Kenan İmirzalıoğlu This is Us’da mı oynayacak? This is Us nedir?

Kenan İmirzalıoğlu FOX TV'de ekranlara gelecek olan This is Us uyarlamasında mı oynayacak? This is Us nedir, nasıl bir dizi? Detaylar haberimizde.

Kenan İmirzalıoğlu This is Us’da mı oynayacak? This is Us nedir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:54
12 Temmuz 2018 Perşembe 10:07

Sinem Kobal ile evliliğinden sonra ekranlardan uzak kalan Kenan İmirzalıoğlu en sonra Kanal ekranlarda izleyiciyle buluşan Mehmet Bir Cihan Fatihi dizisinde oynamış fakat dizi kısa sürede final yapmıştı. Kenan İmirzalıoğlu’nun hangi dizide oynayacağı merak ediliyordu. Gelen Bilgilere göre Kenan İmirzalıoğlu FOX TV’nin This is Us uyarlamasında oynayacak. Peki ya This is Us konusu nedir?

Ekranlardan uzun süredir ayrı kalan oyuncu Sinem Kobal’la evliliğinin ardından pek fazla ekranlarda yer almamıştı. FOX TV ekranlarında yeni sezon yayınlanacak This is Us projesinde Kenan İmirzalıoğlu’nun yer alacağı açıklandı.  FOX TV’nin yeni projesi This is Us uyarlamasında yapım şirketi ilk teklifi Halit Ergenç’e yapmıştı. Halit Ergenç ekranlara şuan dönmek istemediğini, biraz dinlenmesi gerektiğini belirtip teklifi nazikçe geri çevirince bu kez ibre Kenan İmirzalıoğlu’na dönmüştü. Ekranlardan uzun süredir ayrı kalan yakışıklı oyuncu da bu teklifi kabul ederek yeni sezonda This is Us uyarlamasının başrol oyuncusu oldu.

This is Us nedir?

2016 sonbaharında ekrana gelen ve NBC’de yayınlanan This is Us’ın çekimlerini Fox Television üstlenmektedir. Sezonu 10 bölüm olarak yayınlanacak ve ortalama 42 dakikalık bölümler halinde izleyicisiyle buluşan olan dizi. Karakterler, birbirinden tamamen farklı gözüken hayatlara sahip olsalar da bu hayatları çeşitli şekillerde birbirine bağlanacaktır. Hayatın acı ve tatlı detaylarını sıkça içinde barındıran dizi, izleyicilerine bu detayları fazlasıyla vermektedir. This is Us aile dizisi. Aksiyon yok, gürültü yok, entrika yok. İnsanın ruhunu dinlendiren, kardeş, karı-koca, sevgili ilişkisi nasıl olmalı en güzel şekilde ortaya koyan bir dizi. Her bölümde kendinizi yanağınızdan hafifçe süzülen yaş ve tebessüm ederken bulacaksınız.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar