Kuzgun nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama?

Star TV'nin sevilen dizileri arasına girecek olan Kuzgun dizisinin nerede çekildiği en çok merak edilen konulardan bir tanesi. Kuzgun dizisinin uyarlama olduğu da söylendi. Peki ama Kuzgun nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama?

Kuzgun nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
9 Şubat 2019 Cumartesi 15:25

Kuzgun dizisi nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama? sorusu Star TV'de Kuzgun dizisini izleyenler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki ama Kuzgun dizisi nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama? Barış Arduç ve Burcu Biricik'i ikili olarak göreceğimiz dizi sürükleyici hikayesiyle ön plana çıkacak. İşte Kuzgun dizisi nerede çekiliyor? Kuzgun hangi diziden uyarlama? sorusunun yanıtı...

Kuzgun dizisi nerede çekiliyor?

Kuzgun dizisi kısa sürede izleyicilerin araştırma alanına girmiş bulunmakta. Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı kadrosuyla dikkat çeken dizi çekildiği yerlerle de dikkat çekmektedir. Peki ama Kuzgun dizisi nerede çekiliyor? Kuzgun dizisi İstanbul'un ara sokaklarında çekildiği gibi, Boğaz ve Kapalıçarşı sahneleriyle de dikkat çekecek. Karadeniz bölgesini de dizide görebilirsiniz. Kuzgun dizisinin bazı sahneleri ise Maslak'taki stüdyolarda çekilmektedir. Köy sahneleri Zonguldak karalar köyünde çekilmiştir. Aynı zamanda Peri Bacaları'nda da çekim yapılmıştır.

Kuzgun dizisi uyarlama mı?

Kuzgun dizisinin uyarlama olup olmadığı da en çok tartışılan konulardan bir tanesi. Fakat hiçbir açıklama yapılmamıştır. Kuzgun dizisi AY-YAPIM tarafından yapılmaktadır. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar