için kaldı

Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir?

Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir? İki yıl önce kayyum atanan Haliç Üniversitesi’nin eski mütevelli heyeti başkanı Mansur Topçuoğlu resmi belgede sahtecilik ve cebir yoluyla eğitimin engellenmesi suçlarından dolayı tutuklandı.

Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:03
21 Mayıs 2019 Salı 08:58

Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir? Haliç Üniversitesi'nin eski mütevelli heyeti başkanı Mansur Topçuoğlu'nun aralarında bulunduğu çok sayıda kişi üniversitenin Sütlüce kampüsüne baskın düzenlemiş, güvenlik görevlileriyle aralarında arbede yaşanmıştı. Haberimizde Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir? sorularının yanıtlarını bulabilirsiniz. Yaşanan olay sırasında kampüste bulunan öğrenciler büyük panik yaşarken, durum polise bildirilmişti. Olay yerine çok sayıda çevik kuvvet ekibi sevk edilmişti. İşte Mansur Topçuoğlu kimdir nereli - Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir? yanıtı. 

Mansur Topçuoğlu ne yaptı?

Düzenledikleri baskın ardından gözaltına alınan Mansur Topçuoğlu ve beraberindeki 14 şüpheli İstanbul Emniyeti Güvenlik Şube Müdürlüğü'ndeki işlemleri ardından İstanbul Adliyesi'ne sevk edildi.

Savcılıkça sorgusu tamamlanan Topçuoğlu, gönderildiği Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'nce resmi belgede sahtecilik ve cebir yoluyla eğitimin engellenmesi suçlarından dolayı tutuklanarak cezaevine gönderildi. Beraberindeki 14 kişi ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Mansur Topçuoğlu kimdir nereli?

1973 yılında Diyarbakır’da doğdu. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi’ni bitirdikten sonra Hukuk eğitimini İstanbul Bilgi Üniversitesi’nde tamamladı. İyi derecede İngilizce ve orta seviyede Arapça dillerini bilmektedir. İş hayatına TURKCELL, Digiturk, Koçbank gibi önemli firmaların çağrı merkezlerinin kuruluşuyla başlayıp, bu merkezlerde yöneticilik yapmıştır. Yine İstanbul Bilgi Üniversitesi’nin E-MBA programlarını kuruculuğu yapmış ve bu programın yürütülmesine katkı sağlamıştır. Hukuk eğitiminin ardından REYMAN Avukatlık&Hukuki Danışmanlık Bürosu’nu kurarak hem bireysel müvekkillere hem de başta turizm sektöründe olmak üzere birçok kurum ve kuruluşa avukatlık ve hukuk müşavirliği hizmetleri vermektedir. Türkiye Büyük Millet Meclisi(TBMM) tarafından oluşturulan Anayasa Platformu üyesi olarak 11 ilde düzenlenen “Türkiye Konuşuyor” isimli toplantıların organizasyonunda görev aldı. İstanbul Anıtlar Kurulu Başkanlığı bünyesinde yer alan İstanbul Yenileme Alanları Kültür Varlıklarını Koruma Kurulu Başkanlığı görevinde yürüttü. Türkiye Turing ve Otomobil Kurumu(TTOK) Hukuk Müşavirliği görevinin ardından Yönetim Kurulu üyeliğine seçildi. Ayrıca T.C. Haliç Üniversitesi’nin 26 Eylül 2012 tarihinde yapılan Mütevelli Heyeti seçiminde birçok tanınmış ismi geride bırakarak Mütevelli Heyeti Başkanlığı görevine seçilmiş olup, üniversite öğrencileriyle kurduğu iletişim ve üniversitede yapmış olduğu yeniliklerle bu görevini büyük bir destekle yürütmektedir.

Mansur Topçuloğlu'nun eşi Reyhan Topçuoğlu kimdir?

353 gönderi

624 takipçi

200 takip

https://www.instagram.com/reyhanaksoytopcuoglu/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar