Kanal D Koca Koca Yalanlar 3.bölüm izle-Koca Koca Yalanlar son bölüm izle

Kanal D ekranlarının yeni başlayan ve kısa sürede keyif vermeye başlayan Koca Koca Yalanlar dizisinin 3.bölümünü sitemizde eklediğimiz linkten izleyebilirsiniz. Koca Koca Yalanlar 3.bölüm izle-Koca Koca Yalanlar son bölüm izle

Kanal D Koca Koca Yalanlar 3.bölüm izle-Koca Koca Yalanlar son bölüm izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:55
27 Ağustos 2018 Pazartesi 16:42

Kısa süre önce 3.bölüm fragmanı yayınlanan Koca Koca Yalanlar dizisinin yeni bölümü merakla bekleniyor. 27 Ağustos Pazartesi akşamı saat 20:00’de ekranlara gelecek olan dizinin izleme linki sitemizde yer alıyor.

Her hafta birbirinden heyecanlı sahnelerin ardı ardına geldiği dizinin bu hafta ekranlara gelecek yeni bölümüne ait 3. fragman geçtiğimiz günlerde yayınlandı. Sevilen dizinin yeni bölümünde, Ahmet ve Sude’yi gören Müjgan, kıyameti koparıyor. Pazartesi akşamları ekranlara gelen Koca Koca Yalanlar, yine izleyiciyi ekrana kilitleyecek bir bölümle haftaya merhaba diyecek. Peki, Koca Koca Yalanlar'ın yeni bölümünde başka neler olacak?

Koca Koca Yalanlar 3.Bölümde Neler Olacak?

Sevilen dizinin ekranlara gelecek yeni bölümünde; Ahmet’le Sude’yi birlikte gören Müjgan Ahmet’i evden kovar. Ahmet’in Müjgan’ı ikna etme çalışmaları arkadaşları Şahin, Nilgün, Osman ve Canan’ın da destekleriyle sürmektedir. Müjgan’ın Ahmet’le ikisini birlikte görmesini sağlayan bizzat kendisi olduğu halde Sude, Ahmet’e kendisini mazur gösterir. Canan ise ölen kocası Serkan’ın sevgilisi olduğunu söyleyen Leyla’nın çocuğuyla birlikte karşısına dikilmesiyle büyük bir üzüntü yaşamaktadır.

KANAL D KOCA KOCA YALANLAR İZLE

Koca Koca Yalanlar Konusu Nedir?

Evli ve mutlu olduğunu zanneden kadınlar, pişman olacağını bile bile ihanet eden erkekler ve geride bırakamayıp devam etmek isteyenlerin hikâyesini anlatılan Koca Koca Yalanlar’da iki başarılı isim Evrim Alasya ve Hakan Yılmaz bir arada! Koca Koca Yalanlar’ da Evrim Alasya ve Hakan Yılmaz evli bir çift olarak izleyici karşısına çıkıyor. Evrim Alasya, liseden hemen sonra ilk aşkı olan Ahmet ile evlenmiş, kendini ailesine adamış, fedakâr bir kadın olan Müjgan karakterine hayat verirken, Hakan Yılmaz ise Müjgan’ın eşi, dürüst, ailesine bağlı Ahmet’i canlandırıyor.

Koca Koca Yalanlar Oyuncuları ve Rolleri

Müjgan (Evrim Alasya)

İlk aşkı Ahmet'le evlenip 3 çocuk sahibi olan Müjgan, kendisini çocuklarına ve kocasına adamış fedakar, anaç bir ev kadını. Yaşıtları üniversiteye giderken kendisi çocuklarla uğraşmış. Tatlı dilli, hoş ve güzel bir kadın olan Müjgan'ın hayatı aldatıldığını öğrenmesiyle tamamen değişecek.

Ahmet (Hakan Yılmaz)

Müjgan'ın eşi, dürüst, tutumlu ve kendisini ailesine adamış olan Ahmet'in tüm dengesi hayatına Sude'nin dahil olmasıyla alt üst olacak. Kadınlara yan gözle bile bakmayan Ahmet'in değişimi Sude'yi görmesiyle başlayacak.

Sude (Tuğçe Karabacak)

25 yaşında hoş, havalı, güzel ve bekar bir kadın olan Sude, ailesini küçükken kaybetmiş ve teyzesi Refika ile yaşamına devam etmektedir. Sude'nin hayattaki tek amacı rahat bir hayat süreceği biriyle evlenmektedir. Hırslı, kurnaz ve bencil olan Sude kendisine hedef olarak Ahmet'i seçecek ve işler karışacaktır.

Nilgün (Selen Uçer)

Müjgan'ın en yakın arkadaşı, bakımlı, giydiğini yakıştıran hoş bir kadındır. Herkesin yardımına koşan, açık sözlü ve renkli kişiliğiyle çok sevilen Nilgün'ün kocası Şahin ve oğlu Fırat'la kendine göre sakin ve mutlu bir evliliği olduğunu düşünür. Ancak kocası Şahin'in kendisini aldattığını bilmemektedir.

Şahin (Ferdi Sancar)

Nilgün'ün kocası ve Ahmet'in arkadaşı. Kurnaz bir adam olan Şahin, karda yürüyüp izini belli etmez. Okumamış ama parayı bulmuş ve emlakçılık yapan Şahin, çapkınlığın erkekliğin şanından olduğuna inanıyor. Ona göre her erkek aldatır ancak söylemez, önemli olan yakalanmamak.

Canan (Pelin Öztekin)

Nilgün'le birlikte Müjgan'ın en iyi arkadaşı. Kendine ait bir güzellik salonu var. Çalışan, kendi ayakları üzerinde duran güçlü bir kadın. Duygusal dünyasında hassas ve kırılgan olan Canan'ın Rüya adında 7 yaşında bir kızı var. Kocasını 4 yıl önce bir kazada kaybetmesine rağmen hala evli gibi yaşamaktadır.

Osman (Rüzgar Aksoy)

32 yaşında yakışıklı ve bekar bir adam. Ahmet ve Şahin'in arkadaşı olan Osman, Şahin'le birlikte emlak işi yapıyor. Her sorun ve olay karşısında rasyonel davranan, gerçekçi ve doğruları insanların yüzüne direkt söyleyen biri. Büyük bir aşka tutulmadan evlenmeme kararı alan Osman, Canan'la tanışmış ve gün geçtikçe ona aşık olmuş. Kocasının yasını tutan Canan'a yaklaşmazken bir süre sonra aşkı için mücadele etmekten de çekinmeyecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar