için kaldı

MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı?

MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı? Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye’den bir kişi daha elendi. Eleme potasında Alican, Rıfat, Eda, Suna ve Murat'ın yer aldı. MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı? Detaylar haberimizde.

MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı?
Son Güncelleme: 1 Kasım 2019 Cuma 08:43
1 Kasım 2019 Cuma 08:30

MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı? MasterChef Türkiye’de dün akşam bir kişi daha elendi. TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı? soruları çok araştırılan konular arasına girdi. Peki MasterChef Türkiye’den kim elendi? Rıfat mı Murat mı? sorusunun yaanıtı haberimizde…

Masterchef Türkiye'de kim elendi? Rıfat mı Murat mı?

Ekin ve Alican'ın cezalı olarak girdiği eleme potasında; ilk oyunu kaybeden mavi takımdan Rıfat ve Eda dahil olurken; son dokunulmazlık oyununu kaybeden kırmızı takımdan da Murat ve Suna son adaylar olmuştu.

Dün akşam eleme için yemek yapan yarışmacılar çok heyecanlıydı. Somer Şef'in tarifi ile Analı Kızlı yemeğini yapan yarışmacılar arasında en iyi yapanlar bu hafta da elenmekten kurtuldu.

Birinci olan isim Alican olurken, ikinci Suna, üçüncü Eda ve dördüncü Ekin oldu.

Rıfat ve Murat arasında yapılan son değerlendirmede ise yarışmaya veda eden isim Murat oldu.

Elenen ismin ardından duygusal anlar

MasterChef Türkiye'ye bu hafta veda eden isim Murat Tokmakçı oldu. Murat'ın elendiğinin açıklanmasının ardından stüdyoda duygusal dakikalar yaşandı. Jüri ile vedalaşan Murat ardından arkadaşları ile de vedalaşmak için yanlarına gitti.

Masterchef Murat Tokmak kimdir?

Murat Tokmak, 29 yaşında evli ve 2 cocuk babasıdır. Trabzonludur ve Trabzon'da yaşıyor. Aşçılık mesleğiyle uğraşıyor. Turizm ve Otelcilik Meslek Yüksek Okulu mezunu. Murat Tokmak'ın Instagram adresine @muratokmak61isminden ulaşabilirsiniz.

Masterclass'ı kim kazandı?

MasterChef Türkiye'de heyecanla beklenen Masterclass'lardan biri de Danilo Şef'inkiydi. Şef'in istediği Karidesli Gnocci'yi en iyi şekilde yapmaya çalışan yarışmacılar kıyasıya mücadele etti.

Haftanın merakla beklenen MasterChef Türkiye Masterclass'ında yarışmacılar kozlarını paylaştı. Kazananı Danilo Şef'in açıkladığı Masterclass'ta mutlu sona ulaşan isim Suna oldu.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar