için kaldı

Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncuları kim?

Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncular kim? Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kod Adı Londra filminin konusu merak konusu oldu. Peki Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncular kim?

Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncuları kim?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
17 Ocak 2019 Perşembe 21:11

Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncular kim? Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan Kod Adı Londra filminin konusu merak konusu oldu. Peki Kod Adı Londra filminin konusu ne? Kod Adı Londra filmi nerede çekildi ve oyuncular kim? ayrıntılarını haberimizde bulabilirsiniz.

Kod Adı Londra filminin konusu ne?

İngiltere Başbakanının zamansız ölümü sonrasında, Teşkilat Başkanı Lynne Jacobs Londra’da düzenlenecek cenaze töreninde Banning’i Başkan Asher’ın (Aaron Eckhart) yakın koruması olarak görevlendirir. Dünyanın en güçlü liderlerinin katılacağı bu cenaze töreni, gelmiş geçmiş en yüksek güvenlik tedbirlerinin alındaığı bir organizasyona dönüşür ama liderlerin gelmeye başlamasından kısa bir süre sonra, Londra’da bombalar ardı ardına patlamaya başlar. Londra polisi ve silahlı kuvvetleri açığa çıkınca Banning, hem Başkan Asher’ın can güvenliğinden sorumludur hem de bu saldırıların arkasındaki isimleri de etkisiz hale getirmek zorundadır.

Kod Adı Londra filminin oyuncuları kimler?

Babak Najafi'nin yeni filmi Kod Adı : Londra, serinin ilk filmi Kod Adı: Olympus'ta olduğu gibi tekrar başrolüne Gerard Butler'ı ve Aaron Eckhart'ı yerleştiriyor. Aksiyon dolu filmde ayrıca Morgan Freeman, Angela Bassett, Robert Forster, Jackie Earle Haley, Melissa Leo, Radha Mitchell, Sean O’Bryan, Charlotte Riley yer alıyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar