CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle

CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle | Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle

CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
2 Mart 2019 Cumartesi 14:31

CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle | Süper Lig'in 24. haftasında Beşiktaş Kayserispor deplasmanına konuk oluyor. CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş şifresiz CANLI İZLE | Kayserispor Beşiktaş bedava canlı izle detayları haberimizde. 

Şampiyonluk yarışında ağır yara alan Beşiktaş Kayserispor maçıyla tekrar tırmanışa geçmek istiyor. Vodafone Arena'da ilk yarısında 3-0 önde kapatan Beşiktaş maçın ikinci yarısında Fenerabahçe ataklarına karşı koyamarak sahadan 3-3'lük sonuçla ayrıldı. Fenerbahçe maçında ikinci yarı oyuna giren ve performansı beklentilerin altında kalan Shinji Kagawa'nın bu maçtaki performansı şimdiden merak konusu oldu. 

Kayserispor Beşiktaş muhtemel 11'ler

Kayserispor:  Lung, Lopes, Kana-Biyik, Sapunaru, Abdullah, Şamil, Mensah, Deniz, Chery, Umut, Kravets

Beşiktaş: Karius, Adriano, Vida, Mirin, Caner, Atiba, Dorukhan, Quaresma, Ljajic, Güven, Burak

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Kayseri Kadir Has Stadı'nda saat 16:00'da başlayacak karşılaşma beIN SPORTS 1'den canlı yayınlanacak. Ayrıca mücadeleyi Suat Arslanboğa yönetecek. Arslanboğa'nın yardımcılıklarını Serkan Ok ve İsmail Şencan yaparken, Serkan Çınar dördüncü hakem olacak.

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ maçı öncesi önemli notlar

Beşiktaş, Kayserispor karşılaşmasına oldukça moralsiz ve bir çok tartışmanın gölgesinde hazırlandı. 3-0'dan 3-3'gelen Fenerbahçe derbisi hala konuşulurken, bu kez de Şenol Güneş'in A Milli Futbol Takımı'nın başına getirildiğinin resmi olarak açıklanması, siyah beyazlıları bir anda başka bir gündeme sokup Kayserispor maçını neredeyse unutturmuş vaziyette. Yaklaşık bir aydır gündemde olan Şenol Güneş Milli Takım görüşmeleri, Güneş ve yönetim tarafından net olarak açıklanmasa da en sonunda resmileşince bu kez de 'sezon sonuna kadar ne olacak' tartışmaları maçın önüne geçti. Her ne kadar yönetim; dün akşam yaptığı açıklamayla, Şenol Güneş'in sezon sonuna kadar devam edeceğini söylese de, ligin kalan maçları bir çok tartışmaya açık vaziyette. Çünkü, camia içinde Şenol Güneş'in hemen bırakmasını isteyenler olduğu gibi, sezon sonunda güzel bir ayrılığın yaşanmasını isteyenler de az değil.

Beşiktaşlı futbolcular ise tüm bu gelişmelerin ışığında Kayserispor'u yenerek moral bulmak istiyor.

Cezalı iki futbolcu 11'e dönüyor

Siyah beyazlı takımda Gökhan Gönül sakatlığı, Necip Uysal ise sarı kart cezasından dolayı Kayserispor'a karşı forma giyemezken, cezası biten Adem Ljajic takıma geri dönecek.

Şenol Güneş, cezası biten Ljajic'i yeniden onbire yazacak. Tecrübeli teknik adam ayrıca, Lens'in yerine de Quaresma'yı yeniden sahaya sürecek. Sakatlığı bulunan ve Kayserispor maçında kadroya alınmayan Gökhan Gönül'ün yerine ise iki alternatif bulunuyor. Bunlardan ilki, Dorukhan'ın sağ beke geçmesi ve orta sahanın Atiba-Medel'den kurulması. İkinci alternatif ise Adriano'nun sağ beke geçerek sol bekte Caner Erkin'in oynaması olacak. Kagawa'da sakatlığı nedeniyle maçın kadrosua alınmadı.

Defans ve hücum hattında başka bir değişiklik yapması beklenmeyen Güneş'in, Kayserispor karşısına çıkartması muhtemel onbir şu şekilde:

Karius-Adriano-Vida-Mirin-Caner-Atiba-Dorukhan-Quaresma-Ljajic-Güven-Burak

Kayserispor Beşiktaş maçı öncesi önemli gelişmeler

Kayserispor ve Beşiktaş'ın Süper Lig'de karşılaştığı 27 maçta Beşiktaş'ın 15-8'lik üstünlüğü bulunuyor (4B).

Süper Lig'de Kayserispor'a dokuz maçtır yenilmeyen Beşiktaş (7G 2B), bu fikstürdeki en uzun yenilmezlik serisini yaşıyor. Siyah beyazlılar, Kayserispor'a ligde en son Mayıs 2013'te mağlup olmuştu (2-0).

İç sahada dört maçtır yenilmeyen (3G 1B) ve iki maçtır kazanan Kayserispor, iki alanda da bu sezonki en uzun serilerini yaşıyor.

Deplasmandaki son üç lig maçını da kazanan Beşiktaş, ligde en son 2015/16 sezonunda dört maçlık seri yakaladı (toplamda beş).

Süper Lig'de sezonun ikinci yarısında mağlup olmayan beş takımdan ikisi bu maçta karşılaşacak. Beşiktaş bu süreçte en fazla gol atan takım iken (17), Kayserispor'dan (3) daha az gol yiyen tek ekip Rizespor (2).

Kayserispor Beşiktaş Periscope canlı izle - Kayserispor Beşiktaş maçı Justin TV İNTERNETTEN ŞİFRESİZ izle

Kayserispor Beşiktaş maçı periscope yayınlanacak mı? Kayserispor Beşiktaş maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Kayserispor Beşiktaş maçını internetten canlı izle linki burada yer alıyor. Liderlik yarışında ben de varım demek isteyen Galatasaray hiç süphesiz ki sahaya 3 puan almak için sahaya çıkacak. Lider Medipol Başakşehir'in kar yağışı nedeniyle oynayamadığı maç ise bugün saat 19.00'da başlayacak. Kayserispor Beşiktaş maçı periscope şifresiz izlenecek mi ve Kayserispor Beşiktaş maçını internetten canlı izle linki, Kayserispor Beşiktaş justin tv linki merak ediliyor. İşte merakla beklenen maça dair bütün detaylar...

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ MAÇINI CANLI YAYINLAYAN KANALLAR

Türkiye dışında yaşayan vatandaşlar bu linklerden Kayserispor Beşiktaş maçını canlı izleyebilirler

Angola            Fox Sports 1 Africa

Avustralya      beIN Sports Connect Australia

Avusturya       DAZN Europe

Benin              A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Bosna Hersek SportKlub 1 Serbia

Botsvana         Fox Sports 1 Africa

Burkina Faso  A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Burundi           Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Kamerun         Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Kanada           beIN SPORTS CONNECT Canada

Cape Verde     Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Orta Afrika Cumhuriyeti       Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Çad                 Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Comoros         Fox Sports 1 Africa

Kongo Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Demokratik Kongo    Fox Sports 1 Africa

Cote D'Ivoire  A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Hırvatistan      Sportklub 1 Croatia

Djibouti          A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Eritrea             Fox Sports 1 Africa

Ethiyopya       Fox Sports 1 Africa

Fransa             beIN Sports MAX 6

Gabon             Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

KAYSERİSPOR BEŞİKTAŞ ŞİFRESİZ CANLI İZLE!

Gambiya         A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Almanya         DAZN Europe

Gana               A+ Sport

Gine                A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Guinea-Bissau A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Hong Kong     beIN Sports 1 Hong Kong

Kenya             Fox Sports 1 Africa

Lesotho           Fox Sports 1 Africa

Liberya           Fox Sports 1 Africa

Lihtenştayn     DAZN Europe

Lüksemburg    DAZN Europe

Makedonya     SportKlub 1 Serbia

Madagaskar    Fox Sports 1 Africa

Malavi            Fox Sports 1 Africa

Mali                Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Moritanya       A+ Sport

Mauritius        Fox Sports 1 Africa

Karadağ          SportKlub 1 Serbia

Mozambik      Fox Sports 1 Africa

Namibya         Fox Sports 1 Africa

Nijer               Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Nijerya            Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Ruanda           A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Senegal           Fox Sports 1 Africa, A+ Sport

Sırbistan         SportKlub 1 Serbia

Seyşeller         Fox Sports 1 Africa

Sierra Leone   A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Slovenya         SportKlub 5 Slovenia

Güney Afrika  Fox Sports 1 Africa

Güney Sudan  Fox Sports 1 Africa

Svaziland        Fox Sports 1 Africa

İsviçre             DAZN Europe

Tanzanya        Fox Sports 1 Africa

Togo               A+ Sport , Fox Sports 1 Africa

Mücadele beIN Sports 1 kanalından canlı ve naklen ekranlara gelecek. Bilindiği üzere beIN Sports kanalları dijital yayın platformu Digitürk'ün abonelerine özeldir. Bein Sports izlemek, Bein Sports şifresiz izleyebilmek ve Bein Sports canlı yayın izlemek için abonelik zorunludur. Dolayısıyla bu maçı ücretsiz izleyebilmek mümkün değildir. Ayrıca Digitürk'ün internet platformu Digitürk Play ile de maçı izlemeniz mümkün.

beIN SPORTS ŞİFRESİZ CANLI YAYIN!

Maçı kaçak yollarla izlemek isterseniz bu da tercih edilebilir ancak yasal sonuçları olabilir. Maçı internet üzerinden kaçak yayınlarla izlemek isteyenler için sporseverlerin çokca başvurduğu yayın siteleri netspor, justin tv, live soccer ve lshunter olarak öne çıkıyor. Ayrıca yurt dışındaki bazı bahis siteleri de yayın sunmaktadır. Fakat internet üzerinden yapılan bu kaçak yayınlara itibar etmemenizi öneririz. Bu yayınlar, resmi yayıncı kuruluşların izni olmadan, yayıncı kuruluşları zarara uğratacak şekilde, şifreli uydu yayınlarının bazı teknik çalışmalar sonucu şifresinin çözülüp internete aktarılması ile gerçekleşmektedir. İnternetten canlı maç yayını yapan internet siteleri, kötü görüntü kalitesi ile maçı 4-5 dakikaya varan gecikmelerle internete aktarmaktadır. Aynı zamanda bu sitelerde uygunsuz reklamlarla karşılaşabilir, bilgisayara spam/virüs bulaştırma gibi sorunlarla da yüz yüze gelebilirsiniz.

Türk futboluna duyduğumuz ilginin yanı sıra dünya futbolunu da takip ediyoruz. Bu haber arama motoru sorgulama kelimeleri üzerinden kullanıcıların bilgi ihtiyacını karşılamak, doğru bilgiye yönlendirmek ve yasadışı durumlardan korumak üzere hazırlanmıştır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar