Kütahya’da kaybolan Sevgi Çiçek bulundu mu?

Kütahya’da 26 Ekim günü “bakkala gidiyorum” diyerek evden çıkan 14 yaşındaki Sevgi Çiçek bulundu mu? Detaylar haberimizde..

Kütahya’da kaybolan Sevgi Çiçek bulundu mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:58
31 Ekim 2018 Çarşamba 08:39

Kütahya’nın Bahçelievler Mahallesi’nde geçtiğimiz hafta 14 yaşındaki bir genç kız “bakkala çıkıyorum” diyerek evden ayrıldı ve sonrasında bir daha haber alınamadı.

Kütahya’da kaybolan Sevgi Çiçek bulundu mu?

Kütahya'da, 5 gün önce 'bakkala gidiyorum' diyerek evlerinden ayrılan ve arkasından "Anne ben gidiyorum, ben sana demiştim, o baraj benim mezarın olacak demiştim diye" not bıraktığı anlaşılan 14 yaşındaki Sevgi Çiçek'in cansız bedeni Enne Baraj gölünde bulundu. Alınan bilgiye göre, Kütahya merkeze 15 kilometre mesafede bulunun Enne Baraj gölünde balık tutmaya giden bir vatandaş, su üzerinde hareketsiz duran cesedi görünce durumu güvenlik güçlerine bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, sudaki cesedin 5 gündür kayıp olarak aranan Sevgi Çiçek'e ait olduğunu belirledi. Çiçek'in cansız bedeni barajdan çıkartılarak cenaze aracına konuldu. Bu arada, olay yerine intikal eden anne Ummahan Karatavuk gözyaşlarına boğuldu. 

Sevgi Çiçek nasıl kayboldu?

Kızını eve geldiğinde kızını bulamadığını söyleyen Anne Ummuhan Karatavuk, “Akşam eve geldim. Sevgim Sevgim diye seslendim ama evde yoktu. Bende arkadaşına gittiğini düşünerek oraya gittim ancak orada da yoktu. Gerekli yerler kayıp başvuruşu yaptım. Teyzesigil evde notlar bulmuşlar. Notlarda yazanlar beni endişelendiriyor. Anne ben gidiyorum, ben sana demiştim. O baraj benim mezarın olacak demiştim diye’ yazmış” diye konuştu. Kayıp Sevgi’nin kuzeni Ahmet Çalış ise, "Kayıp haberinden sonra evde geldim ve notlar buldum. Yaşamak istemiyorum, nefes alamıyorum gibi şeyler yazıyordu. Yazılarda Ahmet diye bir isim geçiyor. Kimse bu Ahmet onunla ilgili de bir konu var. Görenlerden duyanlardan gelecek haberi bekliyoruz” dedi.

Sinop’ta kaybolan çocuklar bulundu mu?

Sinop'un Boyabat ilçesinde, Hamit Tekin Ortaokulu 7. sınıfı öğrencisi Y.E.(13) ile 8. sınıf öğrencisi A.Ç.(14), 24 Ekim Salı sabahı okula giderek bir daha evlerine dönmedi. Ailelerinin İlçe Emniyet Müdürlüğüne bildirmesi üzerine polis arama çalışması başlattı. Kayıp diye aranan öğrenciler Samsun Vezirköprü'de ortaya çıktı. Çocukların bir camiden imamın parasını ve çorap çaldıkları polis tarafından tespit edildi. Vezirköprü Emniyet Müdürlüğünde ifadeleri alınan çocuklar, Vezirköprü Adliyesine sevk edildi.

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar