iphone için ücretsiz müzik indirme programı 2019 - En güncel internetten yemeyen müzik uygulamaları

Birçok insan telefondan ücretsiz müzik dinlemek ve müzik indirmek istiyor. Özellikle 2019 iphone için ücretsiz müzik indirme uygulamaları araştırılmaktadır. Azonceoldu ekibi olarak apple için güvenilir müzik indirme programını sizler için derledik. İşte bedava müzik indirme uygulamaları iphone 2019

iphone için ücretsiz müzik indirme programı 2019 - En güncel internetten yemeyen müzik uygulamaları
Son Güncelleme: 23 Ağustos 2019 Cuma 12:02
7 Mart 2019 Perşembe 08:01

iphone için ücretsiz müzik indirme programı 2019 - En güncel internetten yemeyen müzik uygulamaları konuları birçok insan tarafından aratılmaktadır. İnsanlar sürekli yolculuk yaptığı için yolda müzik dinleme isteğine çözüm bulmak istiyor. Turkcell, TurkTelekom gibi servis sağlayıcıların kendi uygulamaları ücretli olduğu için insanlar internetten yemeyen, en güncel, en bedava müzik uygulamalarını araştırmaktadır. Azonceoldu ekibi olarak iphone sahibi olan insanlara en güvenilir müzik indirme programlarını sıraladık. 

Size 2019 iphone için en iyi ücretsiz müzik indirme programlarının listesini sunduk. Beğenmeniz dileğiyle.

iphone için ücretsiz müzik indirme programı 2019

iphone için müzik programı Freegal Music

By Library Ideas, LLC tarafından oluşturulan bu program, datasında bulunan 7 milyon şarkıya tek bir tıkla ulaşma imkanı sağlamaktadır. Yapmanız gereken büyüteç simgesine tıklayıp istediğiniz müziği arattıktan sonra hemen ardından yandaki siyah butona tıklayak istediğiniz müziği indirebilirsiniz.

En güncel iphone müzik programı Tubidy

Tubidy ios işletim sistemi için tasarlanmış iphone ve ipad müzik indirme programlarından biridir. Aslında Tubidy sadece müzik indirme programı olarak sayılmaz. Aynı zamanda youtube üzerinden video bile izleyebilirsiniz.İndirmek istediğiniz videoları farklı formatlarda ses dosyası olarak kayıt edebiliyorsunuz. Kendi listenizi kendiniz de oluşturabilirsiniz. 

iphone için en güvenilir müzik programı Spotify Music

Dünyaca ünlü spotify herkes tarafından bilinmektedir. Milyonlarca kişinin üye olduğu bu platformda, müzikleri reklamsız ve kaliteli olarak dinleyebiliyorsunuz. Kendi listenizi kendiniz oluşturabilirsiniz, ya da sevdiğiniz sanatçıların da oluşturduğu listelere göz atabilirsiniz. Diğer kullanıcılar nasıl listeler oluşturmuş onlara bakabilirsiniz. Bu program ile müzikleri hem dinleyebilir hemde indirebilirsiniz.

iphone için bedava müzik indirme programı Free Music Downloader

Bu program ile istediğiniz müziği sınırsız indirip dinleyebilirsiniz. Birçok uygulama indirme yaparken sınır koyuyor fakat bu uygulamada sınır bulunmamaktadır. iPhone ve ipad cihazınız için Soundcloud üzerinden dilediğiniz müziği tek bir tıklama ile indirebilirsiniz.İndirmeden önce isterseniz dahili player özelliği ile dinleyebilirsiniz. En güzel özelliği bence uygulama ile müzik indirme yaparken arka planda çalışıyor olmasıdır.

FREE MP3BOX

Uygulamanın güvenilirliği tartışılmaktadır fakat bu uygulama aracılığıyla youtube üzerinden müzik arayıp sevdiğiniz müziklere özel kategoriler oluşturabilrisiniz. 

Tidal müzik uygulaması iphone için

Hemen hemen spotify ile aynı özelliklere sahip olan uygulamayı 19 dolar karşılığında kullanabilirsiniz. 

Apple Music ne kadar?

Apple yaparsa kötü olmaz dediğinizi duyar gibiyim. Oyna/duraklat/durdur ve çalma listesi oluşturabilirsiniz.Ayrıca bu uygulama apple ait olduğu için daha fazla güncelleme alıyor.Yine olmazsa olmaz özellik olan çevirimdışı müzik dinleme özelliği barındırıyor.

Peki çevirim dışı iphone müzik indirme veya nasıl dinleriz.

Müzik uygulamasını çalıştırın.

İstediğiniz bir şarkıyı arattırın.

Şarkının hemen ardında 3 nokta gibi bir şey var ona tıklayıp çevirim dışı kullanılabilir seçeneğini seçin.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar