyunu diye sordu ama adam yoktu kayboldu. İlk çarkıfelek atıldı ve 6 geldi oyun başladı. Toprak altı. Arzularına isteklerine ulaşmak için herşeyi yaptıktan sonra, o noktada herşeyin anlamını kaybetmesidir dedi. Vuslat makamına ulaşmak hiç kolay değil. Alçalmadan, acınacak hale gelmeden, yalvarmadan, kavga etmeden, pişman olmadan, düşman olmadan, başlanılmaz bu yola. Halden hale girmeden, döne döne yanmadan, yana yana bitmeden, kolay değildir kavuşmak dedi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar