için kaldı

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir? Sorusu 9 Eylül Pazar günü başlayacak olan dizinin ilk bölümüne sayılı günler kala merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 11:52

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir? Sorusu Hayatı boyunca ailesini bir araya toplayamayan ve hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçiren Hulusi'nin ölümü ile Miras olarak bıraktığı bu eski evin aileyi birarada tutup tutamayacağını konu alan dizinin seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kala diziseverler tarafından merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. Zeynep Anacan 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi ALEV’de okudu ve ALEV Lisesi bursuyla bir süre Avusturya, Kitzbühel’de eğitim gördü. Liseyi bitirdikten sonra Akademi Kenter’de bir sene boyunca oyunculuk dersleri aldı ve 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girmeye hak kazandı. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir? Sorusunun yanıtı...

PAKİZE (ZEYNEP ANACAN)

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Pakize'si Zeynep Anacan Kimdir?

3O yaşlarında çiçekçinin asi ve güzel kızı. En büyük derdi bu kenar mahalleden kurtulmak.

Zeynep Anacan Kimdir, Kaç Yaşında?

Zeynep Anacan 1989 yılında İstanbul’da doğdu. Liseyi ALEV’de okudu ve ALEV Lisesi bursuyla bir süre Avusturya, Kitzbühel’de eğitim gördü. Liseyi bitirdikten sonra Akademi Kenter’de bir sene boyunca oyunculuk dersleri aldı ve 2008 yılında İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü’ne girmeye hak kazandı. Bu süreçte, eş zamanlı olarak bir süreliğine London Middlesex University Theatre Arts’da oyunculuk okumak için Londra’ya gitti. Ayrıca Mimar Sinan Üniversitesi’nde Skinner Releasing Technique ve Royal Academy of Dramatic Arts, London’da “Cloak and Dagger Acting” workshopları aldı. 2012 yılında konservatuvardan mezun olduktan sonra İstanbul Devlet Tiyatrosu başta olmak üzere çeşitli tiyatrolarda, çeşitli oyunlarda oynadı. Zeynep Anacan, Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinde Pakize karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar