Kuruluş Osman Aygül Hatun gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi

Kuruluş Osman dizisi konusuyla dikkat çektiği gibi oyuncu kadrosuyla da dikkat çekiyor. Kuruluş Osman Aygül gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi ile ilgili bilgiler bu haberimizde.

Kuruluş Osman Aygül Hatun gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi
Son Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 14:21
27 Kasım 2019 Çarşamba 14:07

Kuruluş Osman Aygül gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi ile ilgili bilgiler Kuruluş Osman dizisinin ATV'de yayın hayatına başlamasıyla birlikte çokça araştırılmasına neden oldu. Azonceoldu ekibi olarak Kuruluş Osman Aygül gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi ile ilgili bilgileri sizler için derledik. 

Kuruluş Osman Aygül gerçekte kim?

Kuruluş Osman dizisinde Aygül, Osman Bey ile evlenmek istiyor. Osman Bey’in Bala Hatun ile evlenmesinin ardından büyük hayal kırıklığı yaşayacak olan karaktere Buse Arslan Akdeniz hayat veriyor.

29 Aralık 1992 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Beykent Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro bölümü mezunu olan Arslan üniversite eğitimini sürdürürken televizyon dizilerinde rol almaya başladı. Arslan, Beykent Üniversitesi'ni bitirdikten sonra Kadir Has Üniversitesinde Oyunculuk Bölümü üzerinde master yapmıştır.

Buse Arslan Akdeniz instagram adresi

Kuruluş Osman dizisinin Aygül'ü Buse Arslan Akdeniz instagram hesabındaki paylaşımlarıyla da beğeni topluyor. Akdeniz'in 86,7 bin takipçisi bulunurken 386 kişiyi takip ediyor. 225 gönderi paylaşan Buse Akdeniz'in sanat ile içli dışlı olduğu görülüyor. 

Kuruluş Osman Aygül gerçekte kim? Buse Arslan Akdeniz instagram adresi

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar