Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? Sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? İşte detaylar…

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? - Sayfa 1

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? Kuaförüm Sensin yarışmasında Tayfun ve Serap’ın modeli olan Fadime Öznur Güneş, merak konusu oldu. Sıcakkanlı tavırları ve neşe dolu hareketleri ile dikkat çeken genç yarışmacı Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? Detaylar haberimizde…

1 11
 
Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? - Sayfa 2

Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında?

Kuaförüm Sensin yeni modellerinden biri Fadime Öznur Güneş oldu. Fadime Öznur Güneş yarışmanın en genç isimlerinden birisi ve henüz 18 yaşında.

2 11
 
Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? - Sayfa 3

Yarışmanın en küçüğü olan Fadime Öznur Güneş, Oğlak burcu. Hem okuyup hem çalıştığını söyleyen Öznur Güneş, yarışmaya katılmayı saçlarını çok övdüğü arkadaşları sayesinde yer aldığını söyledi.

3 11
 
Kuaförüm Sensin Fadime Öznur Güneş kimdir, evli mi, ınstagram, kaç yaşında? - Sayfa 4

Progrmaın yeni modellerinden biri olan Fadima Öznur Güneş'in kendisine ait bir hesabı bulunmaktadır. Profilini yeni oluşturmuştur. 3 binden fazla takipçisi bulunmakla birlikte yarışma sonrası sayıyı artırması bekleniyor. Kendisini @oznurgunesxx hesabından takip edebilirsiniz.

4 11