için kaldı

Leke dizisi uyarlama mı? Leke nerede çekiliyor? Leke hangi diziden uyarlama

Leke dizisi nerede çekiliyor? Kanal D'nin yeni dizisi Leke ile ilgili tartışmalar devam ederken Leke dizisinin uyarlama olduğu iddia edildi. Peki ama Leke dizisi nerede çekiliyor? İşte Leke dizisi hangi yabancı diziden uyarlama? sorusunun yanıtı ve çekim yeri ile ilgili bilgiler. Leke dizisi nerede

Leke dizisi uyarlama mı? Leke nerede çekiliyor? Leke hangi diziden uyarlama
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
18 Nisan 2019 Perşembe 10:57

Kanal D’nin yeni dizisi olan Leke hakkında birçok detay merak ediliyor. Dizinin ilk bölümünü izleyenler dizide yer alan konağın nerede olduğunu araştırmaya başladı. Peki ya Leke dizisi nerede çekiliyor? Leke dizisi yabancı diziden uyarlama mı, hangi diziden uyarlama? 

Tims & B Production'un imzası taşıyan Kanal D'nin yeni dizisi Leke, oyuncu kadrosuyla göz dolduruyor. Kadrosunda Burak Sevinç gibi biribirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Leke dizisinin nerede çekildiği de dizi hakkında merak edilenler arasında. Birçok yapıma imza atan Tims & B Production'un yeni dizisinin uyarlama olduğu iddiaları da gündemde.Kanal D'nin yeni dizisi Leke reyting listelerinde yükselirken detaylı bir haber hazırladık. 

Leke dizisi hangi diziden uyarlama?

Yönetmenliğini Metin Balekoğlu'nun üstlendiği, senaryosunu ise Yıldız Tunç'un kaleme aldığı Leke dizisinin tanıtım fotoğraflarındaki oyuncuların kıyafetleri ile fotoğrafların konsepti büyük beğeni kazandı. Dizi hakkında günümüz yabancı filmlerinden ve dizilerinden esinlenmeler içerdiği konusunda fikirler oluştu. Fakat dizi hiçbir yabancı diziden resmi olarak uyarlanmamıştır. 

Leke dizisi uyarlama mı

Leke dizisi nerede çekiliyor?

Leke dizinin çekildiği yer tam olarak bilinmezken stanbul'da ve Kuzguncuk semtinde olduğu öğrenildi. Leke dizisinin bazı sahneleri ise Maslak'taki stüdyolarda çekilmektedir. 

Leke dizisi nerede çekiliyor

Leke dizisiyle ilgili diğer haberlerimize aşağıdaki ilgili haberlerden ulaşabilirsiniz. İşte ilgili haberlerimiz. 

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar