La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne?

La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne? İspanyolların La Case De Papel dizisine karşı La Hay De Maske ile Türk sinema severlerin beğenisine sunulacak olan filmin çekimlerine başlandı. La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne? sizin içini araştırdık.

La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne?
Son Güncelleme: 19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:48
19 Mayıs 2021 Çarşamba 16:42

La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne?  İspanyolların La Case De Papel dizisine karşı La Hay De Maske ile Türk sinema severlerin beğenisine sunulacak olan filmin çekimlerine başlandı. La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne? sizin için hazırladık...

La Hay De Maske oyuncuları kim, konusu ne?

Bir soygun, arkasında yatan bir deha ve her biri diğerinden çılgın kişilerden oluşan bir ekip.

Karakter isimleri ile Berlin’den Helsinki’ye, Tokyo’dan, Rio’ya tüm dünyayı etkisine alan İspanyol dizisinin komedi versiyonu yakın zamanda vizyonda.

Karakter isimlerini şehirlerimizden alacak olan filmin yapımcılığını Sineline Film Yapım üstlenirken, prodüksiyonda Timur Medya bulunuyor.

Kendinizden esintiler bulacağınız yapımda oldukça önemli isimler yer alacak. Nuri Alço, Tuğba Özay, Ayhan Taş, Burak Satıbol, Serhat Bahadır, Latif Doğan, Hüseyin Elmalıpınar, Berke Yüksel, Ekin Ataizi, Yakup Akar, Begüm Doğar, Aslıhan Toraman gibi oyunculara internet fenomeni olan, Bülent Mert ve Emin Yalçın’ın eşlik edecek filmin yönetmen koltuğunda ise Sefa Özçelik bulunuyor.

İspanya Merkez Bankası’na girmek, kendileri için para basmak. Rehinelerle yaşanan aşklar, soygun lideri profesör ile onu yakalamaya çalışan komiserin evliliğe varan hikayesi. Ve elbette fenomen haline gelen soygun maskesi.

Bizleri heyecan kasırgasına sürükleyen soygun dizisi La Case De Papel’den sonra gülme krizine girmek için, uyarlaması komedi olan La Hay De Maske’ yi bekleyin.

Yayınlanma tarihi henüz belli olmayan, çekimleri bakanlıktan alınan özel izinle Ankara ve ilçeleri Kızılcahamam ile Kahramankazan’da devam eden filmde, kullanılacak olan maskenin nasıl bir tasarım olacağı büyük bir merak konusu.

Orijinal filmde rehineler ile soyguncuların ayırt edilmemesi için kullanılan, izleyicileri tarafından oldukça beğenilen Salvador Dali maskesi’nin yerini alacak olan, La Hay De Maske filminde kullanılacak olan maskenin de aynı etkiyi yaratması bekleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar