Juventus Milan İtalya kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda?

Juventus Milan İtalya kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda? Dünyanın gözü bu karşılaşmada! İtalyan'ın iki devi Juventus ve Milan İtalya Kupası için karşı karşıya geliyor. Juventus Milan İtalya süper kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda?

Juventus Milan İtalya kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
16 Ocak 2019 Çarşamba 18:28

Juventus Milan İtalya kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda? Dünyanın gözü bu karşılaşmada! İtalyan'ın iki devi Juventus ve Milan İtalya Kupası için karşı karşıya geliyor. Juventus Milan İtalya süper kupası şifresiz canlı izle | Juventus Milan maçı hangi kanalda? detaylarını haberimizde bulabilirsiniz.

Juventus - Milan maçı hangi kanalda, saat kaçta?

King Abdullah Sports City Stadyumu'nda oynanacak karşılaşma TSİ 20.30'da başlayacak. Dev maç TRT SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler:

Juventus: Szczesny, Sciglio, Bonucci, Chiellini, Sandro, Bentancur, Pjanic, Matuidi, Douglas Costa, Dybala, Cristiano Ronaldo

Milan: Donnarumma, Calabria, Zapata, Romagnoli, Rodriguez, Hakan Çalhanoğlu, Kessie, Bakayoko, Paqueta, Cutrone, Higuain

Juventus - Milan şifresiz canlı izle

Dev maç öncesi önemli bilgiler

Tarihlerinde 207. kez karşı karşıya gelecek olan iki takım oynadıkları 62 mücadeleden sahadan beraberlikle ayrılmıştı. Juventus’un 77 galibiyetine karşılık Milan 67 karşılaşmadan sahadan 3 puanla ayrıla taraf olmuştu. İki takım arasında oynanan son 6 karşılaşmanın tamamını ise Juventus kazanmıştı.

Öte yandan kadrosunu sağlamlaştırmasının ardından ligdeki üstünlüğünü sürdüren Juventus, son olarak Şampiyonlar Ligi’ndeki Young Boys maçında mağlup olmuştu. Milan ise son 15 maçında elde ettiği 6 beraberlik ve 3 mağlubiyetle taraftarlarını tedirgin etmişti.

Her iki kulübe de Araplar, 3.5 milyon Euro ödeme yapacak.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar