Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı?

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı? sorusu futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı? Sizin için araştırdık…

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı?
Son Güncelleme: 17 Mart 2020 Salı 16:11
17 Mart 2020 Salı 16:09

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı? Tüm dünyada yayılan ve birçok insanın hayatına mal olan koronavirüs salgını nedeniyle ülkeler önlem almaya başladı. Türkiye’de de önlemlerin alınmaya başlaması akıllara liglerin iptal olup olmayacağı sorusunu akıllara getirdi. Peki, Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı? İşte detayları…

Koronavirüs nedeniyle Süper Lig maçları nedeniyle iptal olacak mı?

Çin’de ortaya çıkan ve birçok kişinin hayatını kaybetmesine neden olan koronavirüs salgını nedeniyle binlerce insan hayatını kaybetti. Tüm dünyada önlemler alınıyor. Türkiye’de de birçok mekan kapatılarak okullara ara verildi. Gündemde maçların ertelenmesi de var.

TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı, NTV'ye yaptığı açıklamada “Süper Lig maçlarının ertelenmesi söz konusu değildir” ifadelerini kullandı.

Koronavirüs ile mücadele kapsamında alınan önlemlerden biri olarak TFF, futbol müsabakalarının nisan ayının sonuna kadar seyircisiz oynanacağını açıklamıştı.

Bunun üzerine futbolseverler ve kulüpler Avrupa'daki ve dünyadaki örneklerden yola çıkarak bir tehir kararının gelip gelmeyeceğini merak ediyordu.

Erteleme söylentileri üzerine NTV'ye açıklamalarda bulunan TFF 1. Başkan Vekili Servet Yardımcı ertelemenin söz konusu olmadığını ifade etti.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar