Liverpool PSG şifresiz canlı izle - Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle

Liverpool PSG şifresiz canlı izle, Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle bilgileri Şampiyonlar Ligi karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Liverpool PSG şifresiz canlı izle, Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle bilgilerini sizler için derledik.

Liverpool PSG şifresiz canlı izle - Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
18 Eylül 2018 Salı 16:43

Liverpool PSG şifresiz canlı izle, Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle bilgileri bilgileri Şampiyonlar Ligi B Grubu ilk hafta maçının başlamasına saatle kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Liverpool PSG şifresiz canlı izle, Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izlebilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmanın Türkiye'de yayınlanacağı kanal henüz açıklanmış değil. İşte Liverpool PSG şifresiz canlı izle, Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle bilgileri...

Liverpool PSG maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Anfield Road'da oynanacak Liverpool - PSG maçı bu akşam TSİ 22:00'da başlayacak. Karşılaşmanın Türkiye'de hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz belli olmasa da Azerbaycan'ın İdman TV kanalından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Liverpool: Allison, Alexander-Arnold, Gomez, Dijk, Robertson, Henderson, Wijnaldum, Keita, Mane, Salah, Firmino

PSG: Areola, Meunier, Thiago Silva, Kimbempe, Bernat, Rabiot, Marquinhos, Di Maria, Mbappe, Neymar, Cavani

Liverpool PSG Az TV şifresiz canlı izle

Liverpool PSG İdman TV şifresiz canlı izle

Liverpool PSG şifresiz canlı izle - Liverpool PSG Az TV İdman TV canlı izle

Liverpool PSG maçı hakemi

Liverpool PSG maçını Türk hakem Cüneyt Çakır yönetecek. Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun üstlenecek.

Mustafa Emre Eyisoy'un dördüncü hakem olacağı karşılaşmada, Hüseyin Göçek ile Barış Şimşek ise ilave yardımcı hakemlik görevlerinde bulunacak.

Maçlar artık 21.45'te oynanmayacak

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşamki maçlarla birlikte yeni saat uygulaması devreye girecek. Daha önce Avrupa’nın 1 numaralı organizasyonunda maçlar Türkiye saatiyle (TSİ) 21.45’te başlıyordu. Sadece Rusya’daki maçlar hava şartları ve saat farkı sebebiyle mücadeleler TSİ 19.00’da oynanıyordu. Geçen sezon ülkemizde saatler geri alınmadığı için deplasmandaki maçlar 22.45’te, iç sahadaki mücadeleler ise UEFA’nın ayarlaması sonrası 20.00’de başlamıştı. Yeni uygulamayla artık maçların saatleri TSİ 19.55 ve 22.00 olacak. Örneğin B Grubu’nda Barcelona-PSV Eindhoven ve İnter-Tottenham karşılaşmaları TSİ 19.55’te, yerel saatle ise 18.55’te oynanacak. Tottenham taraftarları ise İnter maçı için yerel saatle 17.55’te ekran başına geçecekler.

Yeni sezona yeni top

​Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde yepyeni bir topla karşılaşmalar oynanacak. Daha önce siyah ve beyaz renklerin ağırlıkta olduğu topun yerine mavi ve beyaz renklerin yer aldığı bir top tasarlandı. Adidas’ın ürettiği futbol topu ünlü yıldız panelli tasarımın farklı bir versiyonu olarak dikkat çekiyor. Topun dikişsiz yüzeyi, hakimiyeti artıran temas ve havalanış özelliklerini güçlendiren dokulu bir dış kaplamaya sahip. Topun fiyatı ise yaklaşık 450 TL.

Liverpool'da son durum

Jürgen Kloop ile başarılı bir dönem geçiren ve geçen sezon Şampiyonlar Ligi'nde final oynayan Liverpool, bu sezon lige harika bir başlangıç yaptı. Geride kalan 5 maçın tamamından zaferle ayrılan Kloop'un öğrencileri ilk hafta West Ham United'ı 4-0 yendi. Ardından Crystal Palace deplasmanından 2-0'lık galibiyetle dönen takım, üçüncü hafta evinde Brighton & Hove'u 1-0 yendi. Ligin 4. haftasında ise Leicester City ile oynayan takım maçı 2-1 kazandı. Kırmızılılar son olarak Londra'da oynanan maçta Tottenham Hotspur'u 2-1 yenmeyi başardı.

Paris Saint-Germain'de son durum

Yıldızlarla dolu kadrosuna Gianluigi Buffon gibi bir ismi daha katan Thomas Tuchel yönetimindeki PSG, sezona çok iyi başladı. Fransa Süper Kupası finalinde önemli rakiplerinden Monaco'yu 4-0 yenerek kupayı müzesine götüren takım, lige de harika başladı. İlk hafta Caen'i Paris'te 3-0 yenen takım, ardından deplasmanda Guinghamp'ı 3-1 mağlup etti. Ligin 3. haftasında Angers'i 3-1 yenen takım, Nimes deplasmanından ise 4-2'lik bir zaferle ayrıldı. PSG geride kalan hafta sonunda ise evinde konuk ettiği St. Etienne'yi 4-0 yenerek bu maç öncesi moral depoladı.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar