Koca Koca Yalanlar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda oynayacak?

'Kocanız sizi bir gün aldatırsa ne olur?' sloganıyla duyurulan Koca Koca Yalanlar dizi yakında izleyici ile buluşacak. Koca Koca Yalanlar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda oynayacak?

Koca Koca Yalanlar konusu nedir, oyuncuları kimler, hangi kanalda oynayacak?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
4 Ağustos 2018 Cumartesi 12:39

“Koca Koca Yalanlar” dizisi evlilik, ilişkiler, aldatma ve aldatılma üzerine kurulu konusu ile yakında ekranlarda olacak. Günümüzün malum olaylarından olan konusu ile pek çok izleyici kitlesine sahip olacağı düşünülen dizinin detaylı konusu nedir, oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler yer alıyor? Koca Koca Yalanlar dizisi hangi kanalda ne zaman başlayacak?

Koca Koca Yalanlar konusu nedir?

'Kocanız sizi bir gün aldatırsa ne olur?' sloganıyla duyurulan dizinin ilk fragmanı yayınlandı. Yapımını Limon Film’in üstlendiği dizi, evli ve mutlu olduğunu zanneden kadınların, pişman olacağını bile bile ihanet eden erkeklerin ve bırakıp gitmeyi göze alamayanların hikayelerini ekrana taşıyacak. Eğlenceli konusuyla dikkat çeken dizide Hakan Yılmaz, iki aşk arasında kalıyor!

Koca Koca Yalanlar Fragmanı

 

Koca Koca Yalanlar oyuncuları kimler?

Kanal D, izleyiciyi yeni bir diziyle buluşturuyor. Başrollerini Hakan Yılmaz, Evrim Alasya, Selen Uçer, Ferdi Sancar, Pelin Öztekin, Rüzgar Aksoy ve Tuğçe Karabacak’ın paylaştığı “Koca Koca Yalanlar”ın çekimlerine başlandı.

Hakan Yılmaz(Koca Koca Yalanlar Ahmet)

Hakan Yılmaz 1969 Rize doğumludur ve 49 yaşındadır. Türk oyuncu ve komedyen olan Hakan Yılmaz 1997 yılında Yangın Ayşe adlı dizide oynayarak ilk oyunculuk deneyimini yaşadı. 1999 yılında Ayrılsak da Beraberiz adlı dizide yer alarak kendisini ülkeye tanıttı. Yahşi Cazibe adlı dizide Kemal karakteri ile dünyaya açılan Hakan Yılmaz son olarak Üç Arkadaş isimli dizide yer aldı ama başarılı olamadı.

Ahmet ilk görüşte Sude isimli bir kıza aşık olur.

Tuğçe Karabacak(Koca Koca Yalanlar Sude)

1987 Isparta doğumlu olan Tuğçe Karabacak Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Akademisi moda bölümü mezunudur. Kurt Seyit ve Şura ve Şehrin Melekleri dizilerinde rol almış ve güzelliğini ve fiziğini herkese beğendirmiştir. Son olarak ise Bahtiyar Ölmez dizisinde Çağla karakteri ile  ve son olarak 7Yüz dizisinde karşımıza çıkmıştır.

Sude kendi halinde bir kızdır; ancak Ahmet’e aşık olması ile hayatı bir anda allak bullak olur. Sude Ahmet’in evli olduğunun farkındadır ama güzelliği nedeniyle Ahmet’in başı döner. Sude olgun erkeklerden hoşlanmakta ve dikkat çekici giyinmeyi sevmektedir

Evrim Alasya(Koca Koca Yalanlar Müjgan)

1979 yılında İzmir’de Doğan Evrim Alasya 39 yaşındadır. Dokuz Eylül Üniversitesi tiyatro bölümü mezunudur. Çocuk tiyatrolarında görev alarak başlamıştır sektöre. Evrim Alasya, asıl çıkışını Muhteşem Yüzyıl dizisiyle yakalamıştır. Son olarak Benim Adım Gültepe ve Güneşin Kızları dizisinde rol almıştır. Zeki Alasya’nın kızı değildir.

Müjgan Ahmet’in 17 yıllık eşidir. Eşini seven ona bağlı bir annedir. Müjgan Umut, Aliş ve Ilgaz isimli üç çocuğunu büyütürken evliliğinde her şeyin yolunda olduğunu düşünüyor ancak gerçekte her şeyin raydan çıktığının farkında değildir.

Pelin Öztekin

1987 yılında İzmit’te dünyaya gelen Pelin Öztekin 1.69 cm boyunda ve 74 kg’dır. Rasim Öztekin’in kızıdır. Pera Güzel Sanatlar lisesinde tiyatro eğitimi almıştır; doğuştan tiyatrocu desek yeridir. 2006 yılında katılarak Çok Güzel Hareketler Bunlar da yükselme yaşamıştır; ancak o zamanlar çok kiloludur. Sonradan mide ameliyatı geçirmiştir. Son olarak Hayat Şarkısı dizisinde Zeynep karakterine hayat vermiş ve Yuvamdaki Düşman dizisinde yer almıştır.

Müge Bayramoğlu

Müge Bayramoğlu son olarak Pis Yedili, Emanet ve O Hayat Benim gibi dizilerde yer almıştır. Aşk Zamanı dizisi ile tanınan Müge Bayramoğlu dizi de Derya karakterine hayat vermiştir. 1992 yılında Bursa’da doğan Müge Bayramoğlu Bursa’nın güzellikleri temsil etmektedir.

Sertan Erkaçan(Koca Koca Yalanlar Alp)

Son olarak Seven Ne Yapmaz dizisinde rol almıştır. Sertan Erkaçan 1 Nisan 1987 de İstanbul’da doğmuştur ve Müjdat Gezen Kültür ve Sanat merkezi Tiyatro eğitimi almıştır.  Kaçak Gelinler ve Acil Aşk Aranıyor dizileri ile tiyatrodan dizilere geçen Sertan Erkaçan bir anda ünü yakalamıştır. Komik hareketleri ile Türk izleyicisine kendisini sevdiren Sertan Erkaçan Koca Koca Yalanlar dizisinin de en dikkat çeken ismi olacaktır ve izleyiciyi kırık geçirecektir.

Alp Sude’nin sevgilisidir.

Ferdi Sancar

1980 yılında İstanbul’da doğan Ferdi Sancar 38 yaşındadır. Ferdi Sancar ilk olarak çocuk oyuncu olarak Mahallenin Muhtarları dizisinde deneyim yaşamıştır. Ferdi Sancar son olarak Trt1’in Aslan Ailem dizisinde rol almıştır. Yahşi Batı filmi ile önemli bir yükseliş yaşayan Ferdi Sancar 75 kg ve 1.76 cm boyundadır. Rengarenk dizisi ile önemli bir rolde yer alan Ferdi Sancar oyunculuğu ile ön plana çıksa da dizi kısa sürmüş ve final kararı verilmiştir.

Selen Uçer

5 Mayıs 1983 de dünayay gelen Selen Uçer 35 yaşındadır.  Son olarak Show Tv’nin efsane dizisi Çukur’da yer almıştır. Evlat Kokusu dizisinde hayat verdiği Belma karakteri ile unutulmaz karakterler arasına girmiştir. Şahane Damat’un Kibar’ı Tutar mu Tutar’ın da Pirayesi olarak tanınır.

Rüzgar Aksoy

1981 yılında İstanbul’da dünyaya gözlerini açan Rüzgar Aksoy sektöre adeta Adanalı dizisi ile girdi ve başarısı çok konuşuldu. Rüzgar Aksoy’u Rüzgar Aksoy yapan yapım ise Kara Sevda dizisinde hayat verdiği Tarık Soydere karakteri olmuştur. Daha önce Yunus Emre Aşkın Yolculuğu dizisi ile de yeteneğini ortaya koymayı başarmıştı.  Son olarak Yüz Yüze dizisinde yer almıştır.

Tolga Ortancıl

1992 İzmir doğumu olan Tolga Ortancıl Beykent Üniversitesinde oyunculuk bölümü mezunudur. Tolga Ortancıl ilk olarak Elde Var Hayat dizisinde kendine yer bulmuştur ve başarılı oyunculuğu ile dikkat çekmiştir. Daha sonra Kuzey Güney ve Yazın Öyküsü dizilerinde yer alsa da bir türlü beklenen çıkışı yaşayamamıştır. Tolga Ortancıl asıl çıkışını Güzel Köylü dizisinde canlandırdığı Celal karakteri ile yaşamış ve izleyicinin sevgisini kazanmayı başarmıştır.  Son olarak Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Halit karakterine hayat vermiş ve Deli Gönü dizisinde yer almıştır. 

Sacide Taşaner

Sacide Taşaner 1960 yılında Isparta’da doğumludur. Antalya Büyük Şehir Belediyesi Tiyatro oyuncusudur. Oyuncu Kaan Taşener’in annesidir. Son olarak Kırgın Çiçekler dizisinde Neriman karakterine hayat vermiş ve çıkış yaşamıştır. Fatma Gül’ün Suçu ne dizisinde de Halide yanı Mustafa’nın annesi olarak karşımıza çıkmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar