Hera Vole dinle, izle, sözleri indir- Hera kimdir, nereli?

Sesi ve güzelliğiyle adından sıkça söz ettiren Hera, “Vole” yi müzikseverlerin beğenisine sundu.  Hera Vole dinle, izle, sözleri indi.. Kübra Hera Aslan kimdir, nereledir? Hera şarkıları dinle..

Hera Vole dinle, izle, sözleri indir- Hera kimdir, nereli?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
19 Ocak 2019 Cumartesi 12:15

Son dönemde sesi ve güzelliğiyle adından söz ettiren Hera, yeni şarkısı için harıl harıl çalıştı ve "Vole" isimli şarkıyı beğenisine sundu. Hera, Ozan Doğulu ile stüdyoya girdi. Şarkının sözü ve bestesi kendisine ait olan Hera, "Bu kez voleyi vuracağım" diyerek iddiasını konuşturdu. Şarkının düzenlemesine başarılı prodüktör Ozan Doğulu’nun imza attığı Hera’nın Vole şarkısı müzikseverle buluştu. Hera'nın, Dgl Prodüksiyon etiketiyle yayınlanan "Vole" isimli tekli çalışması, video klibiyle netd müzik'te.

Proje için Elif Demiralp'in objektifine poz veren Hera, yeni çalışmasının kapağı ve paylaştığı klip tanıtımıyla şimdiden büyük merak uyandırdı ve takipçileri tarafından beğeni yağmuruna tutuldu. Sesinin yanı sıra güzelliğiyle de dikkat çeken şarkıcı, güzelliğini İran kökeninden alıyor. Hera'nın Vole şarkısı DGL&DMC etiketi ile 21 Kasım'da tüm müzik platformlarında yayında olacak.

Hera Vole Sözleri

Nasipten öte köy yok ama
İlle de ileriyi bi yoklarız
Bırakmadım ki hic zamana
Dibini görene kadar zorlarız

Direnmek olmaz isabeti alıcan
Görücen kaleyi voleyi de vurucan
Yok hic berabere galibi ben olucam

Şimdi sen aşklara yenilip dur
Yaşa hezimetleri seyreye dur
Yok bi golün daha attırmam sana
Ben miyim aşkına hep mağlup
Yer mi bu numarayı namağlup

Hera Vole dinle, izle, sözleri indir

 

Söz & Müzik: Hera
Düzenleme: Ozan Doğulu
Yönetmen: Murad Küçük

Kübra Hera Aslan kimdir?

1989 doğumlu Kübra Hera Aslan İstanbul'da doğmuştur. Spikerlik kariyeri öncesinde 2009 yılında Miss Beauty Of Turkey güzellik yarışmasına katılmış ve 2. olmuş ardından Tayland’da Uluslararası Miss Beauty Of World yarışmasında Türkiye’yi temsil etmiş ve Kainat 2. güzeli seçilmiştir. Çok iyi derecede İngilizce bilen Kübra Hera ayrıca İspanyolca eğitimi de almıştır. NTV, Sportivi ve Tv Em Spor kanallarında yer almıştır. İstanbul Üniversitesi İşletme bölümü mezunudur. Düzgün diksiyonu ve sunuculuğunun yanı sıra güzelliği ilede dikkatleri üzerine çeken Kübra Hera uzun bir dönem TV EM kanalında spor haberlerini sunmuştur. Ancak kanalın kapanmasının ardından mesleğine ara vererek yurt dışında yaşamını sürdürmüştür. Uzun bir süre sonra tekrar ekranlara dönüş yapmış ve 2016 yılında Habertürk ile anlaşmıştır. Bir röportajda aslen Malatya’lı olduğunu belirten güzel sunucu, babaanne tarafının ise İran’lı olduğunu belirtmiştir. Kübra Hera Aslan, 2 ay önce aranjör Ozan Doğulu ile birlikte Öle Öle isimli şarkıda düet yaparak müzik hayatına atılmıştır. Modellikten haber spikerliğine, oradan da şarkıcılığa adım atan Kübra Hera Aslan, son günlerin en konuşulan isimleriden biri oldu. Hera'nın, ünlü müzisyen Ozan Doğulu'nun 11 yıllık eşinden ayrılmasına neden olduğu iddia edilmişti.

Hera şarkıları dinle

Ozan Doğulu feat. Hera - Öle Öle

Kübra Hera Aslan Ozan Doğulu aşk mı yaşıyor?

Müzisyen Ozan Doğulu'nun 3 çocuğunun annesi Ece Yosmaoğlu'ndan boşanmasına nedenolduğu konuşulan şarkıcı Hera'dan itiraf gibi açıklama…

Önceki gün Hakan Kanburoğlu'nun sorularını yanıtlayan 30 yaşındaki popçu, "Ozan, en büyük şansım" dedi.

 

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar