Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir?

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin HMahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir? Sorusu 9 Eylül Pazar günü başlayacak olan dizinin ilk bölümüne sayılı günler kala merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir? Sorusunun cevabını sizler için derledik.

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
4 Eylül 2018 Salı 11:15

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir? Sorusu Hayatı boyunca ailesini bir araya toplayamayan ve hayatının son günlerini kendi evinde yalnız ve tek başına geçiren Hulusi'nin ölümü ile Miras olarak bıraktığı bu eski evin aileyi birarada tutup tutamayacağını konu alan dizinin seyircisi ile buluşmasına sayılı günler kala diziseverler tarafından merak konusu oldu. Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir? Sorusunun yanıtına haberimizden ulaşabilirsiniz. 1986 yılında Çankırı’da doğdu. Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa adım attı. Bir çok özel tiyatroda oyuncu ve yazar olarak görev aldı. İşte Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir? Sorusunun yanıtı...

MAHMUT (ERAY YASİN IŞIK)

Keşke Hiç Büyümeseydik dizisinin Mahmut'u Eray Yasin Işık Kimdir?

Ayşe’nin boşandığı kocasıdır. Çocuğunu bahane ederek Ayşe’yi rahat bırakmaz. Hapise giren çıkan gayri meşru işlerle uğraşan biridir.

Eray Yasiın Işık Kimdir, Kaç Yaşında?

1986 yılında Çankırı’da doğdu. Tuncay Özinel Tiyatrosu’nda profesyonel oyunculuğa adım attı. Bir çok özel tiyatroda oyuncu ve yazar olarak görev aldı. Kurduğu Mum Işığı Tiyatrosu ile Geleneksel karagöz oyunları, ortaoyunları, kukla gösterileri yazdı, oynadı, yönetti.. Hayali olarak karagöz gölge oyununu sergiledi, çıraklar yetiştirdi. Seksenler ve Çocuklar Duymasın dizilerinin yazar ekibinde bulunan oyuncu Keşke Hiç Büyümeseydik projesinin de hem senaristlerinden biridir hem de Mahmut karakterini canlandırmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar