Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği iddia edildi. Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. Sezin Erbil'den açıklama geldi.

Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
4 Aralık 2018 Salı 20:17

Şovmen Mehmet Ali Erbil'in tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği iddia edildi. Mehmet Ali Erbil öldü mü? Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık. Konuyla ilgili ünlü şovmenin kızı Sezin Erbil Instagram hesabı üzerinden açıklama yaptı.

Bir aydır yoğun bakımda yaşam mücadelesi veren ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kızları Yasmin Erbil ve Sezin Erbil, sosyal medya hesaplarından duygusal paylaşımlar yaptılar.

Mehmet Ali Erbil'in sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil, yaklaşık bir ay önce evinde düşerek yaralanmış ve kırılan kaburgaları akciğer zarını yırtarak iç kanamaya neden olmuştu. Ameliyat sonrası yoğun bakıma alınan Mehmet Ali Erbil'in, tedavisi sırasında eski hastalığı da nüksetmişti. Bir aydır yoğun bakımda olan şovmen Mehmet Ali Erbil, geçen hafta solunum cihazından ayrılmıştı. Dört gün kendi solunumu ile kalan 61 yaşındaki şovmen, yeniden cihaza bağlandı. Erbil'in kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, son durumu açıkladı.

Sezin Erbil Instagram hesabından açıklama yaptı

Mehmet Ali Erbil'in kızı Sezin Erbil babası hakkında çıkan ölüm haberleri Instagram hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile yalanladı. Sezin Erbil, "Haberler yalan, babam çok şükür hastanede ben de yanındayım" dedi. 

Mehmet Ali Erbil kimdir?

Mehmet Ali Erbil, 8 Şubat 1957 yılında İstanbul'da doğdu. Babası Sadettin Erbil'den Okan, Mustafa ve Yeşim adlarında kardeşleri vardır. Türkmen kökenli, Tiyatro ve sinema oyuncusu Sadettin Erbil'in ikinci oğlu olan Mehmet Ali Erbil'in, annesi Yurdagül Eken babasından boşanıp bir subayla evlendiğinde İstanbul'da başlayan ortaokul hayatı, Balıkesir'de devam eder, Ankara'da biter. 14 yaşına ve lise çağına geldiğinde, üvey baba yanında daha fazla kalamayacağı anlaşılır. Ve yatılı okul formülünde karar kılınır. 

61 yaşındaki şovmenin kardeşi Prof. Dr. Yeşim Erbil, sosyal medya hesabı üzerinden üzücü bir açıklamada bulundu. Kardeşiyle çocukluk fotoğrafını paylaşan Yeşim Erbil, "Can sıkıcı haber veriyorum. Geçen hafta solunum cihazından ayrıldığı haberini vermiştik, bu haberi biraz bekleyip verdik sizlere, çünkü yoğun bakımda sürpriz gelişmeler olabilir. Dört gün kendi solunumu ile kalabilmesi bizi çok sevindirmişti, sizleri de tabii. Ancak  dün akşam durum tamamen tersine döndü, solunumu bozuldu ve cihaza bağlandı. Yine beklemedeyiz, inşallah bu kadar ağır olaylara vucudu direnç gösterir. Dualarımız, güzel dileklerimiz onunla" ifadelerini kullandı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar