MasterChef Güzide'nin evi ne kadar?

MasterChef Güzide'nin evi ne kadar? sorusu internette çok araştırılan konular arasında yerini aldı. Peki MasterChef Güzide'nin evi ne kadar? Detaylar haberimizde…

MasterChef Güzide'nin evi ne kadar?
Son Güncelleme: 23 Ocak 2020 Perşembe 13:02
29 Kasım 2019 Cuma 16:46

MasterChef Güzide'nin evi ne kadar? Sorusu sosyal medyada gündem oldu. Masterchef’te ilk 8 içinde kalan ve elenmemek için mücadele eden MasterChef Güzide'nin evi ne kadar? sorusu araştırılmaya başlandı. MasterChef Güzide'nin evi ne kadar? Detaylar haberimizde…

MasterChef Güzide'nin evi ne kadar?

Sosyal medyada paylaşımları ile gündeme gelen MasterChef Güzide'nin evi sosyal medyada gündem oldu. MasterChef yarışmasında ilk 8’e kalan MasterChef Güzide’nin evinin fiyatı merak edildi.

Evli ve 3 çocuk annesi Mertcan, İstanbulda lüks bir villada yaşıyor. Güzide Mertcan evinin fotoğraflarını sık sık Instagram sayfasında takipçileri ile paylaşıyor. Güzide Mertcan'ın evinin değeri 7 milyon TL.

MasterChef Güzide Mertcan konu hakkında şu açıklamaları yaptı:

“Öncelikle daha önceleri açıklama yapma gereği dahi duymadığım ve insanların itibar etmeyeceğini düşündüğüm, ben ve ailem hakkında çıkan asılsız haber ve bilgiler hakkında, "Sükut ikrardandır" sözünden yola çıkarak açıklama yapmam elzem bir hal almıştır. Dün birçok haber sitesinde yayınlanan Güzidenin 7 milyonluk evi, Güzidenin lüks yaşantısı vb. başlıklı atılan art niyetli olduğunu düşündüğüm haberlere cevap vermek isterim.

Öncelikle en çok yalan haber yapılan eşimin ne iş yaptığıyla başlamayayım. Gerçi araştırmak isteyen internete adını yazsa dahi doğru bilgiye ulaşabilirdi fakat belli ki uydurmak daha kolaylarına geldi. Eşim Kastamonu doğumlu. 8 kardeşin en sonuncusu. Babası köyde hocalık da yapmış, kaynakçılık da... Biz evlendiğimizde bir firmada maaşlı bir çalışandı. Sonrasında defalarca battığı ama hiç vazgeçmediği işe yeniden döndü. Ve simülatör üretmeye başladı."

 Evini sattı

Güzide Mertcan 7 milyon TL'lik dev malikanesini sattı.

MasterChef yarışmasıyla adını duyuran Güzide Mertcan, YouTube kanalından yayınladığı videosunda hakkında çok sayıda haber yapılan 7 milyon TL'lik evini sattığını ve 3+1 olan bir eve taşınacağını söyledi.

Güzide Mertcan kimdir?

Güzide Mertcan 2 Nisan 1988 İzmir doğumlu. Celal Bayar Üniversitesi mezunu. Evlenip İstanbul'a taşındıktan bir süre sonra ablasıyla ortak bir tekstil firması kurdu. Abiye ve günlük giyim kıyafetleri hazırlıyor.

Çocuklarından dolayı aktif olarak çalışma hayatında fazla bulunmadı. Çocukların biraz büyümesiyle uzman estetisyenlik sertifikası aldı. Şuan yeni güzellik merkezi tadilat sürecinde. Bunların yanı sıra yemek yapma tutkusu katlanarak arttı. Her mutfağı araştırıp farklı tarifler denemeyi çok seviyor. Bir dönem sosyal medya üzerinden tarif videoları çekmiş, çok beğenilmesine rağmen 3. çocukla beraber onu yapmaya vakti kalmamış.

Güzide Mertcan, MasterChef'e katılmasını şu sözlerle açıklıyor; "Artık 30'lu yaşlarıma geldim çocuklarımı büyüttüm kendimi mutlu etme zamanım geldi diye düşünüyorum. Bu yüzden MasterChefe katıldım."

Mustafa Mertcan kimdir?

1981 yılında Kastamonu’da doğan Mustafa Mertcan, Üniversite döneminden itibaren ilgi duyduğu Simülatör alanında ilk girişimini yine okul yıllarında yaptı. Uzun yıllar üzerinde çalıştığı simülatörün ilk piyasaya sürümünü 2009 yılında gerçekleştirdi. Kurucusu olduğu şirketi Dof Robotik A.Ş. tüm dünyada 40 dan fazla ülkede 300 den fazla Hareketli Sinema satışı yaparak sektörün en büyüklerinin yanına adını yazdırdı. Şirketi 2011 yılından itibaren yurtdışına açılarak kısa sürede Eğlence Endüstrisinin önde gelen firmaları arasına girdi. Yeni teknoloji ve trendleri yakından takip ederek, yenilikler konusunda öncü olmak bakış açısıyla gelişmiş, üst düzey ve teknoloji bakımından yoğun ürünler üreterek yurtiçi ve yurtdışında şirketine birçok başarı ve ödül kazandırdı. Son olarak 2016 yılının Kasım ayında eğlence endüstrisinin en büyük organizasyonu IAAPA’dan “Brass Ring Award” ödülü alarak dünyada sektörü domino eden oyuncular listesine girdi.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar