Kuzgun'un annesi nerede? Kuzgun'un gerçek annesi kim? Kuzgun'u kim terk etti?

Kuzgun'un ilk bölümüyle birlikte Kuzgun'un annesi nerede? Kuzgun'un gerçek annesi kim? Kuzgun'u kim terk etti? soruları gündeme geldi. Azonceoldu ekibi olarak Kuzgun dizisinin oyuncuları ve Kuzgun konusu dışında sizlere Kuzgun'un annesi ile ilgili bilgileri haberimizde derledik.

Kuzgun'un annesi nerede? Kuzgun'un gerçek annesi kim? Kuzgun'u kim terk etti?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
13 Şubat 2019 Çarşamba 14:43

Kuzgun'un annesi nerede? Kuzgun'un gerçek annesi kim? Kuzgun'u kim terk etti? soruları Kuzgun'un ilk bölümüyle birlikte gündeme geldi. İşte Kuzgun dizisinde Kuzgun'un annesiyle ilgili bilgiler haberimizde. 

Kuzgun'un annesi kimdir? 

Kuzgun dizisinde Kuzgun'un annesi merak ediliyor. Kuzgun kısa sürede izleyicinin en çok izlediği diziler arasında yer alabilir. Hikayesi hızlı akan dizide Barış Arduç ve Burcu Biricik rol almaktadır. Meryem Kuzgun’un annesidir. 

Peki ama Kuzgun'un annesi nerede, neden Kuzgun'u terk etti?

57 yaşında olan Hatice Aslan Türkiye’nin en çok sevilen kadın başrol oyuncularındandır. 1962’de Sivas da doğan Hatice Aslan son olarak Bir Deli Rüzgar Melike Candan karakterine hayat vermiş ve performansı ile çok beğenilmiştir. Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümü mezunu olan Hatice Aslan Ferhunde Hanımlar dizisi ile tanınmış ve çok sevilmiştir. Ekin isminde bir oğlu olan Hatice Aslan daha önce Hakkı Ergök ve Renan Kaleli ile evlilikler yapmıştır. Ağustos 1999 depreminde ailesini kaybetmiştir. Daha sonra hayatına 1983 doğumlu Ece Dizdar’ı almış ve onu manevi kızı olarak görmüştür. Sayısız tiyatro oyununda yer alan Hatice Aslan 2009’dan beri dizi ve filmlerde yer almakta ve tiyatroda yer almamaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar