için kaldı

Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?

Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar'la birlikte görüntülenmesinin ardından google'de en çok aratılan konulardan biri de Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? sorusu oldu.

Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 17:45

Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? PSG'nin Brezilyalı yıldızı Neymar'la birlikte görüntülenmesinin ardından google'de en çok aratılan konulardan biri de Liza Brito kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne? sorusu oldu. 

PSG’de top koşturan yıldız futbolcu Neymar ile bir gece geçirdiğini itiraf eden İsviçreli model Liza Brito açıklamasının devamında şunları söyledi: Evet, Neymarla bir gece geçirdim. Arkadaşlarımla Paris’teydim. Sonra Neymar’ın en yakın kankası bizi çağırdı ve bir otele davet etti. Çok eğlendik. Birbirimizle çok uyumluyduk ve dövmelerimiz üzerine de konuştuk. Neymar ile bir kez daha buluşmak isterim.

Liza Brito kimdir?

Neymar ile ilgili açıklamasının ardından Liza Brito kimdir? sorusu birçok haberde merak konusu oldu. Zürih doğumlu güzel Liza Brito, Neymar'la bir gece geçirdiği belirtti ve bu iddiasıyla Brezilya'da gündem olan 20 yaşındaki güzelin takipçi sayısı bir anda 6 kat arttı. Zürih doğumlu güzel Liza Brito, son dönemde yaşadığı bir olayla Brezilya'da gündeme oturmayı başardı. 

20 yaşındaki güzel, Neymar ile bir gece geçirdiğini belirtince popülaritesi bir anda arttı. O geceyle ilgili detaylar paylaşan Brito, "İş arkadaşlarımla Paris'teydim. Neymar'ın en yakın arkadaşı bizi aradı ve bir otele davet etti" dedi.

Oteldeki anlarından bahseden 20 yaşındaki güzel, "Oldukça eğlenceliydi. Çok iyi anlaştık ve uzun süre dövmelerden bahsettik" dedi ki dövmeler iki ismin de fazlasıyla ilgili olduğu bir alandı.

Neymar kimdir?

2009 Campeonato Paulista'da Yılın Genç Futbolcusu ödülünün sahibi olmuştur. 2011 ve 2012 yılında Güney Amerika'da Yılın Futbolcusu seçilmiştir. 2011 yılında Santos - Flamengo maçının 26. dakikasında attığı gol, FIFA tarafından 2011 yılının en iyi golü seçilmiştir ve Neymar 2011 FIFA Puskás Ödülü'nün sahibi olmuştur. 2013 yılında millî takımıyla almış olduğu FIFA Konfederasyonlar Kupası turnuvasının sonunda Adidas Altın Top ödülüne layık görülmüştür. Bu turnuvada çıktığı 5 maçta (412 dakika) 4 gol atmıştır ve turnuvanın final maçında maçın adamı seçilmiştir.

Neymar, 5 Şubat 1992 yılında Brezilya'nın Mogi das Cruzes kentinde dünyaya gözlerini açtı. 2003 yılında daha 11 yaşındayken Santos'ta futbol kariyerine başladı. 2009 yılında Santos ile profesyonel kariyerinin ilk maçına çıkmadan önce, kulübün altyapı takımıyla birçok maçta yer aldı. Profesyonel kariyerinin ilk senesinde (2009) Campeonato Paulista'da Yılın Genç Futbolcusu ödülünün sahibi oldu ve o yıl Copa Libertadores'in alınmasında en çok payı olan oyunculardan biriydi.İlk millî maçını daha 18 yaşındayken ABD'ye karşı oynadı ve takımının 2-0 kazandığı maçta bir de gol attı. 2013-14 sezonu başlamadan önce 57 milyon avro karşılığında Barcelona'ya transfer oldu. Sezon başlamadan önce yapılan 2013 Konfederasyon Kupası'nda 10 numarasını giydiği Brezilya millî takımı kupanın, Neymar ise 5 maçta attığı 4 gol ile turnuvanın sonunda verilen Altın Top ödülünün sahibi oldu.

 Liza Brito Instagram

PSG'de top koşturan Neymar ile ilgili itirafta bulunmasının ardından Liza Brito Instagram adresi araştırılmaya başladı. Liza Brito Instag adresi @trippymindd . Neymar ile tek gecelik lişkisini açıklamasının ardından güzel model ülke gündeminde düşmedi. An itibariyle 30 bine yakın takipcisi bulunmaktadır.Seksi model ınstagram hesabına gösterine yoğun ilgiden bunalmış olcak ki hesabını korumalı (kilit) hale aldı.

Liza Brito Instagram

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar