için kaldı

Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir?

Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir? Sorusu 8 yaşında annesi ve teyzesi tarafından terk edilmiş hasta Öykü'nün yaşamını konu alan dizinin ilk bölüm fragmanı ile birlikte merak konusu oldu. Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
19 Eylül 2018 Çarşamba 14:43

Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir? Sorusu Sorusu 8 yaşında annesi ve teyzesi tarafından terk edilmiş daha önce hiç görmediği sorunsuz babası ile yaşamak zorunda olan hasta Öykü'nün yaşamını konu alan dizinin ilk bölüm frgmanının yayınlanması sonrası merak konusu oldu. Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Öykü'nün babası Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. İşte Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir? Sorusunun yanıtı...

Buğra Gülsoy (Demir)

Kızım dizisinin Demir'i Buğra Gülsoy kimdir?

22 Şubat 1982’de Ankara’da dünyaya geldi. İlk, orta ve lise eğitimini Ankara'da tamamlayan Gülsoy, 13 yaşında ilk sahne deneyimini yaşadı. Doğu Akdeniz Üniversitesi Mimarlık bölümünden 2004 yılında mezun oldu. Kıbrıs'ta bulunduğu süre içerisinde Kıbrıs Devlet Tiyatrosu'nda çeşitli oyunlarda rol aldı, aynı zamanda kısa film yönetmenliği ve oyunculuk da yaptı. Kıbrıs Film Derneğinin kurucularından biri ve Uluslararası Kıbrıs Kısa Film Festivali'nin proje tasarımcısı ve direktörüdür.

Derviş Zaim’in Gölgeler ve Suretler isimli filmde Ahmet karakterini, Kanal D'de yayınlanan Fatmagül'ün Suçu Ne? Dizisinde ise Vural karakterini canlandırdı. Bu dizi ile ünlü olan başarılı aktör sonra ise Kuzey Güney isimli dizide Kıvanç Tatlıtuğ ile başrolleri paylaştı. Oyuncu Burcu Kara ile 2011 yazında evlendi fakat çift, 2012’de boşandı. 2015’te Aşk Yeniden adlı dizide Özge Özpirinçci ile başrolde yer aldı. 2016’da ise Gupse Özay ve Eda Ece ile birlikte komedi filmi Görümce’de rol aldı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar