için kaldı

Kiğılı 10 Kasım videosunu izle-Kiğılı 10 Kasım paylaşımı

Erkek moda markası olan Kiğılı’dan 10 Kasım reklam filmi videosunu sitemizden izleyebilirsiniz. Kiğılı 10 Kasım reklam filmini izle..

Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
9 Kasım 2018 Cuma 14:38

Ünlü giyim markası Kiğılı “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” için duygulandıran bir video yayınladı. “10 Kasım Atatürk'ü Anma Günü” için duygulandıran bir video yayınladı. İşte Kiğılı 10 Kasım reklam filmini izle..

1938 doğumlu erkek moda markası Kiğılı, Mustafa Kemal Atatürk’ün önünde düğmelerini ilikleyen bir reklam filmiyle karşımızda.

“Bazı insanlar vardır ki önünde düğme iliklenir” diyen Kiğılı 10 Kasım için hazırlanan filminde bir saygı belirtisi olan düğme iliklemekten yola çıkıyor ve markası ne olursa olsun, düğmesi kopmuş ya da sökülmüş ceketlerin düğmelerini 9 Kasım’da ücretsiz dikmek için mağazalarına bekliyor.

Son dönemlerde özel günlerde birçok markanın yaptığı reklam filmleri çok başarılı hatta çıta her seferinde biraz daha yükseliyor. Son olarak bu çıtayı “Kiğılı” biraz daha yukarıya taşıdı.10 Kasım için Kiğılı’nın yaptığı 15 saniyelik reklam filmi izleyenleri duygulandırdı.

Kiğılı’nın reklam filminde; duvarda düğmesinin koptuğunu ağır çekimde gördüğümüz bir ceket var. Arkasından da etkileyici bir ses tonuyla; “Markası ne olursa olsun düğmesi sökülmüş ya da kopmuş ceketlerinizi 9 Kasım'da Kiğılı mağazalarımıza getirin. 10 Kasım'da önümüzü birlikte ilikleyelim…” diyen ses izleyenleri duygulandırıyor.

Kiğılı 10 Kasım reklam filmini izle

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar