İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu?

Ekranların sevilen dizisi Sen Anlat Karadeniz’in sevilen oyuncusu İrem Helvacıoğlu’nın diziden ayrılacağı iddia edilmişti. Peki İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu? Detaylar haberimizde

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:00
11 Ocak 2019 Cuma 11:07

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu? sorusu çok araştırılan konular arasında girdi. İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu? iddiası güzel oyuncunun yapımcıdan izinsiz bir programa katılması ile gündeme geldi. İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu? sorusun yanıtı haberimizde…

İrem Helvacıoğlu Sen Anlat Karadeniz’den ayrılıyor mu?

İrem Helvacıoğlu, TV 8’de yayınlan O Ses Türkiye’nin yılbaşı programına yapımcıdan izinsiz katılmıştı. Bu program sonrası İrem Helvacıoğlu’nun Sen Anlat Karadeniz’den ayrılacağı iddia edilmişti. Yapımcı Osman Sınav konu hakkında, “Bir kişinin hatası yüzünden diğer çalışanların ekmeğiyle oynayamam" dedi.

ATV'nin reyting rekortmeni dizisi 'Sen Anlat Karadeniz' de çatlamalar başladı. Dizinin başrol oyuncusu İrem Helvacıoğlu'nun izin almadan O Ses Türkiye Yılbaşı Özel programının çekimlerine katılarak şarkı söyledi. Ancak görüntülere dizinin yapımcısı Osman Sınav'dan veto geldiği için yayından kaldırıldı.

İrem Helvacıoğlu kimdir?

İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 yılında Almanya'da dünyaya gelmiştir. Aslen Ankara'lı olan oyuncu uzun yıllar Almanya'da kalmıştır.

İrem Helvacıoğlu, oyunculuğa ve tiyatroya olan ilgisi sayesinde Türkiye'ye dönüşünün ardından Müjdat Gezen Sanar Merkezinde Konservatuar eğitimi almıştır. Eğitimi tamamlamasının ardından oyunculuğa ilk adımı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi aslı dizi ile atmıştır. Buradaki performansından dolayı oldukça beğenilen güzel oyuncu ardından Muhteşem Yüzyıl, Kurtlar Vadisi Pusu, Güneşin Kızları dizilerinde de rol aldı. Helvacıoğlu,2016 yılında No: 309 dizisinde Pelin Su karakteri ile izleyici karşısına çıkmıştır.

İrem Helvacıoğlu, şimdilerde ATV ekranlarının iddialı dizisi Sen Anlat Karadeniz de Nefes karakterini canlandırıyor. Nefes, 24 yıllık hayatında, daha adına yakışır bir tek nefes bile almayı başaramamış, acısını saklayan, dayanıklı müdanasız, inatçı, başı dik bir kadın rolünü canlandırmaktadır.

İrem Helvacıoğlu'nun oynadığı diziler;

Behzat Ç .BirAnkara Polisiyesi

Muhteşem Yüzyıl

Kurtlar Vadisi Pusu

Güneşin Kızları

Sen Anlat Karadeniz

 

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar