İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir?

İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir? Yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir? Kaç yaşında? Nereli?

İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
15 Ocak 2019 Salı 15:33

İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir? Yerel seçimlere kısa bir süre kala partilerin belediye başkan adayları belli olmaya başladı. İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir? Kaç yaşında? Nereli? sorularının yanıtlarını haberimizde.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin Kastamonu Belediye Başkanı Adayı Levent Dikmeni tanıtmak için sahneye davet etti. Dikmen'in hızlı adımlarla sahneye gelmesi, bozkurt işareti yapması ve sahneden inerken Meral Akşener'in elini öpmesi gündem oldu.

İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı Levent Dikmen kimdir?

Parti grubunda gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan İYİ Parti Lideri Meral Akşener, bir taraftan da partisinin belediye başkan adaylarını açıkladı. Levent Dikmen İYİ Parti'nin Kastamonu belediye başkan adayı olarak açıkladı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar