İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü?

İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü? sorusu araştırılmaya başlandı. Peki, İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü? İşte detaylar…

İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü?
Son Güncelleme: 6 Nisan 2020 Pazartesi 23:35
6 Nisan 2020 Pazartesi 22:37

İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü? Çin’de ortaya çıkan ve tüm dünyaya yayılan kordonavirüs salgınına yakalananlardan bir de İngiltere Başbakan Başbakanı Boris Johnson oldu. Peki, İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü? Sorusunun yakıtı haberimizde…

İngiltere Başbakanı Boris Johnson öldü mü?

İngiltere Başbakanı Boris Johnson da koronavirüs salgınına yakalananlardan biri oldu. Yeni tip koronavirüs tedavisi gören İngiltere Başbakanı Boris Johnson, yoğun bakıma alındı.

Downing Street sözcüsü yaptığı açıklamada "Öğleden sonra Başbakan Johnson'ın durumu kötüleşti. Doktorlar yoğun bakım ünitesine kaldırılması gerektiğini söyledi" dedi.

 Koronavirüs semptomlarının devam etmesi sebebiyle dün hastaneye kaldırılan İngiltere Başbakanı Boris Johnson, sosyal medya hesabından, "Dün gece doktorumun tavsiyesi üzerine hala koronavirüs semptomları yaşadığım için bazı rutin testleri yaptırmaya hastaneye gittim. İyi durumdayım ve ekibimle temas halindeyim, bu virüsle savaşmak ve herkesi güvende tutmak için birlikte çalışıyoruz" açıklamasını yapmıştı.

İngiliz hükümeti, Johnson'ın hastanede olsa bile görevde kalarak hükümeti yönetmeye devam edeceğini açıklamıştı. Daha önce olası bir hastalık durumunda, hükümete Dışişleri Bakanı Dominic Raab'ın liderlik etmesi kararlaştırılmıştı.

Bu içeriğimize de göz atabilirsiniz clear_all

Yorumlar