için kaldı

Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler?

Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler? Sinemaseverlerin büyük beğenisi toplayan film televizyonda yayımlanmaya başlıyor. Peki Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler?

Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
19 Mart 2019 Salı 19:07

Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler? Sinemaseverlerin büyük beğenisi toplayan film televizyonda yayımlanmaya başlıyor. Peki Kong Kafatası Adası filminin konusu ne oyuncuları kimler? sorularının detaylı yanıtı haberimizde.

Kong Kafatası Adası filminin konusu ne?

King Kong efsanesinin köklerine inen Kong: Skull Island filmi, efsanevi gorilin tarihine bir bakış sağlıyor. Keşifçilerden ve askerlerden oluşan bir ekip, Pasifik'te keşfedilmemiş bir adaya gider fakat efsanevi Kong da dahil olmak üzere canavarların alanına girdiklerinden haberleri yoktur.

Kong Kafatası Adası filminin oyuncuları kim?

Televizyonda yayımlanacağı açıklamasının ardından izleyicileri Kong Kafatası Adası filminin oyuncuları kim? sorususuna yanıt aradı. Başrollerini Oscar ödüllü Brie Larson, Tom Hiddleston ve Toby Kebbell üstleniyor. Filmin yönetmen koltuğunda Jordan Vogt-Roberts otururken, filmin senaryosunda ise Max Borenstein, Derek Connolly,Corey Hawkins ve John Gatins imzası var. Filmin kadrosunda ayrıca Samuel L. Jackson, John Goodman, John C. Reilly ve Corey Hawkins gibi ünlü isimler yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar