için kaldı

Kızım dizisi neden yayınlanmadı? Kızım yeni bölüm ne zaman?

Geçtiğimiz Çarşamba günü ekranlara gelen Kızım dizisi bu hafta ekranlara gelmedi. Kızım dizisi neden yayınlanmadı? Kızım yeni bölüm ne zaman?

Kızım dizisi neden yayınlanmadı? Kızım yeni bölüm ne zaman?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:57
27 Eylül 2018 Perşembe 09:05

TV8 ekranlarında izleyiciyle buluşan Kızım dizisi geçtiğimiz hafta ilk bölümüyle ekranlara geldi. Dizinin yeni bölümü normalde 26 Eylül 2018 Çarşamba akşamı yayında olması gerekiyordu ancak dizinin yeni bölümü yayınlanmadı. Kızım dizisinin yeni bölümünü izlemek isteyenler dizinin neden  yayınlanmadığını merak etmeye başladı.

Kızım dizisi neden yayınlanmadı? Kızım yeni bölüm ne zaman?

Kızım dizisi yeni bölüm ne zaman yayınlanacak merak ediyor. TV8 Kızım dizisinin yayın akışında bu akşam neden olmadığını açıkladı. Ekranların sevilen küçük yıldızı Beren Gökyıldız’ın başrol olduğu Kızım dizisi bu akşam neden yok? sorusunun yanıtını TV 8 Twitter üzerinden verdi. Yayın günü değişen dizi Kızım’ın yeni bölümü 28 Eylül Cuma günü yayınlanacak. TV8 yayın akışında yer alan bilgilere göre Kızım yeni bölüm yerine eski bir bölüm yayınlanacak.

Kızım dizisinin konusu nedir?

Öykü sekiz yaşında, yaşıtlarından farklı olarak algısı çok açık olan, empati duygusu gelişkin ve çok akıllı bir kızdır. Doğduğundan beri birlikte yaşadığı teyzesi onu terk edince, daha önce hiç görmediği babası Demir’i bulmak zorunda kalır. Hayatında sorumluluk almamış, yetimhanede büyümüş bir dolandırıcı olan Demir, Öykü’nün onu bulmaya geldiği gün tutuklanır. Demir, kızına bakması şartıyla mahkeme tarafından salınır ancak o gün tanıştığı Öykü’yle yaşamayı istememektedir.

Demir ve ortağı Uğur bir yandan Öykü’den kurtulmaya çalışırken, bir yandan da büyük bir vurgun yapma planı içindedirler. Bu büyük vurgunun hedefinde olan Candan ise sakin görünen hayatında geçmişin büyük acılarını gizlemektedir. Tüm bu tesadüflerle hayatın bir araya getireceği insanların hiçbirinin bilmediği ise Öykü’nün büyük bir sırrı sakladığıdır.

Kızım oyuncuları kimler?

Kızım dizisinin oyuncu kadrosunda Buğra Gülsoy, Leyla Lydia Tuğutlu, Beren Gökyıldız, Serhat Teoman, Tugay Mercan, Sinem Ünsal, Suna Selen gibi iddialı isimler yer alıyor.

Kızım 1.bölümde neler yaşandı?

Teyzesinin aniden ortadan yok olmasıyla tek başına kalan Öykü, öldü sandığı babasının yaşadığını öğrenir ve onu bulmak için harekete geçer. Dolandırıcılık yaparak hayatta kalmaya çalışan Demir ise bir çocuğu olduğundan habersizdir. Öykü Demir’in karşısına çıktığında onu kızı olarak kabul edebilecek ve kucak açabilecek midir? Aynı gün iki kötü haberle sarsılan Candan, yıllar önce terk ettiği eve geri döner ve hep kaçtığı geçmişiyle yüzleşir. Yıllardır içinde taşıdığı sırrın ağırlığı altında ezilirken karşısına çıkan Öykü onun da hayatını değiştirecektir. Öykü, Demir ve Candan’ın kesişen yolları onları sürprizli ve heyecanlı bir başlangıca götürecektir.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar

isimsiz En beğenilen yorum
bunlar yalan haber yalan haber yapmayın