Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir?

Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir? Sorusu 8 yaşında annesi ve teyzesi tarafından terk edilmiş hasta Öykü'nün yaşamını konu alan dizinin ilk bölüm fragmanı ile birlikte merak konusu oldu. Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:31

Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir? Sorusu Sorusu 8 yaşında annesi ve teyzesi tarafından terk edilmiş daha önce hiç görmediği sorunsuz babası ile yaşamak zorunda olan hasta Öykü'nün yaşamını konu alan dizinin ilk bölüm frgmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Öykü'nün babası Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. İşte Kızım dizisinin Öykü'sü Beren Gökyıldız kimdir? Sorusunun yanıtı...

Beren Gökyıldız (Öykü)

Kızım dizisi başrol oyuncularından olan Beren Gökyıldız dizi de küçük kız çocuğu Öykü rolünde. Ama bu kızın bir hastalığı var. Babası ile yaşayan ve annesini bilmeyen Öykü’nün en değerli varlığı babasıdır. Öykü’nün hastalığı unutkanlık hastalığıdır. Bazı zamanlar herkesi unutur bir süre sonra yeniden hatırlayabilir. Fragmanda da babası Öykü’nün yanına geldiğinde babasını hatırlamıyordu ve siz kimsiniz diyordu. Bir süre yolda yürüdükten sonra arkasına dönüp baktığında babasını tekrar hatırladı.

Kızım dizisi oyuncuları ve konusu

2009 yılında dünyaya gelen ekranların minik yıldızı Beren Gökyıldız, İlköğretim düzeyinde eğitimine devam etmektedir. İlk oyunculuk deneyimini Fox TV ekranlarında yayınlanan Kocamın Ailesi ile edinen Beren, sergilediği performans ile herkesin beğenisini kazanmıştır. Çocuklardan oluşan kadrosu ile komedi skeçlerine yer veren program Güldüy Güldüy Show'da yer almıştır. 2017 yılına gelindiğinde Cansu Dere, Vahide Perçin ve Gonca Vuslateri gibi başarılı isimlerin yer aldığı Anne dizisinde başrol oynamıştır. Ekranların en genç yeteneklerinden biri olan Beren Gökyıldız, TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Kızım adlı projede Buğra Gülsoy ve Leyla Lydia Tuğutlu ile başrolü paylaşacaktır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar