için kaldı

Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Başrollerini Murat Yıldırım ve Ezgi Mola'nın üstlendiği film televizyonda yayımlanacak. Peki Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler?

Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
13 Mart 2019 Çarşamba 16:40

Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler? Baş rollerini Murat Yıldırım ve Ezgi Mola'nın üstlendiği film televizyonda yayımlanacak. Peki Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne, oyuncuları kimler? sorularının yanıtlarını sizler için araştırdık.

Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne?

Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ın filmini sinemada izlemeyen izleyiciler Kocan Kadar Konuş filminin konusu ne sorusuna yanıt aramaya başladı. Efsun üzerinden, bu coğrafyada yaşayan kadınların, daha küçük yaşlarda koca bulmaya programlandıklarını ileri süren yapım 30 yaşına gelmiş olan Efsun'un hayatının kalan kısmını birlikte geçirmeyi hedeflediği gerçek aşkı, sevgiyi, dürüstlüğü arayışını anlatırken, akranı olan kadınlar gibi erkekleri yönlendiremeyen genç kadının imdadına, "kadınlığın kitabını yazmış" İzmirli ailesi yetişir. Kendisini güvenilir Türk kadınlarına emanet eden Efsun erkeklerin tüm zaaflarını öğrendikten sonra ise karşısına yıllardır unutamadığı lise aşkı Sinan çıkar! 

Kocan Kadar Konuş filminin oyuncuları kimler?

Zengin oyuncu kadrosuyla dikkatleri üzerine çeken Kocan Kodar Konuş filminin oyuncuları haberimizde. Şebnem Burcuoğlu'nun aynı adlı romanından beyazperdeye uyarlanan öykü, çevresindeki her kadın hızla evlilik hazırlığına girişip gelinlik giyme hayalleri kurarken; hayatına girmesini istediği doğru adamı bir türlü bulamayan bir kadının, Efsun'un hikayesini anlatıyor! Başrollerde Ezgi Mola ve Murat Yıldırım'ı izleyeceğimiz filmin yönetmenliğini ise Kıvanç Baruönü üstleniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar