Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle

Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle. TFF 1. Lig 16. hafta karşılaşmasına saatler kala merak konusu oldu. Karabükspor Denizlispor maçı AZ TV, Justin TV,YouTube şifresiz canlı izle bilgilerini derledik. Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle

Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
15 Aralık 2018 Cumartesi 14:56

Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle bilgileri TFF 1. lig sezonu 16. hafta maçlarının başlamasına saatler kala futbolseverler tarafından merak konusu oldu. Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle bilgilerine haberimizden ulaşabilirisiniz. Karşılaşmayı Alper Çetin yönetecek. İşte Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı izle - Karabükspor Denizlispor ücretsiz bedava izle bilgileri...

Karabükspor Denizlispor maçı saat kaçta, hangi kanalda?

Karabükspor Denizlispor maçı hangi kanalda, hangi gün ve hangi saatte sorularının yanıtı netleşti. K.Karabükspor - Denizlispor, Spor Toto 1. Lig maçı 15 Aralık 2018 Cumartesi günü Bein Sports Max 2, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 16:00. Karşılaşmayı izleyebileceğiniz platform ve kanal bilgilerini haberimizin aşağıdaki ilgili linklerinde görebilirsiniz.

Muhtemel 11'ler

Karabükspor:
Soner Şahin, Ahmet Doğan, Adem Alkaşi, Kadir Bekmezci, Mehmet Yiğit, Orhan Şam, Andreas Tatos, Emre Öztürk, Serkan Kurtuluş, Ali Fırat Okur, Ahmet Aras, Erhan Çınar, Idrissa Diarra, Moussa Bagayoko, Lamine Diarra, Murathan Özen, Onur Alsu ve Kadir Taşoğlu

Denizlispor:
 Stackhowiak - Alperen, Taha Can, Cenk, Kerem Can, Deniz, Burak Altıparmak, Ziya, Aissati, Recep Niyaz, Mehmet Akyüz

Kesin Link Tıkla Karabükspor Denizlispor şifresiz izle

Karabükspor Denizlispor Justin Tv izle

Karabükspor Denizlispor

Karabükspor Denizlispor şifresiz canlı bedava izle

Karabükspor Denizlispor maçı hakemi

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulu'ndan yapılan açıklamaya göre, karşılaşmada Emre Malok düdük çalacak. Çolak'in yardımcılıklarını ise Oğuz Kağan Çalışır ve Murat Altan yapacak. Maçın dördüncü hakemi Murat Erdoğan üstlenecek. 

Karabükspor Denizlispor maçı öncesi önemli notlar

Spor Toto 1.Lig’in 16. Haftasında Afjet Karabükspor'la karşılaşacak olan TY Denizlispor, havayoluyla Elazığ’dan Ankara’ya ardından karayoluyla Afyonkarahisar’a gitti.
Teknik Direktör Orhan Kaynak yönetimindeki bordo beyazlı ekibin maçı kadrosunda Soner Şahin, Ahmet Doğan, Adem Alkaşi, Kadir Bekmezci, Mehmet Yiğit, Orhan Şam, Andreas Tatos, Emre Öztürk, Serkan Kurtuluş, Ali Fırat Okur, Ahmet Aras, Erhan Çınar, Idrissa Diarra, Moussa Bagayoko, Lamine Diarra, Murathan Özen, Onur Alsu ve Kadir Taşoğlu'nun yer olacağı bildirildi.

Karabükspor Denizlispor maçında sakatlar ve cezalılar

Sakatlığı bulunan Berkay Yılmaz takımla beraber çalışmalara başlarken, kart cezalısı Cihan Aydın yarınki müsabakada yer alamayacak.

İldiz duygulu 

Spor Toto 1. Lig'de evinde Gençlerbirliği ile 0-0 berabere kalmasına rağmen 3. Gazişehir'in Balıkesirspor Baltok'a yenilmesiyle 2. sıradaki yerini koruyan Denizlispor'da teknik direktör Yücel İldiz, bu hafta duygusal bir karşılaşmaya çıkacak.

Tecrübeli çalıştırıcı 2009-2010 ve 2015-2016 sezonlarında Süper Lig'e çıkardığı eski takımı Kardemir Karabükspor'a rakip olacak. Yaşadığı mali sıkıntılar yüzünden zor günler geçiren ve eksi 1 puanla dibe demir atan Karabükspor'u çok sevdiğini belirten deneyimli çalıştırıcı, "Orada güzel günlerimiz geçti. Şampiyonluklar kazandık. Karabükspor'un durumuna üzülmemek elde değil. Ancak şimdi Denizlispor'un başarısı için ter döküyoruz. Deplasmanda kazanıp yolumuza emin adımlarla devam etmeyi amaçlıyoruz" diye konuştu.

Karabükspor'un kesinlikle hafife alınacak bir takım olmadığını ifade eden Yücel İldiz, oyuncularını da uyardı. Rakiplerinin özellikle evinde oynadığı son 2 maçta iyi bir performans gösterdiğini belirten Yücel İldiz, "Karabükspor, Balıkesirspor'dan az daha puan alıyordu ama 2-1 kaybettiler. Son olarak da İstanbulspor'la 1-1 berabere kaldılar. Genç ve dirençli bir ekiple oynayacağız. Mental ve fiziksel olarak en iyi şekilde hazırlığımızı yapacağız. Futbol kağıt üzerinde kazanılmaz. Biz mücadelemizi sonuna kadar göstereceğiz. İnanıyorum ki kazanıp 2 hafta sonra hanemize 3 puanı yazdıracağız" ifadelerini kullandı.

Yeşil-siyahlılarda sarı kart cezalısı orta saha Aissati, Karabükspor deplasmanında forma giyemeyecek.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar