için kaldı

Kaşar Bank patronu Ülken Ö. kimdir? Ülken Ö. WhatsApp konuşmaları

Çiftlik Bank’tan sonra yeni vaka olarak görülen Kaşar Bank’ın patronunun mesajı üzerine Ülken Ö.’nün kim olduğu ve WhatsApp konuşmaları merak konusu oldu.

Kaşar Bank patronu Ülken Ö. kimdir? Ülken Ö. WhatsApp konuşmaları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:56
14 Eylül 2018 Cuma 16:35

Türkiye aylardır Çiftlik Bank dolandırıcılığını konuştu. Şimdi ise yeni bir mağdur vakası yaşandı: Kaşar Bank. İstanbul'da "Kaşar ticareti yapacağız" diyerek çok sayıda kişiyi dolandıran Ülken Ö., bir mağdura WathsApp üzerinden "1 milyon 100 bin lira topladım. Kumara bulaştım kaybettim" mesajı gönderdi. Bu mesajın ardından Ülken Ö.’nün kim olduğu ve neler yazdığı merak edilmeye başladı.

Whatsapp üzerinden yapılan mesajlaşmaların bir bölümünde verdiği 170 bin lirasını geri isteyen ve ameliyat olması gereken oğlu için para gerektiğini söyleyen mağdur Saim Demirbaş, toplamda ne kadar topladığını soruyor. Ülken Ö. yanıt olarak şunları söylüyor:

Ülken Ö. WhatsApp konuşmaları

"Saim abi herkese kazandırdım ben battım. Hayatınızı zehir ettim hakkınızı helal edin. 1 milyon 100 bin civarı abi. Bugüne kadar herkes kazandı ben battım. Kazanmayan yok ama ben battım. Çare kurtuluş olarak kumara bulaştım." Bir başka zaman da yapılan yazışmadaysa dolandırılan Saim Demirbaş, Ülken Ö.'ye ülkeye dönmesini söylüyor. Ülken Ö. de bunun üzerine "Utancımdan dönemiyorum. Gelsem anında içeri alacaklar. 30 tane dosya varmış savcılıkta. Tanıdık bir polis var direkt içeridesin diyor abi" ifadesini kullanıyor. Yazışmaların bir başka bölümünde dolandırılan Demirbaş, Ülken Ö.'ye ameliyat olması gereken çocuğunun fotoğraflarını atıyor para göndermesi gerektiğini söylüyor. Ülken Ö. ise "Nasıl yatırayım. Sen benim para toplayıp kaçtığımı mı düşünüyorsun eve dönecek param yok sana söz verdim ben her şeyi halledeceğim" diyor. Bunun üzerine Demirbaş, "Nasıl halledeceksin? Ne düşünüyorsun? Daireni satalım alıcı bulurum. Bu hafta hallet. 170 bin borcun var 70 bini sil. 100 kabulum" diye yanıtlıyor.

Yine bir başka zamanda yapılan yazışmalarda ise bir Ülken Ö. hakkında çıkan haberleri yalanlıyor. "Gazetelere çıkmışım kaçmışım gitmişim ben böyle bir şey yapar mıyım herkesten para aldım herkese karlı para verdim. Ben battım kurtarmak içinde kumar illetine bulaştım. Her şeyimi herkesi kaybettim" diye yazıyor.

Ülken Ö. Kimdir?

Çiftlik Bank sahibi Mehmet Aydın gibi birçok kişiyi Kaşar Bank adı altında dolandıran şahsın adı Ülken Ö. Birçok mağdurdan1 milyon 100 bin lira toplayım kayıplara karışan Ülken Ö.’nün yurt dışında olduğu biliniyor.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar