için kaldı

Jet Sosyete dizi oyuncuları kimler?

Oyuncu Gülse Birsel'in yeni dizisi Jet Sosyete'nin detayları belli oldu. İşte dizinin oyuncu kadrosu..

Jet Sosyete dizi oyuncuları kimler?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:48
27 Ocak 2018 Cumartesi 17:16

Star TV ekranlarında oynayacak olan Jet Sosyete dizisinin oyuncu kadrosu merak ediliyordu. Haberimizde Jet Sosyete dizisinin oyuncu kadrosuna yer verdik. İşte dizinin dikkat çeken renkli oyuncu kadrosu.

Yalan Dünya ve Avrupa Yakası gibi sitcom’larla büyük beğeni toplayan Gülse Birsel yepyeni bir diziyle ekranlara dönüyor. Star TV’de yayınlanacak Jet Sosyete yine reyting rekorlarını kırmaya hazırlanıyor. Gülse Birsel’in 3 yıl aradan sonra ekrana dönüş yapacağı, merakla beklenen dizi ‘Jet Sosyete’ Star'da izleyicileri ile buluşacak. Ekranlarda özlenen komedi ‘Jet Sosyete' ile geri geliyor. BKM yapımcılığında; yönetmen Hakan Algül tarafından hayata geçirilecek “Jet Sosyete” yıldız oyuncu kadrosu ile ekranlarda komedi fırtınası estirecek.

Jet Sosyete Dizisi Oyuncuları

Çağlar Çorumlu, Derya Karadaş, Cengiz Bozkurt, Gülse Birsel, Sarp Apak, Ayşenil Şamlıoğlu, Bartu Küçükçağlayan, Aslı Bekiroğlu, Hasibe Eren, Enis Arıkan, Şahin Irmak, Tuğba Çom, Deniz Cengiz, Emre Taştekin ve Ecem Uzun'un oyuncu kadrosunda yer aldığı Jet Sosyete, orta halli bir ailenin jet hızıyla sosyeteye giriş hikayesini konu alıyor.

Gülse Birsel,

11 Mart 1971 İstanbul doğumlu oyuncu Boğaziçi Üniversitesi Ekonomi Bölümü mezunudur. Oyunculuğa aynı zamanda senaryo yazarlığını da yaptığı Avrupa Yakası ile başlangıç yapmıştır. Akabinde ise yine senaryosunu yazdığı Yalan Dünya da rol almıştır.

Çağlar Çorumlu,

1 Ocak 1977 Amasya doğumlu oyuncu Anadolu Üniversitesi Turizm ve Otel İşletmeciliği mezunudur. Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde oyunculuk üzerine eğitim almıştır. Daha önce Yeni Numara, Ezo Gelin, Üvey Aile, Haneler, Koyu Kırmızı, Pek Yakında, Yok Artık, Tatlım Tatlım ve Kolonya Cumhuriyeti gibi projelerde rol almıştır.

Cengiz Bozkurt,

24 Aralık 1965 Nevşehir doğumlu oyuncu University of London Goldsmiths Güzel Sanatlar Fakültesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Ezo Gelin, Parmaklıklar Ardında, Karagümrük Yanıyor, Sevgili Dünürüm, Devrim Arabaları, Leyla ile Mecnun, Aramızda Kalsın, Ben de Özledim, Kocamın Ailesi, Kara Bela, Küçük Esnaf ve Mutluluk Zamanı gibi projelerde rol almıştır.

Sarp Apak,

11 Kasım 1981 Diyarbakır doğumlu oyuncu Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümü mezunudur. Daha önceden En Son Babalar Duyar, Avrupa Yakası, Kavak Yelleri, Aşağı Yukarı Yemişliler ve Yalan Dünya’nın kadrosunda yer almıştır.

Hasibe Eren,

6 Haziran 1975 Almanya doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tiyatro Eleştirmenliği ve Dramaturji Bölümü mezunudur. Deneyimli oyuncu daha önceden Aşk Meydan Savaşı, Kibar Ana, Avrupa Yakası, Yerden Yüksek, Yalan Dünya, Aile işi ve Türk Malı’nda rol almıştır.

Bartu Küçükçağlayan,

1 Ocak 1983 Eskişehir doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunudur. Başarılı oyuncu daha önceden Haziran Gecesi, Çapkın, Binbir Gece, Yalan Dünya ve Masum gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Derya Karadaş,

4 Mayıs 1981 İstanbul doğumlu oyuncu eğitimini Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde almıştır. 2011 yılında Yalan Dünya ile oyunculuğa başladıktan sonra Geniş aile Yapıştır, Şeytan Tüyü ve Aile Arasında gibi projelerde rol almıştır.

Ecem Uzun,

17 Haziran 1992 İstanbul doğumlu genç oyuncu daha önceden Aliye, Geniş zamanlar, Gönül Salıncağı, Pulsar, Ah Kalbim, Küçük Sırlar ve Aşk Yalanı Sever’in kadrosunda yer almıştır.

Aslı Bekiroğlu,

16 Kasım 1995 İstanbul doğumlu oyuncu Bahçeşehir Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Bölümü öğrencisidir. Genç oyuncu Beni Böyle Sev dizisiyle oyunculuğa başladıktan sonra Adı Mutluluk, Gülümse Yeter, İkimizin Yerine ve Yol Arkadaşım gibi projelerde rol almıştır.

Ayşenil Şamlıoğlu,

20 Mart 1956 İstanbul doğummlu oyuncu Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunudur. En son Kırlangıç Fırtınası’nda rol alan deneyimli oyuncu daha önceden Tatlı İntikam, Kocamın Ailesi, Bebek İşi, Aldırma Gönül, Kötü Yol, Sen De Gitme, Bizim Yenge, Yol Arkadaşım ve Bizim Evin Halleri gibi dizilerin kadrosunda yer almıştır.

Enis Arıkan,

3 Ocak 1983 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde eğitim almıştır. En son Familya dizisinde rol alan başarılı oyuncu daha önceden Küçük Ortak, Hayat Ağacı, Uçurum, Yerden Yüksek, Aşk ve Ceza, Genco, Çekirdek Aile ve Aynalı Tahir’in kadrosunda yer almıştır.

Şahin Irmak,

29 Eylül 1981 İzmir doğumlu oyuncunun Çok Güzel Hareketler Bunlar ile yıldızı parlamıştır. Deneyimli oyuncu daha önceden Kurtlar Vadisi, Aliye, Kara Yılan, Aşağı Yukarı Yemişliler, Sultan ve Aldırma Gönül gibi dizi projelerinde rol almıştır.

Emre Taştekin,

24 Eylül 1981 Eskişehir doğumlu oyuncu Konservatuar mezunudur. En son Karadayı da Vural’ı canlandıran başarılı oyuncu daha önceden Saklı Hayatlar filminde rol almıştır.

Tuğba Çom,

1990 İstanbul doğumlu oyuncu Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nde Tiyatro eğitimi aldı. 2010’dan beri Misafir Oyuncular Drama Atölyesinde eğitmenlik yapan başarılı oyuncu daha önceden Benim için Üzülme adlı televizyon dizisinde rol almıştır.

Deniz Cengiz,

Çektiği Youtube videolarından tanınmaktadır.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar