Kuruluş Osman Aybars kimdir? Gerçek adı ne evli mi? Serhan Onat instagram adresi boyu kaç

Kuruluş Osman Aybars hakkında bilgiler! Serhan Onat boyu kaç? ATV'de yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman reyting ilk bölümüyle reyting rekoru kırdı. Kuruluş Osman Aybars kimdir? Gerçek adı ne evli mi? Serhan Onat instagram adresi ile ilgili bilgiler haberimizde.

Kuruluş Osman Aybars kimdir? Gerçek adı ne evli mi? Serhan Onat instagram adresi boyu kaç
Son Güncelleme: 27 Kasım 2019 Çarşamba 13:51
27 Kasım 2019 Çarşamba 13:41

Kuruluş Osman Aybars kimdir? Gerçek adı ne evli mi? Serhan Onat instagram adresi ile ilgili bilgiler her çarşamba merak ediliyor. ATV'de yayın hayatına başlayan Kuruluş Osman dizisi oyuncu kadrosuyla izleyicilerin merakını kazandı. Dikkat çeken dizi kısa sürede reytinglerde birinci oldu. Peki ama oyuncu kadrosunda yer alan Aybars kimdir? İşte Kuruluş Osman Aybars kimdir? Gerçek adı ne evli mi? Serhan Onat instagram adresi ile ilgili bilgiler. 

Kuruluş Osman Aybars kimdir?

Kuruluş Osman dizisindeki Aybars, Bamsı'nın oğludur. Bamsının oğluyla alakalı tarihi kaynaklarda fazla bilgi yoktur. Bamsı, Bizans'ta bir zindanda 16 yıl geçirmiştir ve Kale'de yaşayan bir prenses aşık olmuştur. Aynı zamanda 7. Koğuştaki Mucize adlı filmdeki rolüyle de tanınıyor. 

Kuruluş Osman Aybars'ın gerçek adı ne evli mi?

Serhan Onat 27 Mayıs 1994; İzmit'te dünyaya geldi. Serhan Onat 27 Mayıs, 1994 tarihinde Erdin ve Nural Onat çiftinin ikinci çocuğu olarak İzmit’te dünyaya geldi. İlk ve orta öğrenimini burada tamamladıktan sonra dans ve tiyatro eğitimi almak üzere lise hayatının son yıllarını İstanbul ’da geçiren oyuncu, 2012 yılında Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro bölümünü kazandı. Deniz ve kayak tutkusu olan Serhan Onat hobi olarak yelkenli tekne kaptanlığı da yapmaktadır.

Lise yıllarında başladığı tiyatro ve ileri dans eğitimine Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nde devam etti. Üniversite eğitimi sırasında birçok tiyatro oyununda yer alan oyuncu 2014 yılında Şehzade Murad karakterini canlandırdığı Muhteşem Yüzyıl ile ilk kez izleyici karşısına çıktı. 2015 yılında Show TV’de yayınlanan Mayıs Kraliçesi ile ekrana gelen oyuncu şu sıralar Kanal D 'de ekrana gelen Bodrum Masalı dizisinde Uzay karakterini canlandırmaktadır. Televizyon ve sinema çalışmalarının yanı sıra halen üniversite eğitimine devam eden oyuncu, yurtiçi ve yurtdışında önemli festivallerde katılımcı olarak yer aldı ve birçok atölye çalışmasına katıldı.

Serhan Onat instagram adresi

Serhan Onat'ın instagram adresi serhanonat'tır. 183 gönderisi bulunan Serhan Onat'ın 112 bin takipçisi ve 528 takip ettiği kişi bulunuyor. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar