için kaldı

İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi?

Işın Karaca'nın açıklamalarından sonra İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi? İrem Derici Sedat Doğan ile evlendi mi, kimdir? soruları gündeme geldi. Peki ama Işın Karaca'nın eski kocası kimdir, İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi?

İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi?
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 11:59
16 Kasım 2018 Cuma 13:41

İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi? İrem Derici Sedat Doğan ile evlendi mi, kimdir? soruları Işın Karaca'nın 2. sayfaya yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Işın Karaca geçtiğimiz aylarda eski kocasının bağımlı olduğunu da iddia etmişti. İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi? İrem Derici Sedat Doğan ile evlendi mi, kimdir? sorularının yanıtını haberimizde bulabilirsiniz. İşte İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi? İrem Derici Sedat Doğan ile evlendi mi, kimdir? yanıtı. 

İrem Derici Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı sevgili?

İrem Derici, Işın Karaca'nın eski kocasıyla mı evlenecekti, sevgili mi?
Işın Karaca 2.sayfa programına konuk oldu ve “İrem Derici, eski eşimle boşanmadan görüşmeye, beraberlik yaşamaya başladı. Kendisini sevmiyorum. Karşılaşırsak gözlerinin içine bakmayı çok istiyorum. Ne sesini, ne ahlaki yapısını beğenmiyorum” dedi.

İrem Derici Sedat Doğan'a evlilik teklifi mi etti? 

Işın Karaca'nın iddiaları İrem Derici'nin Sedat Doğan'a evlilik teklifi ettiği yönünde. Kimseyi kötülemediğini belirten Işın Karaca, boşanmadan önce İrem Derici ile birlikte olduğunu belirtti. Boşanmadıkları süreçte böyle bir şey yaşanması bakalım nasıl karşılanacak. 

İrem Derici'nin evlilik teklifi ettiği Sedat Doğan kimdir? 

Işın Karaca'nın eski kocası, İrem Derici'nin evlilik teklifi ettiği Sedat Doğan kimdir?
1980 yılında İstanbul’da doğdu. Küçük yaşlardan beri fotoğrafçılığa ilgi duyan Seda Doğan’ın moda yolculuğu 12 yaşındayken kuzeninin tasarladığı çantaları Samatya’da turistlere satarak başladı. Hem eğitim hem de iş hayatına devam eden Sedat Doğan, Beyoğlu’nda birçok ünlü markanın mağazasında tezgâhtarlık yaptı. Vintage ve dönem konstümleri mağazasını ekonomik kriz nedeniyle kapattıktan sonra moda editörü asistanlığı yaptı. Çok sayıda dergi ve Türkiye'nin önde gelen moda markaları ile çalışma fırsatı buldu. Kariyeri boyunca ünlü isimlerle çalışan Sedat Doğan, Okan Bayülgen’in hazırlayıp sunduğu Disko Kralı adlı talk şov programında görev aldı. 2010 yılında hayatını şarkıcı Işın Karaca ile birleştirdi. Bu evlilikten Mira adında bir kız çocukları olan çift, sancılı bir sürecin ardından 2013 yılında kesin olarak boşandı.

İrem Derici'den Işın Karaca açıklaması

İrem Derici konuyla ilgili ''Beni birileri kendisiyle karıştırmış. Yıllar önceye dönüp bir bakacak kendine. Google Amca'ya yazınca o dönem bir magazincinin kendi ağzından anlattıkları duruyor. Hatta o magazincinin bu hanımefendi için verdiği röportajda her şey var. Bu iftiraya yasal süreci başlatıyorum.'' cümlelerini kullandı.

 



Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar