için kaldı

Kardeş Çocukları 4. bölüm full izle - Kardeş Çocukları son bölüm tek parça izle

Kardeş Çocukları 4. bölüm full izle - Kardeş Çocukları son bölüm tek parça izle. Hayat geçmişin peşinde düşmeye başladı ve çok kararlı. Kardeş Çocukları 5. bölüm fragmanı da yayınlandı. Kardeş Çocukları 4. bölüm izle star tv ve reklamsız puhutv izle, Kardeş Çocukları izle youtube bilgileri yayında!

Kardeş Çocukları 4. bölüm full izle - Kardeş Çocukları son bölüm tek parça izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:01
18 Şubat 2019 Pazartesi 08:53

Kardeş Çocukları 4. bölüm izle, Kardeş Çocukları ilk bölüm izle. Ümran, köyde Cemal dehşeti yaşarken Umay ise yıllar sonra karşısında bulduğu Yıldırım’la hayatının sınavını verir. Kardeş Çocukları 4. bölüm izle, Kardeş Çocukları ilk bölüm izle blgilerine haberimizden ulaşabilirsiniz. Yıldırım’ın teyzesi için sıradan biri olmadığının farkında olan Hayat geçmişin peşine düşer. İşte Kardeş Çocukları 4. bölüm izle, Kardeş Çocukları ilk bölüm izle blgileri...

Kardeş Çocukları 4. Bölüm Fragmanı

Hayat’ın artık kendileriyle yaşayacağını kabullenmek zorunda kalan Umay, onu kendi dünyasına alıştırmak için adeta baştan yaratır. Hayat’ın pırıltılı dünya ile sınavı olanca şiddetiyle başlarken, İstanbul’dan Karalılar’a gelen haberler, Ümran’ı harekete geçirir. Ümran, hayatının yüzleşmesine yürüdüğünden habersiz, kızına sahip çıkmak için soluğu İstanbul’da alır, ancak karşısında bambaşka bir Hayat bulur. Diğer yanda Umay, Yıldırım ve Reşat arasında kurulan mecburi bağın sancılarıyla uğraşırken, Hayal ve Hayat arasındaki bağ ise, iki kızın birbirinden habersiz Volkan’a duydukları heyecanla sınanmaya başlar.

Yayın Günü: 17 Şubat Pazar
Yayın Saati: 20.00



Kardeş Çocukları 4. Bölüm izle

Kardeş Çocukları 4. bölüm puhutv izle

Kardeş Çocukları hangi gün?

Yakında Star’da izleyiciyle buluşacak olan, Kardeş Çocukları’nın yayın günü merak ediliyor. Pazar, Salı ve Çarşamba günleri Star TV'de iddialı bir dizi bulunmamaktadır. Salı günü reyting rekortmeni FOX TV'nin Kadın adlı dizisinin karşısına Kardeş Çocuklarını koymak ise büyük bir risk. Bu yüzden Çarşamba ya da Pazar günü Kardeş çocukları yayınlanabilir.  

Kardeş Çocukları'nın konusu ne?

YILLAR SONRA KESİŞEN HAYATLAR, BÜYÜK SIRLAR VE YÜZLEŞMELER

Gold Film’in yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda Faruk Teber otururken, senaristliğini ise Sırma Yanık üstleniyor.

Ümran ve Umay’ın Hayatlarının Sınavı...

Hayalleri ve hayatları birbirinden bambaşka olan iki anne; Ümran ve Umay. Ümran ve kızı Hayat, küçük bir köyde yaşarken, “Sosyetik güzel’’ Umay Karay ve kızı Hayal, İstanbul’dadır. Hayallerde bile birleşemeyecek kadar farklı hayatlar yaşayan annelerin yolları, yıllar sonra karşılaşınca beklenmedik olaylara neden olur.

Kardeş Çocukları oyuncu kadrosu

Star TV'de yayınlanacak olan oyuncu kadrosunda; Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu ve Murat Daltaban yer alıyor. 

Kardeş Çocukları dizisinde kim kimdir?

Yapımını Gold Film'in, yapımcılığını Faruk Turgut'un üstlendiği başrollerini Mehmet Aslantuğ, Ayça Bingöl, Nur Fettahoğlu, Furkan Andıç, Afra Saraçoğlu, Murat Daltaban, Alara Turan, Batuhan Ekşi ve Nilay Erdönmez'in paylaştığı "Kardeş Çocukları" çok yakında Star TV ekranlarından izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor.

Kardeş Çocukları Yıldırım Saner kimdir?

Yıllar sonra, düşman kız kardeşlerin hayatına yeniden girdiğinde büyük bir sırla karşılaşacak! Yıldırım Saner karakterini başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ canlandıracak. Yıldırım Saner ünlü bir aktivisttir. 
Kardeş Çocukları Yıldırım Saner kimdir?

Kardeş Çocukları Umay Karay kimdir?

Geçmişini yıllar sonra kanlı canlı karşısında bulmak, Umay Karay’ın en büyük kabusu olacak. Umay Karay karakterini Nur Fettahoğlu gibi başarılı bir oyuncu canlandıracak. 
Kardeş Çocukları Umay Karay kimdir?

Kardeş Çocukları Ümran Çetin kimdir?

İhanetin en ağırıyla sınanan Ümran, kızı için düşmanına karşı yeni bir sınava hazır! Ayça Bingöl, Kardeş Çocukları dizisinde Ümran Çetin karakterine hayat verecektir.

Kardeş Çocukları Ümran Çetin kimdir?

Kardeş Çocukları Volkan Demir kimdir?

Hayatını hiç bitmeyen bir partide gibi yaşayan Volkan’ın renkli hayat tarzı onun yüzüne taktığı, şeytan tüyü maskesidir sadece. Volkan Demir karakterine Furkan Andıç can katacak.
Kardeş Çocukları Volkan Demir kimdir?

Kardeş Çocukları Hayat Çetin kimdir?

Kardeş Çocukları adlı dizide Hayat Çetin karakterine Afra Saraçoğlu hayat verecektir. Teyzesinin pırıltılı dünyasında, gerçek ve yalanın birbirine karıştığı yepyeni bir hayata adım atacak.
Kardeş Çocukları Hayat Çetin kimdir?

Kardeş Çocukları Hayal Karay kimdir?

Varlığını bile bilmediği kuzeni Hayat’a kavuşması, Hayal’i kökten değiştirecek. Alara Turan adlı oyuncu Hayal Karay karakterini canlandıracak. 
Kardeş Çocukları Hayal Karay kimdir?

Kardeş Çocukları Cemal Çetin kimdir?

Cemal, düşman kardeşlerin sırrını iki dudağının arasında taşıyor. Murat Dalbatan gibi yılların oyuncusunun hayat vereceği Cemal karakteri merak ediliyor.
Kardeş Çocukları Cemal Çetin kimdir?

Kardeş Çocukları 1. bölüm fragman izle

Kardeş Çocuklarının 1. bölüm fragmanı yayımlandı. İşte herkesin konuştuğu dizinin fragmanı. 

Kardeş Çocukları 1. bölüm 2. Fragman 

Kardeş Çocukları 1. bölüm 2. fragmanı yayımlandı. 

Kardeş Çocukları 1. bölüm 3. fragman izle

İşte Kardeş Çocukları'nın 1. bölüm 3. fragmanı. 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar