Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli?

Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli? Sorusu araştırılmaya başlandı. Kırıkkale’de taciz iddiasıyla gündeme gelen Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli? Sorusunun yanıtı haberimizde…

Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli?
Son Güncelleme: 11 Eylül 2020 Cuma 13:21
11 Eylül 2020 Cuma 13:06

Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli? Kırıkkale’de kaldığı otelde uyandığı anda yatağında biri olduğunu söyleyen Kardelen Kamışli’nin biyoğrafisi araştırılıyor. Sosyal medyada yazdıkları ile gündem olan Kardelen Kamişli’nin yaşadıkları ve kendisi hakkında bilgi araştırılıyor, Peki, Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli? Detaylar haberimizde…

Kardelen Kamişli kimdir, kaç yaşında, Instagram, Twitter, nereli?

Kardelen Kamişli, Elektrik Elektronik Mühendisi olduğunu, Ankara’da yaşadığını, işi gereği bir gece Kırıkkale’de bir otelde kaldığını ancak bu konaklama esnasında adınız Seyit Muhammet Sarı olduğu birinin gece odasına girerek kendisine tacizde bulunduğunu ifade etti.

Kamişli Dumlupınar Üniversitesi, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümünü bitirdi.

Kardelen Kamişli’nin Twitter hesabına @kardelenkamisli adresinden Instagram hesabına ise @kardelen.jpg adresinden ulaşabilirsiniz. Kardelen Kamişli'nin yaşı  ise bilinmiyor.

Kardelen Kamişli olayı nedir?

Elektrik ve elektronik mühendisi olduğunu belirten Kamişli, emniyete giderek şahıstan şikayetçi olduğunu bildirdi. Kardelen Kamişli, yaşadıklarını sosyal medya hesabında şöyle anlattı: "Pazartesi günü 18.30 sularında otele giriş yaptım. Markete gidip geldiğimde kapılarda bulunan ve her oda için ayrı ayrı verilen kartlı geçiş sisteminde herhangi bir problem yaşamadan odama çıkış ve giriş yaptım. İşlerimi halledip 01.00 civarında uyudum. Saat 02.40 - 02.50 civarında bir anda uyandım ve yatağımda daha önce hiç tanımadığım ve görmediğim bir adamın oturup bana baktığını gördüm. Ne kadar süredir orada olduğu hakkında bir bilgim olmamakla beraber gözlerimi açtığımda şahsın beni izlediğini gördüm. Anın şoku ve korkusuyla 'Sen kimsin, burada ne işin var?' diye bağırdım fakat yaşadığım korkudan dolayı olduğum yerden kalkamadım.

"Kolumdan tutmaya yeltendi"

Kamişli, "Sonrasında bahsi geçen kişi bana 'Sen Nurbanu'nun arkadaşısın, seninle bir şey konuşmam lazım' dedi ama ben hayatım boyunca Nurbanu adında herhangi bir kişiyle iletişim bile kurmadım. 'Nurbanu kim? Çık git odamdan' diyerek kendimden uzaklaştırmaya çalıştığım bu kişi yaptığı taciz yetmezmiş gibi bir de küstahça 'Senden bir sigara aldım, onu içip gideceğim' dedi. 'Defol git!' diye bağırdığım sırada hala yaşanılan olay normalmiş gibi ayakkabısını çıkartarak yastığımın olduğu yere koydu. Etrafa baktığımda valizimin üzerinde bana ait olmayan bir ceket olduğunu da gördüm. Bunların yaşandığı saniyelerde korkudan hareket edememiştim. Fakat ayakkabısının çıkmasıyla birlikte olayın farklı bir yere devrileceğini düşünüp olduğum yerden bir hışımla kalktım ve otel resepsiyonunu aramak için elimi otel odasında bulunan telefona uzattım. Telefona yöneldiğimi gören bu adam kolumdan tutmaya yeltendi fakat hemen kolumu çektim ve resepsiyonu aradım. Resepsiyon görevlisini çağırdığımı gören şahıs, bavulumun üzerindeki ceketini de alarak odamdan kaçarak uzaklaştı" ifadelerini kullandı.

2 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı

Kırıkkale Valiliği, yaşanan olaya dair inceleme başlatıldığını açıkladı. Valilikten yapılan açıklamada, "Kardelen Kamişli isimli şahsın kalmakta olduğu otel odasına 7 Eylül 2020 günü gecesi tanımadığı bir erkek şahsın girmesi olayı ile ilgili olarak aynı gece şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış, otel görevlisi de dahil olmak üzere 2 şahsa şüpheli sıfatıyla adli işlem başlatılmıştır. Kardelen Kamişli'nin sosyal medya platformlarından paylaştığı diğer iddialarla ilgili de gerekli idari inceleme Valiliğimizce başlatılmıştır. Kardelen Kamişli'ye geçmiş olsun dileklerimizle birlikte, gerekli tüm işlemlerin hassasiyetle yerine getirilmekte olduğunun bilinmesi kamuoyuna duyurulur" denildi.

‘Kırklareli Valiliğinden Kardelen Kamişli açıklaması"

‘Kardelen KAMİŞLİ isimli şahsın kalmakta olduğu otel odasına 07/09/2020 günü gecesi tanımadığı bir erkek şahsın girmesi olayı ile ilgili olarak aynı gece şüpheli şahıs tespit edilerek yakalanmış otel görevlisi de dahil olmak üzere (2) şahsa şüpheli sıfatıyla adli işlem başlatılmıştır.Kardelen KAMİŞLİ'nin sosyal medya platformlarından paylaştığı diğer iddialarla ilgili de gerekli idari inceleme Valiliğimizce başlatılmıştır.Kardelen KAMİŞLİ'ye geçmiş olsun dileklerimizle birlikte, gerekli tüm işlemlerin hassasiyetle yerine getirilmekte olduğunun bilinmesi kamuoyuna duyurulur."

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar