Leke başrol erkek kim? Burak Sevinç evli mi eşi kim? Leke Cem İnstagram - burak sevinç boy kilo

Burak Sevinç eşi kimdir! Burak Sevinç instagram! Leke dizisi oyuncularının genç ve yeni yüzler olmasıyla dikkat çekti. Peki ama Leke başrol erkek kim? Burak Sevinç'in sevgilisi var mı? Eşi kim? Leke Cem İnstagram adresi ile ilgili bilgiler haberimizde!

Leke başrol erkek kim? Burak Sevinç evli mi eşi kim? Leke Cem İnstagram - burak sevinç boy kilo
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
18 Nisan 2019 Perşembe 13:08

Leke dizisi Kanal D'nin dikkat çeken yapımları arasında yerini almış bulunmaktadır. Haberimizde Leke başrol erkek kim? Burak Sevinç evli mi eşi kim? Leke Cem İnstagram ile ilgili bilgileri bulabilirsiniz. Tims production yapımı olarak izleyiciyle buluşan Leke dizisi ilk bölümünde kadını hafif gösterdiği yönündeki yorumlarla çok dikkat çekti. Dizideki taciz sahneleri, kadını küçük düşürdüğü yönünde yorumlandı. İşte Leke başrol erkek kim? Burak Sevinç evli mi eşi kim? Leke Cem İnstagram ile ilgili bilgiler.

Leke dizisindeki başrol erkek oyuncusu kimdir?

Leke dizisindeki başrol karakter seçim Cem Yenilmezdir. Cem Yenilmez karakterini Burak Sevinç canlandırmaktadır. 

Leke dizisinin Cem'i kimdir? 

Kendinden emin, dikkat çekici, itibar sahibi, genç ve bekar bir iş adamı. Marine Marine Holding’in Ceo Yardımcısı. Dışarıdan oldukça mesafeli görünen biri. Duygusallıkla uzaktan yakından bağı olan hiçbir şeyden hoşlanmıyor. Aile tanımına inanmıyor. Aşka inanmıyor. Kadınlara güvenmiyor. Bütün hayatı işi. Başarılı olmak onun için her şeyden daha önemli. Kazanmak hayattaki tek amacı. Ve bu kazanma hırsı aslında çok da parayla ilgili değil. Çünkü zaten yeterince zengin. Kazanmak, artık onda önüne geçemediği ve çok kolay becerebildiği bir alışkanlık haline gelmiş. Cem’in kendine kurduğu bu dünya karşısına Yasemin’in çıkmasıyla alt süt oluyor. Çünkü Yasemin tanıdığı hiçbir kadına benzemiyor ve Cem’in bütün ezberini bozuyor.

Burak Sevinç kimdir?

Burak Sevinç, 1985 yılında İstanbul’da doğmuştur.

Eğitimini Yıldız Teknik Üniversitesi’nde tamamlamıştır.

Kanun, ud, keman ve gitar çalan Burak Sevinç; 2012 yılında rol aldığı Babam İçin dizisi ile ilk oyunculuk deneyimini yaşamıştır.

Yalan Dünya, Merhaba Hayat, Ben Onu Çok Sevdim, Kurtlar Vadisi Pusu ve Evli ve Öfkeli dizilerinde rol alan Burak Sevinç; Star Tv ekranlarında yayınlanan; başrolde Tolga Sarıtaş’ın yer aldığı Söz dizisinin kadrosunda yer almakta ve Fethi karakterini canlandırmaktadır.

Burak Sevinç evli mi? Şirin Kılavuz kimdir?

Burak Sevinç evlidir. Eşi Şirin Kılavuzdur. Şirin Kılavuz 2015 yılında evlenmiştir. Şirin'in düğünü çok konuşulmuştu.

Burak Sevinç instagram

Burak Sevinç'in instagram hesabında 129 gönderi, 1 milyon takipçi ve 542 takipçi bulunmaktadır. 

https://www.instagram.com/buraksevinc_/

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

BUIV En beğenilen yorum
TRGF