Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı?

Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı? Millet İttifakı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yapılan oyun gündem oldu. Peki Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı?

Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
10 Nisan 2019 Çarşamba 15:48

Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı? Millet İttifakı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu ile ilgili yapılan oyun gündem oldu. Peki Mazbata Online nedir, nasıl oynanır, kim yaptı? detayları haberimizde.

2019 yerel seçimleri İstanbul hariç sonuçları belli oldu. İstanbul'da ise durum hala belirsizliğini korurken resmi olmayan sonuçlara göre Millet İttifakı CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İmamoğlu yarışı önde götürüyor. İktidar kanadından ise seçimlerin İstanbul'da tekrarlanması için YSK'ya başvurular yapıldı.

Mazbata Online nedir, nasıl oynanır?

Tüm bu gelişmeler yaşanırken CHP İBB Adayı Ekrem İmamoğlu'na destek amaçlı yapılan oyun saatler içinde binlerce kez oynandı.Mazbata Online nedir, nasıl oynanır? Oyunun açıklama kısmında ise "Arkadaşlar kanalıma hoşgeldiniz. Oyunumuzda amaç, Imamoğolu'nun bütün 39 İstanbul ilçesinin sandıklarını toplamasını sağlamak. Bunun için ister ekranda bulunan Joystick ve Ateş tuşunu kullanın, isterseniz de klavyenizle oynayın" ifadeleri kullanıldı. 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar